На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 148 996
  • 3 388
  •   2
Отговори
# 810
Принципно , за деца ...не е задължително да имат телефони...
И без това договор ще сключи родителя като законен негов представител, иди доказвай после кой ще го ползва...много условности има...

# 811
Кой както прецени. Аз прецених, че за моето дете е най-подходящо телефон с интернет, а не часовник или друго. Трябваше ни такова устройство от един момент нататък и то именно с повече интернет и по-малко минути и без роуминг. Не говоря за дете на 2-3 години, а за дете на 8-9. И след като се предлагат майката за деца, би трябвало да има оферта и за телефон за дете. Да, картата на майката може да се ползва и на телефон, ама с супер малко интернет е, което вече не устройва.
Дори ни харесва или не, съвременните деца в училищна възраст вече ползват устройства и то не само за учене. Това е техния свят. В пети клас моето дете изоставаше по КМ и информационни технологии, защото у дома нямаме компютър, а до тогава беше ползвало само таблет и телефон. И учителката отчитащи, че има затруднения с компютъра и дейности като да изпрати електронно писмо например. А това учиха по програма.
И по логиката, че на баба не й трябва телефон с интернет, затова явно няма и планове за пенсионери, за да не ги ползват децата на пенсионерите.

# 812
Ами това е логиката. За мене например е огромен проблем, че не мога да си натъкмя план по мой вкус. Плащам вече 40 лв, и то на промоция, а потреблението ми се събира в планове между 13 и 22 лв.

# 813
Ха, връщам се от офис на вивата ... ми те престанали да лъжат бе, нещо промяна в политиката ли има? Satisfied
Накратко - предложиха перфектен план за майка, за преподписване...повече от добър ценово, да не говорим че направо хлъцнах като видях тотала на вноската. Доволен съм аз .. Grinning
Този път успяха да ме изненадат приятно! Когато има нещо хубаво, винаги съм насреща да го похваля...похвал.

# 814
Имате ли отговор от КРС? Мина месец и се чудя дали да им звънна.

# 815
  • Буркина Фасо
Ха, връщам се от офис на вивата ... ми те престанали да лъжат бе, нещо промяна в политиката ли има? Satisfied
Накратко - предложиха перфектен план за майка, за преподписване...повече от добър ценово, да не говорим че направо хлъцнах като видях тотала на вноската. Доволен съм аз .. Grinning
Този път успяха да ме изненадат приятно! Когато има нещо хубаво, винаги съм насреща да го похваля...похвал.
кажи какво е предложението де... да видя дали не са ме прецакали Smiley

# 816
Оле, страх ме е...като подпише, тогава Simple Smile...да не се развали магията...
Едва ли ще си се минал, защото планът е ок за майка, за теб вероятно не, минутите ще са ти малко например...но за нея е ок, тя ползва домашен нет предимно....

# 817

Ами не! Не са престанали да лъжат вивакомци...лъжат като съдрани цигани.
Днес отидох с майка да преподпишем - обичайните номера от коша с лъжите извадиха, които ги слушам през две години. Поне да ги бяха обновили Satisfied..ма не, същите стари врътки.

Смешник. Вижда какво ми е написал на листа - объркал се бил. Joy
Ще се объркам аз някой път с гьостерицата и аз да вляза там...по грешка налЕ..

# 818

Ами не! Не са престанали да лъжат вивакомци...лъжат като съдрани цигани.
Днес отидох с майка да преподпишем - обичайните номера от коша с лъжите извадиха, които ги слушам през две години. Поне да ги бяха обновили Satisfied..ма не, същите стари врътки.

Смешник. Вижда какво ми е написал на листа - объркал се бил. Joy
Ще се объркам аз някой път с гьостерицата и аз да вляза там...по грешка налЕ..
Хубаво ги нахрани, но поне да беше казала какво са предложи и какво всъщност реално излезе.

# 819
Не ми се пише честно казано. Но имам написана оферта собственоръчно от смешника в офиса, днес водя титуляра да подпише и смешкото каза, че се объркал и предлага по-висока цена. Питам това вие ли го писахте- аз.
Какво да ти се обяснявам повече, ЧревоУгодник, и защо..факт е, че реших /защо ли/ този път да ги кредитирам с доверие, което отново беше излъгано.

# 820
Тета, офертата колко е официална и има ли валидност? В смисъл, тип бланка ли е, или тип детски рисунки дайте да ви обясня колко як план имаме?

# 821
Аааа..тип Жентълменско споразумение е Simple Smile, ама къде ти джентълмени в мобилните оператори.
Плановете са ясни, в цените излъга смешкото...как па не се обърка в обратна посока...Joy

# 822
  • BG-DE
Ех, жалко, че титулярът не е била с вас тогава да подпишете веднага да видим какво щеше да каже 😛

# 823
Ех, жалко, че титулярът не е била с вас тогава да подпишете веднага да видим какво щеше да каже 😛

Същото става..извърта се на момента. Преди 2г така беше-с майка обикаляме двете, един келеш дава оферта, казваме ок, ще подписваме...почва се едно пъхтене, едно въртене на комбали....вика аз съм се объркал...тъй ли бе, чадо, стана ... Nerd
Периодично така се объркват на период от две години...нещо Меркурий вероятно......

# 824
Имам отговор от КРС. Накратко, сервират ми супа... Но поне са спешили йетел да пишат обяснение от 2 страници.

Общи условия

Активация на акаунт