Сватба 2018 - III-та част

• 48 711
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Код:
Хахах, до август месец съвсем ще се алкохолизирам значи.

Да се допълня: Вече имаме запазен ресторант и дата за съвета. На 18.08 сме. Ще помоля Сънфлауърчето да ме сложи и мен в списъка в следващата тема, ако не забрави.

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 13:35 от Анонимен

# 196
Хър, честита дата! А кой ресторант и в кое населено място избрахте?

# 197
Благодаря, fatalina Simple Smile

Мериан палас в Стара Загора.

# 198
  • София
Аз днес говорих с агенция Алекса, 100 лева ми искат за да ми дадат идея и да обсъдим моите, за декорацията и съответно да подредят нещата в деня на сватбата, как ви се струва?

# 199
100 лв и за да осигурят декорацията? Чудесно звучи.

# 200
Аз тези 100лв ги разбирам като за разговор само и обсъждане на идеи, ако е така, абсурдно е, ако таксата е за подреждане на украсата, е добре. Simple Smile
Хър Мър-че, не те забравям, вписана си официално Wink
И аз открих разни неща в алиекспрес /май трябва да спра да ровя там Grinning/
Поръчахме ето такива ключета и картончета. Ще ги вържа с канап и ще напиша на картончетата "Ключът към щастието". Пак не го приемам за подаръче за гостите, просто нещо, което се надявам да ги усмихне Simple Smile

Скрит текст:

Комплектът от ключета е 117бр за 5,08 евро, а картончетата бяха 50бр за... ще излъжа 1,20 или 1,57 евро, нещо такова ми се върти. Simple Smile

# 201
Аз както не можех да си харесам рокля, сега съм си харесала три. Една от друга по-различни. Освен три сватби да направя?

# 202
  • София
На мен като гост много биха ми харесали ключетата, обичам такива дребни неща и ги забелязвам и оценявам, което е по-важното.  Laughing

# 203
  • София, България
Това с ключетата е много много готино! И аз бих ги харесала много ако съм гост! Simple Smile

Роузи, премисли, почини и ще си прецениш коя най-ти харесва Grinning

На Алекса подредбата на ресторанта и координацията за 7 часа е 100 лв., което за мен беше перфектна цена. Ама в нашият ресторант го прави самият персонал и леко се обезсмили да наемам агенция. Simple Smile

# 204
Здравейте, момичета Simple Smile
Роузи Памуксън и аз като теб в събота си харесах цели 3 рокли в Сватбен център - Варна и трите нямат абсолютно нищо общо по между си... Grinning Може би колкото повече се обикаля по магазините, толкова повече се объркваме. И въпреки това планувам една разходка и до София и тамошните дизайнери. Simple Smile

Момичета, как вървят гримовете във Вашите градове? Свързах се с 1-2 гримьорки във Варна. При едната гримът е 100 лв. (с мигли), при другата - 80 лв. Вярно, че е изкуство, ама пък златни частици ли ще ни слагат... не знам.... Rolling Eyes

# 205
Здравейте, чета ви цял ден и все пак стигнах до края, много ви се падвам, че усилена подготовкя тече при вас.При мен уви е проблем, защото не живеем в България, а сватбата ще е там.Това, което имам е младоженец, дата която нямам намерение да сменя и кумове. И двамата знаехме, кои ще са още в ноща на годежа.Моята най-добра приятелка и неговият най-добър.За мен тя е като сестра,а при младоженеца като брат.Кумана също не живее в България.Кумовете не са двойка.Дата сме избрали да си е на нашата дата 12.08.Пуснах запитвания до ресторанти, които ми допадат, искам изнесен ритуал, обаче че е някак фейк, при полужение че в София не е законен, малко почнах да се отклунявам.Попаднах на Приказна Градина-Елин Пелин.Гледах много снимки от сватби там и за пръв път младаженеца, като му показвах не каза ,,рано е!" И на него му харесва пуснала съм запитване.Четох, че на малко от вас ви допада като вариант,но безброи много пъти всичко ми се е свеждало до ресторант,а спомените ми се сливат, а дори обикновен пикник някъде си ги спомням ясно в подробности. Плануваме да няма и църква, някак сме загубили това по пътя си и двамата.

# 206
Момичета, наскоро една жена ме накара да се замисля за подаръците... Според нея както изпращаме по една покана за сам човек, двойка или семейство, така трябвало да подхождаме и с подаръчетата. Реално е така - на едно 5-членно семейство за какво са му 5 бурканчета мед или пък 5 магнита. Grinning Някоя от вас мислила ли да е действа така?

# 207
EyesMagic, добре дошла и успех с подготовката!

Ние тази вечер сме на тема халки. Досега не бяхме ги обсъждали сериозно, но тази вечер разглеждахме в интернет и се шашнахме колко различни неща харесваме Grinning та сега ще трябва да намерим някаква допирна точка. Тази или другата седмица вече ще отидем по магазините да пробваме и да се консултираме.

# 208
Сиянита, иди до Асеновград по-добре. Има кич и боклуци, но има и много интересни български дизайнери. Впечатлих се от Стоян Радичев - евтини рокли, но оригинални кройки. На живо изглеждат по-различно, отколкото в сайта. Христо Чучев също е колоритен.

Ние мислим да минем без подаръци - за мен са прахосъбирачки и ме дразнят. По-добре да инвестирам в повече алкохол Joy

# 209
  • София
100 лева а разговор и подредба, на моята декорация. За халките, аз искам стандартния (старомоден) вариант, изчистена златна халка с надпис отвътре, вие ще пишете ли нещо допълнително освен имената и датите?

Общи условия

Активация на акаунт