На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 179 336
  • 3 799
  •   3
Отговори
# 900
Ама това е абсурдно. Подписваш тази година и имаш индексация??

# 901
В такава държава живеем...

За майка питах писмено - нямало да има тази година. Обаче в договора не го пише баш така....та очаквам лъжи..то друго какво от тях...

# 902
Ама то няма логика, бе, човек! Индексират се миналогодишни и други по-стари планове. На тазгодишен на каква база му индексираш?

# 903
На база инфлация за 2022....

# 904
Само че ти отиваш през 2023 и подписваш оферта от 2023. Очаква се вече да е минала индексацията.

# 905
Даже ако подпишеш месец май или след него, тогава няма инсексация до края на годината...вчера четох по други форуми, та го срещнах и аз това за а1...
Аз догодина юни ще преподписвам, тамън ще имам време да се надъхам индексация да не ми търсят до януари. Да ме подсетиш обаче, нали си ми прЕАтелка, че почнах нещо много да забравям Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 906
Ако не преподпиша и съм била на тотал+18.99, какво се случва при йетел?  Обадиха се по тел да ми пратят новия с куриер, отказах, казаха, че ще пратят в офис .... договора и да го посетя до 11.04.23. Не смятам нищо да правя, какво ще се случи?! Това за основния ми номер казаха, но на моето ЕГН са още майка ми и свекърва ми, интернет карта и дом.тел.!?

# 907
  • Буркина Фасо
ако не преподпишеш би трябвало да останеш на сегашната си такса или пък да преминеш на нова по-висока, ако договора ти е бил промоционален. не съм на Йетел, но не вярвам да те задължат да подписваш нов договор ако този го поддържат занапред.

# 908
  • Стара Загора
Договорът ми към Виваком изтича този месец. Очаквах да ми звъннат по телефона и да ми предложат нещо, както са правили досега при изтичащи договори за телевизия, интернет или телефон, но това не се случи. Пратиха ми смс за да ми кажат, че планът ми изтича и да съм посетяла офис или да вляза в сайта им. Посетих два офиса, нищо по-интересно не ми предложиха от това, което мога да видя на сайта им. В крайна сметка моя позната, работеща в А1, ми предложи добра оферта. При въпрос в офис на Виваком дали трябва нещо да се направи и какво и какви неустойки ще плащам при прехвърляне на номера, не ми се отговори, а служителката започна да ми говори как техни клиенти се преместили на други оператори и после искали да се връщат на Виваком. Надявам се да не съжалявам много, че се прехвърлих на А1. Най-вече се притеснявам за обхвата, тъй като май Виваком имат най-добър такъв, а понякога ходим по гори и планини.

# 909
Много хора се прехвърлят на А1...имало план на 21 лв с неограничени..по други форуми чета...

Тотал +18.99 си е на тази такса мисля, той е стар план...пиши им и питай каква му е стандартната такса, и какво има в нея. Писмен въпрос, за да ти отговорят също писмено.
На преразказ на разговори няма как да отговорим..става развален телефон.

# 910
Мисля, че тотал+ всичките бяха с промоционална цена в срока на договора.
Погледни си договора, трябва да са ти го дали на хартия. Някъде в началото трябва да има една таблица, в която пише абонамент за срока на договора и абонамент след изтичане първоначалния срок на договора, нещо в този дух. Ако не предприемеш никакви действия, таксата ти ще стане това, което е в графа 'абонамент след изтичане на първоначалния срок'.
На око, на йетел плановете след изтичане на срока скачат с около 20%. Това в твоя случай ще е около 22 лв. Все пак си виж договора, там е описано.

# 911
Благодаря, утре ще погледна, в офиса е! Споменаха по тел. 24.хх лв. била офертата, но защо звънят сега, имам спомен, че договора изтича в август!?

# 912
Те отрано почват.

# 913
Спомен...защо? Извадете договора и прочетете.

Е, може и по спомен...но ще ви люшкат както на тях им е угодно. Някои хора така процедират..не ги бърка, подписват каквото им дадат за подпис, и така. Лошо няма..така са решили...

# 914
Барито (и другите в същото положение)
Целта на тормоза да преподпишеш е да те вържат на верига за още две години. По-подробно обяснявам - ако сега договорът ти изтече и не преподпише нов - то минаваш на непромоционална по-скъпа месечна такса съгласно договора, НО пък той ти става безсрочен, а безсрочен договор можеш да прекратиш с едномесечно предизвестие и никакви допълнителни такси и глоби. Обаче ако подпишеш нов срочен договор, си вързан за още две години и ако решиш да си ходиш, преди да са изтекли - трябва да платиш до три непромоционални такси плюс разликите между промоционална и непромоционална такса за вече изминалия период, плюс цени на услуги, които по принцип са платени, но в твоя план сега са безплатни (нищо, че цената му е оле-мале даже на промо, но да не се отклонявам лирически).

Общи условия

Активация на акаунт