На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 202
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 390
Сладури Joy

Кат оня младеж..много изгоден, ма няма да ви кажа таксата...че аз как да преценя изгоден ли е... Joy

Елате, елате. Ма аз не отидох. Joy

# 391
Не се бях разсънила още, че да ги емна: ама що само за тоя, я и за другия, а ако може и тарифата след изтичане да ми намалите, че и него мисля да го правя безсрочен. Усещам как ще почнат да мислят как да атакуват безсрочните договори, ма първо да си починат от напъна с индексацията Satisfied

# 392
  • София
Имам 1 предплатена карта на Виваком, ползвам я само в чужбина, зареждам я предварително, удобна ми е.
Вчера към 15 ч. ми звъни някаква мома да ме агитира да мина на абонамент. Заявих, че не желая, не ме интересува абонамента. Ама тя да ми обясняла. Питам я каво не разбра от "Не ме интересува". Ами според ЕГНто ми съм била възрастна, сигурно ми е трудно да се оправям със СМСи за зареждането. Та да съм отидела в офис да ми го обяснят подробно,като за възрастни.
Питах я като знае, че съм възрастна защо звъни в 15 ч., нали по това време възрастните си почиват. Тя онемя и започна да заеква чак.

# 393
Е сега, аз не се имам за дърта още , ама не можах да се оправя с презареждане на предплатената на детето. Четох, мазах..много овъртяно. Па звъннах и питах...той обяснява, аз не вдявам....
Накрая ми предложи много изгоден план за 9 лв месечно. Но детето телефон не иска, трябваше ми само за месец слесента докато са ДО да му зъркам.
После пак се обажда да пита какво съм решила, че казах че ще мисля.

Та изпадат изгодни оферти така...Grinning

# 394
Абе ако ми предложат 5 лева за тоя, дето ми го предлагат на 11, ще преподпиша и ще му прекратя безсмъртието Joy
Водят се десет разговора месечно от тая карта, с никакви екстри не могат да ме изкушат. Искам само, като ми наближи датата за моя, да ми се отключат офертите за апаратите и да преценя какво ще правя. За другия да не ме занимават.

Между другото, докато ме уведомяваше за стандартното ала-бала, спомена нещо и че можеш да се откажеш от получаването на такива обаждания. Ама аз се бях набрала вече да си казвам приказката и ми мина покрай ушите. Забравих да се възползвам, демек Satisfied

# 395
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също съм на мнение, че безсрочните договори тази индвксация не ги лови, но получих смс точно на едната карта, която е без договор от поне 3 години, но се съмнявам, че  в общите условия на сайта ще има някаква уловка и за безсрочните договори. Не съм за 1лв. ама защо ще ни цакат?

# 396
Защо да не ги лови. Те са си действащи договори. Също като срочните.
Освен ако към датата на подписване в договора нищо не пише за индексиране, за това да се хванем...ама не съм ровила.

# 397
Друго имах предвид, ще почнат да се мъчат да преобразуват всички безсрочни в срочни, натискайки ни да преподпишем, щото иначе не знам си кво, нали...
В моя договор е посочена новата стойност на абонамента при изтичане и превръщането му в безсрочен, както и клаузата за индексиране. Срочен, безсрочен, има си я. Шест години назад си рових по договорите, във всичките присъства.

# 398
От коя предплатена карта и план сте доволни и бихте ли дали съвет каква да си взема, трябва ми нов номер и ще се ползва за интернет, не ми трябват много минути ?

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 18:42 от fsyyy

# 399
  • София
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … ena-karta/free2go 
аз съм доволна от това.
Ползвам го в чужбина, зареждам когато и какъвто план искам.
Изтеглила съм приложението на Виваком на тел. и действам през него с картата.

# 400
Здравейте,както много други българи и моите доходи не са европейски ,за разлика от европейските цени на всички продукти .
Честно казано това увеличение с 1лв не е кой знае какво на фона на  новите цени на тока,газта итн,но е доста нагло и арогантно държанието на техните ръководни кадри и описанието на услугите им.
Щом те си наричат услугите тъпи,защо ние обикновените потребители да заплащаме по-скъпо за тях?
https://dox.abv.bg/download?id=5793b1f065  Не можах по друг начин да споделя снимката,отворете я и вижте колко са нагли всичките

# 401
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … ena-karta/free2go 
аз съм доволна от това.
Ползвам го в чужбина, зареждам когато и какъвто план искам.
Изтеглила съм приложението на Виваком на тел. и действам през него с картата.

С това и карта с нов номер ли получаваш?
Защото на някои неща от тук си пише предплатена карта, на това не
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … predplatena-karta

# 402
  • София
Предплатена карта с  тел.  номер.
Номерата, които раздават започват с 0876------
И  другото - само за интернет си има реална сим карта  с номер.
Ако искаш да запазиш някой стар номер - не знам дали ще стане.
Аз вземам направо нов, когато ми трябва.

# 403
Какво мислите за тези?

Скрит текст:
А1 предплатен пакет ULTRA https://www.a1.bg/a1-prepaid-ultra  ще получиш:

600 национални минути
12 000 MB мобилен интернет
30 дни валидност на МВ
35 дни валидност на минутите
А когато имаш нужда от още минути, SMS или МВ, можеш да активираш Допълнителни пакети по твой избор!

За да се удължи периода на валидност на минутите и МВ, картата трябва да бъде презаредена.
(Това значи ли, че тези 12 000 МВ се запазват, след 30-те дена, ако заредиш? Защото на другите мисля не е така.)[/i]

Условия за презареждане:
Предплатената карта е с активирана оферта А1. С нея, при всяко презареждане и срещу такса, картата получава национални минути и МВ мобилен интернет.
Презаредена сума: до 9,00 лв.* (*При презареждане с поне 7лв. (до изчерпване на количествата на хартиените ваучери)) получаваш:  100 национални минути, 2000 MB
Такса за ползване на минутите и МВ при всяко презареждане: 7,00 лв.
Период на валидност на минутите и МВ след презареждане: 20 дни
Скрит текст:
https://www.a1.bg/prepaid-mobilen-internet-15gb
Предплатен мобилен интернет 15GB,  15.00 лв.

Стартов пакет за предплатен мобилен интернет
Включен трафик: 15 GB
Валидност на включения трафик: 30 дни
При всяко презареждане, в зависимост от заредената сума, картата получава МВ за ползване в мрежата на А1 България:
Заредена сума *до 9 лв. - Такса при презареждане в зависимост от заредената сума: 6.00 лв., Включен трафик в МВ след всяко презареждане - 2 000 МВ, Валидност на МВ - 30 дни
Заредена сума 10 - 29 лв. - Такса при презареждане в зависимост от заредената сума 10.00 лв., Включен трафик в МВ след всяко презареждане - 5000 МВ, Валидност на МВ - 30 дни

МВ от всяко презареждане се натрупват, в случай че в момента на презареждането в картата има налични МВ от предходно презареждане. С всяко ново презареждане валидността на МВ се удължава с нови 30 дни.

# 404
  • София
Струва ми се, че предплатената на Виваком е по-изгодна.
При презареждане в срок остатъка от минути и МВ се прехвърля към новия период.
За  самото презареждане няма такса. Само за избраните минути или МВ.
При презареждане през моб. приложение получавам 2000 МВ интернет. Мога да го подаря на друг № от Виваком. Имам си 1 племенница, която си чака подаръка и ми напомня да презаредя.

Общи условия

Активация на акаунт