На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 149 977
  • 3 388
  •   1
Отговори
# 825
А,на мен при поискана оферта Виваком в офис ми казват,че не може да ми разпечатат,защото ,,нямаме принтер,,.

Явно са на процент някакъв и лъжат здраво.

# 826
Резюме на договор разпечатват - то е като офиц.оферта, която ги обвързва правно.
Ще снимам моето резюме, остана на работа обаче - това ми даде когато поисках да прочета договора спокойно настрани, преди да се подпише титуляра. На него пише това - че е оферта и служи за да сравняваш с други оферти.
Препоръчвам на подписващите да искат договора да влезе в сила след 7 дена, а не в момента - така имат време вкъщи спокойно да си го прочетат отнаво, и да го прекратят без неустойка в тези 7 дена.
Ние така подписахме.
Също - ако плащате сметките през май виваком, имате 2000 мв подарък.Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 18:21 от teta75

# 827
Имате ли забавяне във фактурите за А1?

# 828
Имате ли забавяне във фактурите за А1?

Аз имах, защото имаше индексация на тарифата, но съм на корпоративен договор, ако е от значение.

# 829
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Резюме на договор разпечатват - то е като офиц.оферта, която ги обвързва правно.
Ще снимам моето резюме, остана на работа обаче - това ми даде когато поисках да прочета договора спокойно настрани, преди да се подпише титуляра. На него пише това - че е оферта и служи за да сравняваш с други оферти.
Препоръчвам на подписващите да искат договора да влезе в сила след 7 дена, а не в момента - така имат време вкъщи спокойно да си го прочетат отнаво, и да го прекратят без неустойка в тези 7 дена.
Ние така подписахме.
Също - ако плащате сметките през май виваком, имате 2000 мв подарък.Simple Smile
аааа ... не винаги.
предният месец не ми дадоха и за това този месец им платих на ръка с доооста жълти стотинки.Smiley
имам още ог тях

# 830
А,на мен при поискана оферта Виваком в офис ми казват,че не може да ми разпечатат,защото ,,нямаме принтер,,.
Чек малко. Вярваш, че ще те пуснат от офиса с разпечатана неподписана оферта ли?

Уау!!!!

# 831

аааа ... не винаги.
предният месец не ми дадоха и за това този месец им платих на ръка с доооста жълти стотинки.Smiley
имам още ог тях

И там си има тънкости.
Не само през My Vivacom, ами след като ти е дошла фактурата. Аз много често бързам и плащам веднага, щом излезе сметката, а трябва да се изчака фактурата.

# 832
Че то не е ли едно и също? При йетел е, щото...

# 833
Скрит текст:
Ние така подписахме.
аааа ... не винаги.
имам още ог тях

И какво стана след като се свърза с Vivacom? Какво ти отговориха и компенсираха ли те?

# 834

Ако питаш за фактурата, не, не е едно и също.
Сметката я виждам в приложението на датата на засичане - 8, а фактура получавам на имейла чак на 12.

# 835
Нямам приложение, достъпвам през браузър май виваком, плащам след като излезе фактура и получа мейл за нея...винаги пращат подаръка.
Един път само забравиха преди година, писахме си остро..от тогава няма проблем...

В сайта пише да се плати фактура над 7.99 лв или...тоест следва да има фактура. Не знам толкова ли бързате да им предплащата..преди фактура?

# 836
Бързам аз. Не искам да имам задължения.
Но вече чакам фактурата.
На мен ми бяха казали, че само през приложението дават подаръци, даже не и през сайта.
За плащане в офис не става дума изобщо, но преди време плащах през банкирането, не ми ги даваха. И така ми обясниха.

# 837
През сайта ми дават на мен.

# 838
Ако питаш за фактурата, не, не е едно и също.
Сметката я виждам в приложението на датата на засичане - 8, а фактура получавам на имейла чак на 12.
Много интересно. Мен ме засичат на 15, а уведомление по мейла за фактура получавам на 16 (мисля, че ако 16 се падне неработен ден, получавам мейла на първия работен). И преди уведомлението нямам нищо за плащане. А пък в ипей, където съм си сложила всякакви битови сметки, фактурата излиза като задължение най-рано на 17/първия работен ден след 17 и няколко пъти хващам, че ми виси неплатена 4-5 дни след плащане.

# 839

На мен ми бяха казали, че само през приложението дават подаръци, даже не и през сайта.

В линка който ти бях пратила оня ден, пише да платиш онлайн "през my vivacom", не пише през приложението!

От тук
https://www.vivacom.bg/online/bg/help

Общи условия

Активация на акаунт