На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 156 855
  • 3 414
  •   1
Отговори
# 3 405

От Йеттел ми предлагат този план, като мегабайтите за Турция няма да го ползвам толкова често, но си е плюс. И се чудя, след около 3 месеца ми изтича договора.

# 3 406
Скрит текст:

От Йеттел ми предлагат този план, като мегабайтите за Турция няма да го ползвам толкова често, но си е плюс. И се чудя, след около 3 месеца ми изтича договора.
Цената е добра, ако ползваш дигиталните услуги(около 20лв.). Реално планът ще ти струва около 20лв., което е супер в днешната действителност.

# 3 407
Абонат съм на Виваком с неограничени разговори и мобилни данни. Установих, че няма начин да ползвам във Великобритания мобилни данни така, както съм свикнала, освен ако доброволно не се оставя да бъда разорена Simple Smile Пакетите им с мобилни данни за роуминг извън ЕС са просто смешни. Чак сега ми стана ясно, защо хората си купуват карти от местните оператори...

# 3 408
Имате ли проблеми с мобилния интернет на Виваком?

# 3 409

Питай в тази тема.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1725985.10200

# 3 410
  • Буркина Фасо
преди малко проверих - работи нормално.

# 3 411
Вчера ми се случи докато говоря с баба ми да изключи разговора 2 пъти автоматично.
Първият път веднага след изключването баба ми каза, че някой казал летище софия. 2рият път се включила музика. И двете сме на А1. Не знам какво да си мисля. Тя живее в софийска област.

# 3 412
LU4IQ -дайте повече подробности, регион. включване след неплатена сметка, индикаторите, рестартирахте ли телефона? стои ли ви в настройки точката за достъп internet.vivacom.bg

# 3 413
LU4IQ -дайте повече подробности, регион. включване след неплатена сметка, индикаторите, рестартирахте ли телефона? стои ли ви в настройки точката за достъп internet.vivacom.bg

Въпросът ти е към къдрокоса, аз само я насочих и към друга тема.

# 3 414
Обадих се на оператор и те оправиха проблема.

Общи условия

Активация на акаунт