На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 150 771
  • 3 397
  •   1
Отговори
# 3 390

Да не е нещо такова...

# 3 391

Да не е нещо такова...

Името е същото, но май е старо защото крайната цена която ми подават е друга

# 3 392
Някой да е получавал и подписвал оферта към А1  под формата на персонална оферта Smart Unlimited 5G ? Виждам я през профила си, но при опита да разбера подробности директно ме прехвърля към поръчка за подписване и пращане на документи... Карат ме или да ходя на място или да ми пратят директно документи... никакъв шанс и възможност д апрочетеш условията нормално преди да тръгнеш да подписваш...
Не може да няма информация. Покажи скрийншот.

# 3 393
  • София
Изпращат документите до офис на куриер. Там четеш и решаваш дали да подпишеш или да върнеш плика. ММ подписа така преди известно време, не е имал проблеми и скрити условия.

# 3 394
прав е чревоугодник излиза програмата. можете да го разпишете по куриер или онлайн с ел. подпис. като си прочетете договор на спокойствие имате 14 дни право на отказ ( не го подписвайте в офис).

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 09:46 от pirin2019

# 3 395
В офис ще има 7 дни за отказ, да внимава само да не му чекнат че се отказва от това си право.

# 3 396
ама изрично трябва да им каже на тези в офиса. и отделно , ако го забаламосат - после е неговата дума срещу тази на продавача и стават главоболия.
затова по куриер и онлайн е най-добре.

# 3 397
Така е, да...с тия никога не може да си сигурен.

Общи условия

Активация на акаунт