На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 148 747
  • 3 388
  •   3
Отговори
# 3 360
Тя е писала, но да види дали е така. Че може да е без ДДС.
Снимай този ред конкретно.

# 3 361
Първата фактура е една такса напред плюс частична такса от датата на включване до датата на засичане. Така че винаги е такса и нещо първата фактура. Би трябвало да ви е обяснено. А и не сте снимали коректно фактурата. Там си пише датите

# 3 362
Тя за ДДС пита, основно.
Иначе, да, винаги има една предплатена такса, не депозит. И - както е обяснил Pirin.

# 3 363
Да, за ДДС питам. Иначе имам потребление от 2 евро от сини зони, него си ги знам. Горната такса от 14 евро макар и да има в нея предплащане е повторно обложена с ДДС.

Договорът е подписан на 15 август. Картата е активна от 1 септември
Последната снимка е втора от приложението и е без ДДС. С ДДС при качих в по-преден пост

# 3 364
В таксата ти без ДДС влиза и частичното до датата на отчитане
По груби сметки имаш 3 седмици + пълно предплащане

# 3 365
Да, за ДДС питам. Иначе имам потребление от 2 евро от сини зони, него си ги знам. Горната такса от 14 евро макар и да има в нея предплащане е повторно обложена с ДДС.
Скрит текст:

Договорът е подписан на 15 август. Картата е активна от 1 септември
Последната снимка е втора от приложението и е без ДДС. С ДДС при качих в по-преден пост
pirin2019 ти е отговорил. Друго няма какво да се допълни.

# 3 366
Някой скоро да е влизал в май Виваком? Излиза ми само един от номерата, не мога да видя никой от останалите, телевизиите, домашния интернет също. Коренно различно ми изглежда началната страница.

# 3 367
  • София
При мен няма проблем.

# 3 368
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, имам драма и се чудя как да процедирам. Подписах договор на 30.06.,но днес се оказа, че договора ми е изтекъл на 14.09.т.е. подписания договор на 30.06.изобщо не е влязъл в действие. Бясна съм.

# 3 369
А ти как подписа? В офис ли?

# 3 370
  • Буркина Фасо
Някой скоро да е влизал в май Виваком? Излиза ми само един от номерата, не мога да видя никой от останалите, телевизиите, домашния интернет също. Коренно различно ми изглежда началната страница.
влизай от компютър, а не от приложението.

# 3 371
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
А ти как подписа? В офис ли?
Да, в офис. Имам договора и на хартия.Даже си пазя и съобщението с което деактивирах Фън кол-а.

# 3 372
  • оттам, откъдето започва България
Някой ползвал ли е допълнителен пакет на А1?
Примерно активиране на 5000 MB за 8.99 лв. на месец. Би ли било достатъчно за месец?
Скрит текст:

# 3 373
Ивелина, а по сметките не разбра ли досега, че не е активиран?
Иди в офиса и искай обяснение.

# 3 374
  • Буркина Фасо
Някой ползвал ли е допълнителен пакет на А1?
Примерно активиране на 5000 MB за 8.99 лв. на месец. Би ли било достатъчно за месец?
Скрит текст:

за мен е пре-предостатъчно.
сега някои ще пишат, че не им е достатъчно.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт