Сватба 2018 - III-та част

• 48 132
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
При нас записват от началото на Декември.

# 106
  • София, България
Не си луда. Simple Smile
 И ние онзи ден се скарахме. Казах му на моя, че поне от него не искам да чувам "Рано е!". Всеки ми повтаря колко било рано, та вече чак ми втръсна. Който смята, че е рано, мога да му дам да направи всичко в последния момент, да видим как ще успее да ги свърши....
Предпочитам да отметна всичко, което мога да свърша по-рано... Wink

# 107
Не си луда. Simple Smile
 И ние онзи ден се скарахме. Казах му на моя, че поне от него не искам да чувам "Рано е!". Всеки ми повтаря колко било рано, та вече чак ми втръсна. Който смята, че е рано, мога да му дам да направи всичко в последния момент, да видим как ще успее да ги свърши....
Предпочитам да отметна всичко, което мога да свърша по-рано... Wink

Моя е уникален всичко чака до последния момент и много ме изнервя,а аз винаги трябва да съм готова с всичко преди това. Нямало е един път да не закъснеем за някъде направо му се чудя

# 108
Ins, и аз съм така. Wink
Ех, продължава да ме трови тая колежка за датата. Предразсъдъци имала. Чудя се защо не си ги запази за себе си тези предразсъдъци.

# 109

Колкото пъти да звънна,всеки път много учтиво ми обесняват,че още нямат книга за 2018 и първите работни дни на януари,и че нямало още никой записан.Приготвила съм декларацията и копия от личните карти даже.Като знам колко много сватби има през май месец.

# 110
  • София, България
Как обичам да ги режа такива... предразсъдъците да си запази за собствената сватба. Аз сигурно не бих я поканила, след като постоянно ми надува главата за моята си сватба. Много мразя някой да дава наклон!

ins, не се притеснявай, щом така са казали... вие искате определен час, така ли?
Единственото, което не разбирам на записването от Януари е това, че трябва да се чака с изработването на поканите и т.н. Реално има хора, които се женят Март, Април... ако чак Януари си запазват час за ритуала...

# 111
Искаме точен час 16:30.Направили сме така,че за всичко да има време за вземане,за хора за спиране,за снимки с гостите за фотосесия и така.Това ме притеснява да не се обърка графика

# 112
  • София
Purple_Peanut замисляла ли си се за варианта на торта от мъфини? На мен ми изглежда интересно, въпреки че съм се спряла на гола торта от Чочко.
За инфо от Чочко искат 20 дни преди мероприятието, да идете да се избере крема и модела, за капаро не съм питала може би тогава се дава.
Ние ще имаме 120 гости по предварителен списък, парчетата ще са 150, заради играта с яденето на торта, реално по списъка отбелязах, кои приятели не са бракувани, хем за да може да направя списък за викане на самата сватба без да се чудя, хем за да изчисля бонус парчетата, над тях добавих още малко, защото някои режат бая стабилни парчета Grinning

Искам фото будка.. обаче малко скъпичко ми идва искам до фотобудката да е книгата за гости и всеки като се снима да лепне снимка в книгата заедно с пожелание, на партитата във фирмата винаги има и всички много се забавляват, ама сега като кажа на моя още 750 лева, лошо ще му стане :/

# 113
Еха, много оригинална идея Simple Smile

# 114
  • София, България
Гледах го това с мъфините, ама нещо не е моят тип...Много хубаво изглежда, но си искам торта - не с фондан, а с крем и задължително шоколадова отвътре. Така че или ще обмисля тип гола торта или да не е изцяло гола, а със сметана отвън. И то възможно най-малко сметана. Колкото да направи тортата бяла...

Между другото не знам защо си мисля, че от торти Чочко ще ме ограничат в избора на пълнеж. Аз наистина държа да е шоколадова отвътре... и за това по-скоро бих се обърнала към някой цех.... Thinking Не съм говорила още с Чочко де... ще видим.

# 115
  • София
Защо да те ограничат?  Thinking

Има хора, които наистина много бързо си организират сватбите, не знам как става този номер.  Laughing

# 116
  • София

Има хора, които наистина много бързо си организират сватбите, не знам как става този номер.  Laughing
Аз примерно си очаквах предложението и бях нахаресала доста неща от преди това Grinning хората ми викаха, че съм щяла да си променя мнението и желаният, да ама не Simple Smile)

# 117
  • София

Аз примерно си очаквах предложението и бях нахаресала доста неща от преди това Grinning хората ми викаха, че съм щяла да си променя мнението и желаният, да ама не Simple Smile)

Твоят случай като че ли е по-скоро изключение.  Simple Smile Има хора, които се сгодяват и за 2, 3 м се женят.  Била съм на такава сватба и беше много добре организирана и всичко беше супер, аз не мисля, че бих се справила. Не говоря за случаите, в които сватбата се пришпорва заради бебче.  Simple Smile

# 118
  • София
patenceXXX, мостри на поканите за гостите поръчах от https://pokani.net/ - хората бяха много любезни, обадиха ми се да потвърдят поръчката и да ме попитат дали са мостри (тъй като нямаше текст). дойдоха по куриер след ден-два макс. Харесах доста 1вите 2 мостри като изработка и реших да си поръчам още мостри - да има. Пак много бързо и още повече ми харесват. Така че мисля от там да си поръчам поканите за гостите.
За родителите и сестрата на Мъжа Мечта Satisfied поръчах покани от Gourmet House - сайта им е svatbenden.com - изключителни са също като обслужване. Жената ми звъня, праща ми снимки на цветове по Вайбър. Шрифтове. Днес потвърдих крайната визия и сега ще ги чакам с нетърпение да дойдат готови.
За кърпичките - едно момиче от ФБ прави такива - има нейни постове в групата Моята сватба 2018 (или нещо такова). Стават по-бавно, но вече пристигнаха. По-големи са както казах - но да ИМА, да буршат сълзи, че май ще дойдат доста ревливи двете ни корави майки. За жалост не знам как да сложа снимка, така че ако някой иска мога на лични или мейл да изпратя снимка на моите. Момичето се казва Нели Марчева.

# 119
Някоя има ли поглед над ресторанта в хотел Феста в София и протичането на сватбите там?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт