Паническо разстройство - 30

• 75 275
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Настроени сме празнично Дарси хаххаха . Аз бивам, вчера заради цикъла ме клатеха нервите, но в общи линии съм добре Simple Smile
Нели се изгуби, дали започна лечение?!

# 466
  • София
Аз след питането за киселото зеле няма с какъв бисер да се включа Joy Иначе съм на приливи и отливи, чакам да мине тая скапана година, че от 1 януари с магическа пръчка всичко да ми се оправи.

# 467
Здравейте. Не съм писала, защото при мен всичко е едно и също. Не съм рискувала да започна лечението още. Началото на Януари имам едни изследвания, после съм на Гастроентеролог и след 15ти са отпуските, така че се глася за всичко.
Всичко си е същото с главоболие, прилошава ми постоянно, краката не ме държат, не съм вярвала че всичко това е от някаква тревожност, която даже не мога да осъзная защо я имам без причина. Да, безпокоя се за много неща, но чак да се стига дотам да ми се замъглява всичко и да съм като парцал. Иначе ви чета и съм с вас  Hug
Прегръщам ви  Hug

# 468
  • Пловдив
Аз имам чувството се едно вече не пия нищо, всичко си е по старо му. Пак депресия и кофти мисли. Надявам се да е някакъв период и да мине, но честно казано съм скептичен. И аз като Венчо се надявам тази гадна година да мине и всичко да ми се оправи от 1-ви.
Весели празници и приятно посрещане.

# 469
Божеее изтръпват ми ръцете, лицето, ушите ми пукат, ще полудеяя:(((

# 470
  • Пловдив
Пии лексотан, иамери си кръвното, легни и се успокой малко, дишай дълбоко. Ако имаш мента глог и валериан на капки пии също. Чети или гледай нещо интересно да се разсееш малко.

# 471
Пии лексотан, иамери си кръвното, легни и се успокой малко, дишай дълбоко. Ако имаш мента глог и валериан на капки пии също. Чети или гледай нещо интересно да се разсееш малко.
Кръвното е нормално. Легнала съм, но много ме е страх

# 472
  • София
Кръвното е нормално. Легнала съм, но много ме е страх
Спокойно, то страха ни е на нас голям проблем. Пий валериан, валидол, ксанакс ако трябва и се успокой все пак си си вкъщи Simple Smile заспи, когато ти се приспи , моментно е, ще отмине Hug

# 473
  • София
Нели, успокой се, знаеш че нищо сериозно няма да ти се случи. Всичко е момент на паника. Както казват другите, вземи валидол, валериан, пусни си телевизия, ако ти се доспи, заспи. Виж, че кръвното ти е нормално, само това трябва да те успокои. Ние сме тук, пиши.

# 474
Благодаря ви, това продължава от обяд. Взех 2т мента, глог, но не изчезва, не знам дали не съм болна от нещо, по цял ден едно и също. Добре че ви има при кризи да си помагаме:( Прегръщам ви

# 475
  • София
Аз ползвам валериан на капки или сироп неуропан, таблетките изобщо не ми действат.

# 476
този микс от "прекрасни" чувства и мисли.

# 477
Нелии, не си болна! Вземи нещо по сериозно...

# 478
  • Пловдив
Аз ползвам валериан на капки или сироп неуропан, таблетките изобщо не ми действат.
По принцип мента глог и валериан го казвам на хората да го пият за да се успокоят сами. Той не действа на момента, с натрупване е. Особено хапчетата действат след няколко седмици, капките действат след няколко дни.

# 479
По принцип мента глог и валериан го казвам на хората да го пият за да се успокоят сами. Той не действа на момента, с натрупване е. Особено хапчетата действат след няколко седмици, капките действат след няколко дни.
Не действат ли на момента, до час примерно?  ooooh! С

Общи условия

Активация на акаунт