На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 148 650
  • 3 388
  •   1
Отговори
# 3 375
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ивелина, а по сметките не разбра ли досега, че не е активиран?
Иди в офиса и искай обяснение.
То е ясно, че ще отида в офиса ама трудно ще запазя спокойствие😀. Реално не съм разбрала защото са сходни плановете и не всеки път съм гледала детайлна та разпечатка. Преди плана ми беше около 28-29лв,а този, който подписах е 28лв.Миналия месец имах и два часа Синя зона и затова реално трудно надхвърля 30-те лева, ама 40 и нещо вече се усети яко.

# 3 376
Здравейте, имам драма и се чудя как да процедирам. Подписах договор на 30.06.,но днес се оказа, че договора ми е изтекъл на 14.09.т.е. подписания договор на 30.06.изобщо не е влязъл в действие. Бясна съм.
Звучи невероятно да пропуснат да ти активират договора. Да не би вместо преподписване да са активирали нов договор с нов номер?

Някой ползвал ли е допълнителен пакет на А1?
Примерно активиране на 5000 MB за 8.99 лв. на месец. Би ли било достатъчно за месец?
Скрит текст:

Много пари за тези мижави мегабайти. Ако имаш място за втора SIM карта, има далеч по-изгодни варианти.

# 3 377
Примерно активиране на 5000 MB за 8.99 лв. на месец. Би ли било достатъчно за месец?
Скрит текст:

Много пари за тези мижави мегабайти. Ако имаш място за втора SIM карта, има далеч по-изгодни варианти.
[/quote]

ЧревоУгодник, ако не те затруднява, би ли споделил по-изгоден вариант.

# 3 378
Скрит текст:

ЧревоУгодник, ако не те затруднява, би ли споделил по-изгоден вариант.
https://www.vivacom.bg/predplatena-karta/data2go
80GB(валидност 90 дни***) + 20GB еднократен бонус(валидност 30 дни), който се активира в приложението = 100GB(валидност 4 месеца) = 25.40лв.
25.40лв. / 4 месеца = 6.35лв./25GB/месец
Картата е само за интернет. Обажданията са блокирани, но SMS-и може да получава.

***В сайта пише, че мегабайтите са валидни 28 дни, но са валидни 90 дни. Не е ясно защо, но е от години така.

# 3 379
Някой може ли да сподели опит при ползването на предплатените пакети на Виваком -  Free2Go и Gata2Go.  Как зарежда предплатения пакет, за каква сума, за какъв времеви период е зареждането и какво получава срещу това?

# 3 380
Здравейте, имам драма и се чудя как да процедирам. Подписах договор на 30.06.,но днес се оказа, че договора ми е изтекъл на 14.09.т.е. подписания договор на 30.06.изобщо не е влязъл в действие. Бясна съм.
Звучи невероятно да пропуснат да ти активират договора. Да не би вместо преподписване да са активирали нов договор с нов номер?

Скрит текст:

Аз също не вярвах, че нямам сключен договор, но в Приложението определено виждах, че ми предлагат варианти за преподписване. Няма активирана нова карта, номера на договора си е мой. Някой да ми беше казвал, нямаше да вярвам, че са толкова кадърни. 😀

# 3 381
  • Буркина Фасо
предлагането на договори за преподписване не означава, че си подписал нов договор.
на мен от години ми предлагат различни договори за преподписване, но остават само с предложенията си.

# 3 382
  • София
онлайн подписан договор (А1) - 14 дни ли му е срока за отказ?

# 3 383
  • София
Някой може ли да сподели опит при ползването на предплатените пакети на Виваком -  Free2Go и Gata2Go.  Как зарежда предплатения пакет, за каква сума, за какъв времеви период е зареждането и какво получава срещу това?

Имам изтеглено приложението на Виваком, там зареждам с кредитна карта, избирам какво да ползвам и за какъв период. Като останат 1 -2 дни до края на пакета изпращат смс, че изтича. Всичко е описано ясно и подробно в приложението и на страницата на оператора.
Доволна съм ползвам пакетите от 4 год. и е по-изгодно от абонамент за мен.

# 3 384
предлагането на договори за преподписване не означава, че си подписал нов договор.
на мен от години ми предлагат различни договори за преподписване, но остават само с предложенията си.

Аз някъде да съм написала, че означава? Аз лично подписах договор в офис. Имам го и на хартиен вариант.

# 3 385
Ходи ли да питаш защо не е регистриран?

# 3 386
Ходи ли да питаш защо не е регистриран?
Още утре съм там.

# 3 387
iv.elina най-вероятно после е избила системна грешка. ще сканират вашето копие и ръчно ще го активират със задна дата, като ще направят и корекция на излязлата фактура.
Отидете в същия магазин, където сте си правили нещата. Защото те трябва да пишат обяснения

# 3 388
Тръгнали и по селата с "мобилни магазини" да пробутват договори на пенсионери - https://antispekula.bg/signali/769

Общи условия

Активация на акаунт