На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 163 410
  • 3 516
  •   3
Отговори
# 3 450
На мен също, А1.

# 3 451
  • София
Така е за таксите. Имат право за обработка на документи да вземат. Не е само при тях.
Преди не ми се е случвало и ми е абсурдно, но щом имат право, нищо не можем да направим. Много са нагли повечето, които работят в офисите, май вече във времето онлайн ще предподписвам, просто не си заслужава само да искат да ти продадат неща, които не ти трябват реално и ако не четеш и не внимаваш ... пак може да ти бутнат нещо, от което не се нуждаеш.

# 3 452
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Вчера предподписах с yettel и бях в абсолютен шок, че за обработка на документи за 1 договор ми взеха 3 лева. Когато попитах защо това се случва, ми се отговори, че така са решили и че абсолютно всичко има такси. Не е въпросът в сумата, а е принципен. Да не говорим, че искаха да ми набутат един куп неща, които не искам да ползвам, с условия, че след 3 месец мога съответно и да ги спра с неустойка, ама така излизало по-изгодно за мен.

Питах ги дали ще има индексиране и съответно дали ще ме засегне предвид предпосписването, отговориха, че няма да ме засегне, ама трябваше да го изисквам писмено...
Тази "мода" с 3-те лева е от края на юни. Аз тогава се натъкнах на нея. Тази такса е само за преподписване на договор. Интересно, че като си поднових договора онлайн нямах такава такса, а само в офис. Странна работа.

# 3 453
Таксата е още един от начините в стремежа опреаторите, да накарат хората да предпочетат онлайн договорите и самообслужването и постепенно още повече да намаляват офисите и документите.

# 3 454
Shadow workers Joy Любимите бачкатори

# 3 455
За всичко е така, същото е и с банките - много такси на място в офис и доста по-малко при онлайн банкиране. И при операторите същата работа.
Стимулират клиентите да си вършат повечето или всичката работа с тях онлайн, а те съответно плащат по-малко заплати като няма толкова работа в офисите.

# 3 456
Каква ви е цената на план с неограничени минути, mb и скорост поне 100mbs на месец? Скоро ми изтича договора и си търся добра оферта…

# 3 457
Каква ви е цената на план с неограничени минути, mb и скорост поне 100mbs на месец? Скоро ми изтича договора и си търся добра оферта…
Около 30лв. ще намериш.

# 3 458
Къде това? Аз не намирам, а се ровя от няколко дена. Съгласна съм и да сменя оператора, но цена от около 30 лв е само за 6 или 12 мес. След това 40 и нагоре.

# 3 459
Къде това? Аз не намирам, а се ровя от няколко дена. Съгласна съм и да сменя оператора, но цена от около 30 лв е само за 6 или 12 мес. След това 40 и нагоре.
Отиди в A1 и Yettel.  Питай за пренос от друг оператор.  Vivacom няма какво да ти предложат.
В официалните тарифи не гледай.

# 3 460
Отиди в A1 и Yettel.  Питай за пренос от друг оператор.  Vivacom няма какво да ти предложат.
Ами от А1 ми предлагат най-ниска тарифа 40 лв. Хем съм дългогодишен клиент (или абонат, не знам как е правилно). Всъщност само Виваком ми предложи по-ниска цена (съответно с по-ниски характеристики на нета).

# 3 461
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това, че търсите евтин план нищо не значи. Важно е какво искате да ползвате. Аз преди месец подписах договор за 6м.на 18лв.и следващите по 22лв.   към Йетел. Неогр.разговори и 5000МВ Интернет. Това ме устройва,като изтече договора става 26лв.Перфектно.

# 3 462
Благодаря, iv.elina, беше ми много полезно да разбера вашата история. И, да, нищо не значи Hands Plus1

# 3 463
  • Буркина Фасо
Това, че търсите евтин план нищо не значи. Важно е какво искате да ползвате. Аз преди месец подписах договор за 6м.на 18лв.и следващите по 22лв.   към Йетел. Неогр.разговори и 5000МВ Интернет. Това ме устройва,като изтече договора става 26лв.Перфектно.
напротив. за мен точно това е от значение.

# 3 464
Ами от А1 ми предлагат най-ниска тарифа 40 лв. Хем съм дългогодишен клиент (или абонат, не знам как е правилно). Всъщност само Виваком ми предложи по-ниска цена (съответно с по-ниски характеристики на нета).
Каква такса плащал в момента  към A1?

Общи условия

Активация на акаунт