На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 165 117
  • 3 567
  •   3
Отговори
# 3 225
А1 са въвели такса за смяна на титуляр на номер 12 лв.

# 3 226
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това за смяна на титуляр съществува отдавна. Аз преди две години сменя титуляр и също платих 12лв,но странно беше, че за тези 3 лв. но не казват. Видях ги, като си четях детайлно договора на хартия. Защо така се скатават не мога да си обясня?

# 3 227
Ако мине...
А договорът се чете така или иначе, че не знаеш още какви щуротии може да има в него, всичко можеш да очакваш.

# 3 228
Щом е изтекъл смело прехвърляйте. Явно сте получили стандартен смс, но е забранено да ви пращат в техен офис да се опитват ви разколебаят.

# 3 229
  • Буркина Фасо
аз разбирам, че вече се е прехвърлила и след това е получила смс-а от стария оператор.

пп. къде я пише тази забрана да те изпращат в техен офис ?

# 3 230
Щом е изтекъл смело прехвърляйте. Явно сте получили стандартен смс, но е забранено да ви пращат в техен офис да се опитват ви разколебаят.
В края на месеца ако има как и вкъщи ще те извикат или ще ти дойдат...

# 3 231
Аз по принцип не сменям често мобилните оператори, плановете понякога, но много се дразня от тези дигитално подписвани договори в офис, хем знам, че винаги се опитват да те прекарат по някакъв начин. Преди 2 г. /още текат/, в А1, приятно и любезно момче, видя че нещо не съм ориентирана на кой план за ТВ съм се спряла и ми предложи такъв, който ми звучеше добре. Да, но не спомена, че еди кои си приложения /канали от 2-та година стават платени, подписах на таблета и така. Но, бях много неприятно изненадана, когато тази година /2-тата/, сметката ми от 30 лв. стана 50. Разбира се отворих изпратения ми договор и видях, че няма лъжа, няма измама /почти/. Ако при подписването можех да го прочета, можеше да потърся друг план, защото това, което беше включено /май имаше и добавени/ не ми беше особено необходимо за гледане. Сега, в края на тази година ми предстои преподписване и се чудя имам ли право да искам да ми показват какво подписвам или за да съм сигурна просто предварително да си избера план и да си държа на него. В интерес на истината, за 1-та година планът ме устройваше.

# 3 232
  • Буркина Фасо
самият факт, че подписваш нещо означава, че са ти го дали да го прочетеш.

# 3 233
А1 са въвели такса за смяна на титуляр на номер 12 лв.

От поне 15 години таксата е 12 лева.

# 3 234
Самият факт, че подписвам нещо, а само последната страница, без да съм прочела, означава само че съм "голяма бяла патица", а не че не е станало така. Simple Smile

# 3 235
Искайте си ги да ги прочетете - на хартия, на таблет, както щат така да ви ги предоставят. Но първо четенето, после подписа. Ако не искат да им висите изправени до тезгяха, да ви поканят да седнете, хем и на спокойствие встрани.
Не само че чета, ами им и шъткам да млъкнат, че се опитват да ми дуднат и да ме разсейват през това време Grinning

# 3 236
Предполагам, че мога да поискам да ми принтират договора и Приложение 1 май беше, или което и да е. Преди /6-8 г. / беше така, макар че и там един път ми бяха сложили "чавка" на един платен канал, ама пак го видях вкъщи. Гадното е, че обикновено са спортни канали, които нито ММ, нито аз гледаме или е само от Олимпиада до Олимпиада чат-пат.

Пак на края на т.г. трябва да преподписвам и с Виваком за телефоните, но там в общи линии отивам подготвена - чета и си избирам план предварително. По принцип тези моменти винаги ме стресират малко или много, защото очаквам впоследствие да бъда изненадана с нещо, което не искам или не ми трябва.

# 3 237
Аз по принцип не сменям често мобилните оператори, плановете понякога, но много се дразня от тези дигитално подписвани договори в офис, хем знам, че винаги се опитват да те прекарат по някакъв начин. Преди 2 г. /още текат/, в А1, приятно и любезно момче, видя че нещо не съм ориентирана на кой план за ТВ съм се спряла и ми предложи такъв, който ми звучеше добре. Да, но не спомена, че еди кои си приложения /канали от 2-та година стават платени, подписах на таблета и така. Но, бях много неприятно изненадана, когато тази година /2-тата/, сметката ми от 30 лв. стана 50. Разбира се отворих изпратения ми договор и видях, че няма лъжа, няма измама /почти/. Ако при подписването можех да го прочета, можеше да потърся друг план, защото това, което беше включено /май имаше и добавени/ не ми беше особено необходимо за гледане. Сега, в края на тази година ми предстои преподписване и се чудя имам ли право да искам да ми показват какво подписвам или за да съм сигурна просто предварително да си избера план и да си държа на него. В интерес на истината, за 1-та година планът ме устройваше.
По имейл си получила договора и е трябвало да го разгледаш, а не след 2 години чак. Нормално някои канали или цена да важи само 24 месеца. Това е стандартна практика особено за канали, които променят цената си всяка година.
В профилът ти нямаш ли специални оферти?
В офис могат да ти принтират всичко.

# 3 238
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Съвсем спокойно вчера ме оставиха да си прочета договора на таблета.Увеличавах шрифта, вртщах страници и едв тогава разписах на таблета. Първо е подписването на таблетка, а след това ми го представиха на хартия. Не можело първо да се разпечатам на хартия и след това ако искам да подпиша. 😀

# 3 239
Може и да имат някакво ограничение, принтирането да е възможно само за приключен с подпис договор. Но четенето си е опция, нямат право да откажат.

Общи условия

Активация на акаунт