Паническо разстройство - 30

• 75 275
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Аз ползвам валериан на капки или сироп неуропан, таблетките изобщо не ми действат.
По принцип мента глог и валериан го казвам на хората да го пият за да се успокоят сами. Той не действа на момента, с натрупване е. Особено хапчетата действат след няколко седмици, капките действат след няколко дни.
Не действат ли на момента, до час примерно?  ooooh! С
Съжалявам, но не. Ако ги пиеш през ден през два, може затова да са действали, ама ако не си ги пила с месеци и пиеш сефте нищо няма да стане.

# 481
Аз ползвам валериан на капки или сироп неуропан, таблетките изобщо не ми действат.
По принцип мента глог и валериан го казвам на хората да го пият за да се успокоят сами. Той не действа на момента, с натрупване е. Особено хапчетата действат след няколко седмици, капките действат след няколко дни.
Не действат ли на момента, до час примерно?  ooooh! С
Съжалявам, но не. Ако ги пиеш през ден през два, може затова да са действали, ама ако не си ги пила с месеци и пиеш сефте нищо няма да стане.
Не съм го знаела, че са с натрупване, за първи път го чувам. Пия при нужда, през 2-3 дни, но пак зависи

# 482
  • Пловдив
Ами аз съм изпивал цяло шишенце наведнъж и нямаше никакъв ефект, но когато си пиех по 40-60 капки на ден ми действаха добре.

# 483
Не обичам, не мога добре, да пиша от телефона и за това си трая. Бях в София.

Разсмяхте ме с това кисело зеле, че си спомних, една приятелка заминаваше за Лондон, и изрично и бяха казали да вземе кисело зеле. Как го е отцедила и прекарата със самолета не ми е ясно Stuck Out Tongue

Не ми действат и никога не са ми действали мента глог и валериан, и аз пи шише съм пила.

Бях при моята лекарка в София, каза Золофта да го намаля на 1 на ден, била съм се успокоила. Е как няма да съм, като не ходя на работа, нямам шеф, по цял ден мотане.
Въпреки, че някаква депресия си се тай в мен, но вече не рева по улиците.

# 484
  • Пловдив
Ох на мен днес ми е замотано и треперям, се едно ми се върнаха страничните ефекти от АД.

# 485
  • София
Ох на мен днес ми е замотано и треперям, се едно ми се върнаха страничните ефекти от АД.
Драко, на мен пси ми каза, че това е нормално да е на приливи и отливи особено в първите месеци. Повтаряй си, че е моментно Simple Smile

# 486
  • Пловдив
Драко, на мен пси ми каза, че това е нормално да е на приливи и отливи особено в първите месеци. Повтаряй си, че е моментно Simple Smile
Ясно, еми ще си трая, аз един месец така изкарах...

Благодаря Hug Flowers Tulip

# 487
Какво е АД?!

# 488
антидепресант явно Simple Smile

# 489
Как сте хора!Аз напоследък съм добре.Излезнаха ми резултатите за витамините,пуснах магнезий,желязо,в.Д ,В12, и хомоцистейн.Всички са в рамките на референтните стойности,но на минимална граница,след празниците ще взема някакви витамини за пиене,да видим как ще се чуствам.Иначе не съм очаквала,но намаляването на кафето до минимум и пиенето на чайове(ж.кантарион и мента)добре ми се отразяват,както и вземането на витамини      известно време.От около две седмици не съм пила дори валерян,който пиех с шепи по едно време.Главоболието се появява много по рядко,тревожноста ми осезаемо е по малка,по рядко ми става лошо и се разтрепервам,а натрапливи мисли почти нямам тези дни.Надявам се липсата на витамини и прекаляването с кофейн,да са истинските отговорници за състоянията ми,а да не е просто съвпадение .Но определено ,няма шанс да не са допринасяли,човек пиещ по 4-5кафета минимум+кутия и нещо цигари и ядене най много един път дневно и то каквото ми падне,едва ли е било в полза на здравето ми.Поописах подоробно как съм и какво е било,за да мога да съм полезна ако има някой в подобно положение,и да не пренебрегва начина си на живот.Благодаря ви момичета,че тук ме насочихте,към витамините,а и сте описвали какви билки и хомеопатия са ви помагали.Пожелавам на всички весело посрещане на НГ и най вече здраве на вас и всички ваши близки.

# 490
Renatta, WOW! 5 кафета, кутия и нещо цигари и ядене веднъж на ден, каквото ти падне... Ти ще се съсипеш бе човек! Радвам се, че си се осъзнала. Витамини има в храната, ако ядеш нормално, поне 3 пъти на ден, като включваш плодове и зеленчуци пак ще ти се регулират нивата..
Flowers GrapesFlowers Four Leaf Clover

# 491
Дарси истината е,че като се замисля просто с годините съм изградила доста вредни навици.По принцип по навик,колкото ми е по нервно толкова повече пуша и посягам към кафе.Не обичам да закусвам,но често с кафе и цигара замествам и обяда,хапвам едва когато ми прималее зощото от години нямам апетит и обикновено посягам към каквото ми е под ръка.Рядко ям плодове и зеленчуци,и често посягам към пържено и сладко,абе общо взето самоубийство си е.И явно съм попаднала в омагьосан кръг,колкото по зле се чуствам толкова по малко апетит имам и толкова по често карам на кафета,а те на гладно ме превъзбуждат още и така.Не казвам ,че сега съм се отървала от всички оплаквания,не се будя с усмивка ,но определено разлика има.Просто в ежедневните задължения и отговорности ,около деца ,семейство и тн.съм неглижирала себе си с години.

# 492
От известно време насам имам непрекъснато гадене сутрин. Даже сутринта се напъвах да повръщам. Взех Мотилиум и малко ме облекчи. Много е неприятно това гадене...От него нямам никакъв апетит. Освен тревожност и треперене сега се сдобих с още една ''екстра''. Не ми помага нито пиенето на кока кола, нито лимонов сок, мента. Даже от тях ми става още по-гадно.Има ли и други като мен и как се справяте? Замислих се дали непрекъснатото гадене не се дължи на Хеликобактер пилори?

Последна редакция: нд, 31 дек 2017, 14:18 от Карла_Карла

# 493
  • Пловдив
Приятели, весело посрещане на новата година Ви пожелавам. Много здраве, щастие и спокойствие. HugFlowers TulipFlowers RoseFlowers SunflowerFlowers Bouquet

# 494
Весело посрещане и от мен! Много здраве и щастие през новата година! HugTwo HeartsNature Star2

Общи условия

Активация на акаунт