Сватба 2018 - III-та част

• 48 670
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И в нашия има две зали, едната е с по-малко колони, обаче е червена, та избрах другата, червеното никак не ми отива на тематиката и цветовете, а си държа на тях Simple Smile

# 556
Бе как ще спим, бе Фъстъче?! Работим Laughing

# 557
Тя сигурно е отпускарка Grinning

# 558
Охх и аз с тая украса съм я закъсала.Една приятилка е фрориста от години и тя пое ангажимента, родителите я вепбуваха още на 12г., споделям всичко с нея, тя ми дава идеи.Не мисля за агенция и те двете с майка и ще свършат работа.Спряла съм се на кремави рози в комбинация на бели божури.За масите за гостите съм избрала бели кошнички вътре цветята, самите кошнички имат и цифри за номерацията на масите.Ще гш комбинирам със бели фенери-свещи, тъй като сме ня открито ш най-малкия полъх и ще гаси всичко останало.За нашата маса пак ще е с розите и божурите, но в комбинация с зеленикави пълзящи.

# 559
  • София, България
Ехххх де да бях отпускарка... на работа съм, ама работя чак от 9:30 Sweat Smile
А то и вие добре работите във форума Sweat Smile

Eyes , хубаво е, че имате познати в тази област. Поне във всеки един момент можете да съгласувате какво се получава и дали е добре. Hands Plus1

Имате ли възможност повечето да ходите в ресторанта за проба за изгледа? Аз не знам как работят агенциите, но на нас управилят ни каза, че винаги можем да отидем и да занесем украсата да пробваме как стои на масата.

# 560
Ами има, но няма да съм там по интернет ще го видя нагледно, до сега винаги ми е правила страхотни букети никога не съм ходира другаде, дали букети, дали подаръци винаги при нея.Само не знам как ще се справи като е в кписъка с гостите, тя сама мш предложи помощта си.Най рано ще го видя нагледно поне средата на пролетта като всичко в гравината пазцъфне, градината на ресторанта сега е затворена. Ето и градината. На тревната площ ще е изнесения ритуал и ще поставим арка.

# 561
Работим, работим, за отмора обаче висим тук и споделяме сватбени вълнения. Grinning
Аз съм се спряла на агенция за украсата, защото ми бе препоръчана от ресторанта и след като говорих с жената, ми обяви много нормални цени (за разлика от предишните, които деряха кожи). Живи цветя по масите на гостите от 15 лв ми се стори супер вариант, а и като цяло харесах много декорациите в сайта.

# 562
Уейстед, ще споделиш ли горе-долу за какви цени става въпрос и какво включват, че да имам някаква база за сравнение?
Едни познати, на които украсата им наистина беше много красива, говореха за цени от порядъка на 2000 лв и то в най-изгодния вариант.

# 563
Директно копирам какво ми писа жената във ФБ.

Скрит текст:
Калъф с панделка  2,50 лв
само панделка 1 лв
булч,маса -30 лв
свещници триножник 7 лв  /петножник -15 лв /включва свещник ,свещи ,огледало и по желание перли /
ленти по масите 2 лв
наем стъкленици /вази / - 4 лв
живи цветя по масите на гостите от 15 лв
пътека  бяла с листа от рози - 9 лв
номерата за масите са безплатни и настаняването на гостите е безплатно
цветята за булч маса маса от 40 лв  в зависимост от големината и модела на букета
единствената такса е монтаж демонтаж -30  лв

# 564
Благодаря Wasted Simple Smile

# 565
  • София, България
"от 15 лв." не е ли много относително..... демек може и да е 15, ама може и да е 50 Smile

Иначе 20-25..... максимум до 30 лв на маса ми се струва нормална прилична цена цена. И сложете 250-300 лв за масите, още 150-200 лв за главната маса, за столовете панделки 250 лв и те си се вързаха почти 1000 лв. Така че не се учудвам някой да каже, че е дал и 2000 лв за украса. Особено ако е много красива... Simple Smile

# 566
Ооо, Пърпъл, много са добре даже тия цени. Ако видиш офертите на две други агенции, лошо ще ти стане. Grinning Обличане на стол - 6-7 лв, бяла пътека - 60-70 лв, цветя за гости - от 35 лв нагоре и т.н.

# 567
  • Варна
Хехе, значи с Wasted сме с една и съща сватбена агенция !

# 568
Те пак, че са дали инфо по ФБ. На мен не рачиха. Знам си аз, че изглеждам съмнителна.

# 569
  • София
Лелеле, човек пропуска да влезе седмица и малко и ето ти 280 нови отговора Simple Smile

Аз да ви кажа - много ми е спокойно и въобще не ми изглежда сложно организирането на сватбата. Започвам да се замислям да не би да пропускам нещо Sad

Общи условия

Активация на акаунт