На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 165 982
  • 3 585
  •   2
Отговори
# 615
  • София
TV go сега е ЕОН, изтеглих го за Самкунг и го ползвам в чужбина.

# 616
На мен ми го казаха това за автоматичното активиране на нови мегабайти при достигане на 80% от включените. Тогава получавам и смс, че са достигнати и ако не искам тези допълнителните да се активират да върна смс със текст stop. Аз вече пращам този смс в началото на всеки нов отчетен период, за да не забравя.на номер 1875 се прави и връща отговор : Вие извършихте успешен отказ за  текущия Ви отчетен период. За да заредите друг пакет,  посетeте https://www.vivacom.bg/mv.
Не съм ги питала в офис, дали не може да ми го спрат за постоянно, а не да пращам всеки месец този смс, просто избягвам да ходя в офис.

# 617
  • София
То не е нужно да ходиш в офис - може и на клиентския телефон да се обадиш да го спрат.

# 618
Тц...отказа ми оператор да го спре.
Обаче като писах през вай виваком, и бързо го спряха за този отчетен период..можело значи.

Ясно за клаузата, подписали сме. Но на мен ми се струва  че нещо някой 15 месеца се е заблял и за това не се е вкл.тая клауза..друго обяснение нямам как така не се е начислявало нищо за доп.мв Thinking..а аз следя фактурите стриктно...

# 619
Момичета, помагайте.
Вчера майка.ми е препописала договор към мобилен оператор. Взела е телефон на лизинг,но се оказва, че са й пробутали най-велоятно мостра. Като време за работа пише, че е работил над 300 часа.
Какви действия да предприема?

# 620
Правило едно е да не си взема телефон от оператор.
Правило две е да ходиш с нея на преподписването.
Три - пита се преди преподписването.

Ако не е отбелязала че влиза в сила веднага, може да прекрати в 7дневен срок. Но едва ли ще са изпуснали шарана...ще са й чекнали полето че влиза в сила на момента, за да няма къде да бяга.

# 621
  • София
Ако не е знаела, че е мострен е неприятно, но ако като цяло сте доволни от телефона и си работи не е такъв проблем. Веднъж само съм взимала телефон от оператор и беше точно мострен. Бешие последният наличен от този модел, а аз държах на него и затова се съгласих. Никакви проблеми не съм имала, излезе железен, ползвах го с години и го мятах къде ли не и не се чупеше.
Да споделя отзиви за плановете за които питах за децата. И трите в момента са на плана на А1 с неограчинеи мегабайти и минути за около 20 лв- 21 лв. Имах навремето притеснение за скоростта, но засега нямат никакви оплаквания и да чукна на дърво засега съм много доволна и аз и те.

# 622
Аз първо бих пробвала да искам някаква отбивка. Мострата не е нещо счупено, но си е мостра.
Ако не стане, ще питам КЗП имат ли право да ми продават мостра за ново без предупреждение.

# 623
Да споделя отзиви за плановете за които питах за децата. И трите в момента са на плана на А1 с неограчинеи мегабайти и минути за около 20 лв- 21 лв. Имах навремето притеснение за скоростта, но засега нямат никакви оплаквания и да чукна на дърво засега съм много доволна и аз и те.
Скоростта е неограничена за първите 12 месеца, доколкото си спомням. През този период няма как да има оплаквания.

Аз първо бих пробвала да искам някаква отбивка. Мострата не е нещо счупено, но си е мостра.
Ако не стане, ще питам КЗП имат ли право да ми продават мостра за ново без предупреждение.
Отбивката от цената се прави преди покупката. След това вече е късно, а още по-късно е, ако се е подписала, че договорът влиза в сила веднага.
Как разбра, че са ѝ продали ползван телефон за нов? От написаното такова нещо не се разбира. Вече, ако беше покупката онлайн, тогава нещата стоят по различен начин.

# 624
Никак, пишеше, че телефонът бил работил вече 300 часа. Това не е точно нов телефон според мен.
Иначе нямам против купуване на мостри, аз съм купувала домакинска техника мострена, даже се пазарих за цената и накрая на касата при окончателното смятане си взех и удължена гаранция от типа no matter what . Тоталът ми излезе колкото уреда на редовна цена.

# 625
Здравейте! Вчера от Yettel ми се обадиха да ми предложат нов абонаментен план на 31.99 лв (неограничени минути и МВ). Някой знае ли за по-добра оферта, дори ако трябва да се прехвърля на друг оператор? Благодаря предварително. Simple Smile
П. С. В момента съм на 26.83 лв (12000 МВ и неограничени минути).

# 626
Аз бих те посъветвала да си прегледаш реалното потребление.
Писах назад, а и не само в тази тема, моето реално потребление е нормално към ниско. В месеци, когато не пътувам да си ходя до родния град, т.е.не ползвам мобилните данни във влака - не надвишавам 1000 мб мобилен трафик. Вкъщи и на работа ползвам безжичен интернет, през който мога и да звъня. Разговорите ми пък са между 100 и 300 мин месечно.
В момента съм на план на йетел с неограничени мин и мб - ами допреди 2 седмици ползвах мобилния и за домашен - това беше в продължение на година и половина - и постоянно пада я обхват, я скорост. Таксата ми след индексацията е 34 лв. Като ми изтече договорът, ще подпиша с минималната такса, която предлагат за цитираното горе реално потребление, а ако се опънат - ще ги сменя.

# 627
  • Варна
Здравейте!
Преподписах план към Виваком, и дойде ето този смс. Пак ще си погледна договора, но се чудя тази услуга Happy Call (дето не ми трябва) дали ще ми се таксува допълнително или е включена в абонаментния план?..

# 628
Ааааа...едва ли ще е безплатно. Оптимистка...

# 629
Здравейте!
Преподписах план към Виваком, и дойде ето този смс. Пак ще си погледна договора, но се чудя тази услуга Happy Call (дето не ми трябва) дали ще ми се таксува допълнително или е включена в абонаментния план?..

Първия месец е безплатно, а после платено. Откажи го. Вероятно през приложението може да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт