На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 163 458
  • 3 516
  •   2
Отговори
# 3 465
  • Sofia
Аз когато качиха в Йетел таксата с левче и можеше да си сменим оператора без предупреждение и такса. Говорих с Виваком на какъв план и колко ще плащам. Върнах се в Йетел и им казах, че ако ми предложат такава такса или по-ниска ще остана при тях, чаках два дни и се прехвърлих на Виваком. Тогава от Йетел, когато им се изискваха номерата казаха, че са решили да ми намалят таксата, но вече се бях прехвърлила и не желаех да се връщам.
Към Йетел за три телефона плащах 155 лв, сега след като минаха промоционалните 6 месеца плащам към Виваком 104,50 лв, пак съм по-добре. В Йетел практиката е да ти предлагат все по-висок план от досегашния такъв, никога надолу в цената.

# 3 466
На мен ми предстои преподписване на два номера във Виваком. Постоянно ми звънят с някакви безумни оферти, които са направо набутващи ме. Викам, ще вървя в офис, може да е по-различно. Вчера посещавам офис и те директно ми казват - запазваме плана ви, за целия период ще плащате с 1 лев по-малко от сегашната ви оферта, т.е.36.99 лева. Викам, мерси. Вие не искате да ме задържите като клиент, а искате да ме изгоните. За протокола имам 5 мобилни номера и интернет към Виваком и плащам всеки месец от години +/- 300 лева. Не съм изключвана и не закъснявам с плащанията си и въпреки това лимитът ми за устройство на изплащане е нисък и оферта за преподписване, която да ме устройва няма.
Отидох вчера и в Йетел, където ми предложиха същата оферта за 30 лева при смяна на оператор.
Виваком определено не знаят как да задържат клиентите си.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 11:12 от Кристал

# 3 467
Ani Ka - и трите оператора при преподписване предлагат само upgrade ( т.е. увеличение). единственото спасение засега е пренос ( или а1 имат доста често само онлайн запазване на стария план). това си е фирмена политика ( пуска се по вътрешната служебна поща, и на оперативките) - така се определят бонусите ( точките).... да дадем на клиента повече стойност и съдържание, което в 90 процента от случаите няма да му трябва.

# 3 468
  • Буркина Фасо
известен период най-атрактивни бяха Вивата, после се редуваха А1 и Йети.  така ще се въртим в омагьосан кръг и занапред при кой е най-изгодно. Grinning

# 3 469
Каква такса плащал в момента  към A1?
26-28 лв, в зависимост дали плащането е онлайн/офлайн. При преподписване скачат с 12 лв нагоре, и не виждам защо, нито толкова говоря, нито толкова мобилен интернет ползвам, че да са ми изгодни или полезни безкрайните им предложения. В лек ступор съм какво да правя, но все пак ми трябва мобилна връзка и чат-пат мобилен интернет...

# 3 470
26-28 лв, в зависимост дали плащането е онлайн/офлайн. При преподписване скачат с 12 лв нагоре, и не виждам защо, нито толкова говоря, нито толкова мобилен интернет ползвам, че да са ми изгодни или полезни безкрайните им предложения. В лек ступор съм какво да правя, но все пак ми трябва мобилна връзка и чат-пат мобилен интернет...

И аз съм в това положение.

# 3 471
Аз още се чудя как ми предложиха само с 2 лв. отгоре, за целия пакет.
А1.

# 3 472
  • Буркина Фасо
ами остани си на стария план. защо ти е да преподписваш?

# 3 473
Ами с удоволствие бих останала, но при изтичане на договора ми изтичат и условията по него. Т.е. започвам да плащам по базовите тарифи. Или поне така ми обясни служителят.
Всъщност, този месец ще остана без преподписване, да видим какво ще ми сервира оператора като фактура в края. Може и да има смисъл в думите на Бонго.

Аз още се чудя как ми предложиха само с 2 лв. отгоре, за целия пакет. А1.
Ами явно си заслужила Heart Eyes аз като не съм слушкала и ето ... сега съм в размисли и страсти Grinning

# 3 474
  • Буркина Фасо
Ами с удоволствие бих останала, но при изтичане на договора ми изтичат и условията по него. Т.е. започвам да плащам по базовите тарифи. Или поне така ми обясни служителят.
Всъщност, този месец ще остана без преподписване, да видим какво ще ми сервира оператора като фактура в края. Може и да има смисъл в думите на Бонго.
прочети си договора за да видиш каква ще е таксата след изтичането му.

# 3 475
Говори с видео магазина и искай да подпишеш анекс. Така ще запазиш сегашните си условия и цена.
https://videoshop.a1.bg/?productName=A1%20Shop&product-image-url … ctCategory=retail

Преди това в сайта какво ти предлагат? Влизаш тук https://www.a1.bg/a1-one-unlimited > Преподписване...

Не чакай да изтече. Няма да стане по-добре.

# 3 476
Говори с видео магазина и искай да подпишеш анекс. Така ще запазиш сегашните си условия и цена.
https://videoshop.a1.bg/?productName=A1%20Shop&product-image-url … ctCategory=retail

Преди това в сайта какво ти предлагат? Влизаш тук https://www.a1.bg/a1-one-unlimited > Преподписване...

Не чакай да изтече. Няма да стане по-добре.
Той е изтекъл и не съм разбрала, по-скоро не съм се сетила. Разни други емоции ме тресяха.
Видях, че има опция за преподписване - същото ми предлагат (може би поради горната причина).
Сега, тя каруцата вече се е обърнала, съветите как би могла да не се обърне, не ми помагат много.

Благодаря за съпричастността Flowers Four Leaf Clover

# 3 477
Ами той съветът си е валиден.
Не схванах това с каруцата..ама все тая.

# 3 478
Когато ми е изтичал договора към А1, винаги съм преподписвала същия на същите цени. Казват "вече го няма" , но съм казвала че ще се махна и изведнъж вече можеше.

# 3 479
Съсел@ - не винаги ще постигнете целта си така, защото преноса не се води минус в бонусите. по-добре заплашвайте със закриване - има един месец предизвестие и в това време се опитват да ви задържат - води се минус в някои оператори за бонуса ... - това ако не стане по вашия начин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт