Сватба 2018 - III-та част

• 48 659
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Момичетааа, по TLC току що започна "Кажете ДА на булчинската рокля" Simple Smile

# 601
Момичета,някой виждал ли е покани от Belle Cards?Разгледах ги във ФБ,има доста,които ми харесват,като цени са много изгодни,но не знам като качество как изглеждат...

Разгледай и Dream Party Project във фейсбук. Аз от там съм си харесала поканите (едни супер изчистени и семпли откъм текст със зелени клонки).

П.С. Ако някой ги хареса и сте от София, работят на принципа - предварителен разговор, за да си определите среща, защото не стоят в офиса нон-стоп и няма иначе кой да ви покаже, каквото сте си харесали, ако отидете директно на място.

# 602
  • София, България
Здравейтее!

Естер, мнооого хубави неща са ти пристигнали! Страшно ми харесват! Браво на агенцията Simple Smile

Аз вчера и днес доста поработих по украсата. Ето какво направих днес:

Скрит текст:

Аз си харесах горе долу покани за кумовете и родителите от една агенция, но ще бъдат по мой дизайн и агенцията до Нова Година почива, та ще им пиша догодина да ми ги изработят. Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 18:56 от Purple_Peanut

# 603
Браво, Purple_Peanut, чудесно си се справила!

Аз разглеждах разни неща и мисля да поръчам по 1 ваза и изкуствени цветя и да опитам сама да направя украса за масите за гости, пък да видим дали ще ми се получи, че нещо хората, с които говоря, не могат да разберат как ги виждам нещата Grinning

# 604
Purple_Peanut страхотно си се справила.  Явно ти се отдава имаш виждане както и сръчни ръце.  Харесва ми това, което си сътворила.

# 605
  • София, България
Благодаря ви, момичета. Честно казано въображение ми липсва, но много гледам моделчета в Пинтерест и си ги измислям... от различни модели, правя един по мой вкус.
Отгоре съм сложила три рози от сатен една до друга, които се научих вчера от клипче в youtube как се правят. Simple Smile

# 606
Момичета, ето идея за различни шаферски рокли, които да си пасват с темата на сватбата. В твоите цветове, Естер.

# 607
  • Варна
Момичета, някоя от вас мислила ли е за прическата си, и по-конкретно да си поръчва коса ?? Моята не е много дълга, не искам някаква кичозна прическа, но съм си харесала една с плитка встрани и кок отзад .. и си мисля, че за този кок сигурно ще ми потрябва допълнително коса хаха .. Ако някоя от Вас има познания или е ползвала да сподели, че хич не ги разбирам тези чудесии ... Междудругото за булките от Варна Simple Smile Аз исках при Виктория да се гримирам, но ми писа, че няма да е в България за моята дата, и се насочих към втората спрягана за най-добра във Варна- Маруся. Запазих си час, успях и съм много щастлива и ми сподели че до 15ти септември всеки петък и събота й бил зает отсега .. направо се втрещих. Явно наистина всички действат отсега, въпреки че има супер много време Flushed

# 608
За тази Маруся и аз чувам, че е най-добрата. Тя гримира една приятелка за сватбата, не беше лош грим.
За прическата - аз знам, че искам да ми е прибрана косата, защото сигурно ще ми е много жега, макар и да е Май месец. Моята коса расте изключително бързо, та не се притеснявам за това. Разбрала съм се с фризьорката да я пусна да расте и малко преди сватбата да отида и тя да прецени колко да отреже, предвид това каква ще е прическата.

# 609
  • Варна
Блазе ти .. аз моята много я тормозя, всеки ден преси, прически правя, и тя много се изтощава .. мажа се от доста време с тривитаминол и междудругото съм доволна, виждам, че расте и укрепва

quote author=Sunflower92 link=topic=1006637.msg35998837#msg35998837 date=1513534012]
За тази Маруся и аз чувам, че е най-добрата. Тя гримира една приятелка за сватбата, не беше лош грим.
За прическата - аз знам, че искам да ми е прибрана косата, защото сигурно ще ми е много жега, макар и да е Май месец. Моята коса расте изключително бързо, та не се притеснявам за това. Разбрала съм се с фризьорката да я пусна да расте и малко преди сватбата да отида и тя да прецени колко да отреже, предвид това каква ще е прическата.
[/quote]

# 610
Аз преди 10 годдини си дарих косата и от тогава съм каре, миналата година си купих естествена коса и ми направиха треси и ми ги шиеха 4 реда.Косата с изготвената треса ми излезе 600лв., за шиене на ред - 10лв.  За сватбата не мисля да си я слагам, харесала съм си за каре прическа.

# 611
Мили дами, добре че има недели, да ви смогна. Grinning
Аз в последните седмици пък съм на вълна правене на покани и успях да отметна и букета. Като резултат вече работя уверено дори с пистолет за горещ силикон, за радост на годеника ми, който знаеше, че преди същия го заобикалях отдалече, защото мислих, че ще се случи нещо лошо, ако сме в близост един до друг. Grinning Канелата е поръчана от сайт, другите материали са от магазинче за хенд мейд неща в подлеза на НДК.

Малко снимков материал:
Скрит текст:

Скрит текст:

Относно украса, при нас тя ще бъде предимно от кетъринг агенцията, като имаме пълната свобода да творим и свои украшения, които могат да включат. Или изцяло да я направим ние, а те само да я подредят. Все още не сме разгледали какво предлагат, защото се разбрахме след НГ да се чуем пак, но скоро и това ще стане. За момента изглеждат доста гъвкави откъм нашите запитвания и желания. Simple Smile Ако някой се интересува, ще споделя кои са. Flowers Four Leaf Clover

На тема рокля - напълно препоръчвам V Style - уникални са! Присъединявам се към вас, които там сте открили своята рокля. След като най-добрата ми приятелка, когато ме видя, ми затананика "Beauty And the Beast", определено вече знаех, че тя е моята. Nature Sparkles Магазинът предлага изключителни модели, като също са доста гъвкави откъм желания и претенции. Grinning

В края на краищата само едно нещо все още не мога да срещна никъде. Sad
Нещо такова:
Скрит текст:
Тези, на които попадам, са или безумни като цена, или не ship-ват до България. Някой, идеи? Темата ми се иска да ни е нещо леко елфско, тип светли елфи, Властелина на пръстените. Малко трудна, но...

# 612
Summer, преди време бях писала, но не помня в коя тема - коса поръчах от алиекспрес - естествена, с 5 клипса, гъста и много хубава - излезе 75 лв, free shipping. Твърдо съм решила да съм с пусната коса на сватбата, пък моята е тънка и неособено гъста, затова ще прибегна до екстеншъните.

# 613
  • Варна
Wasted .. това е много добра цена за естествена коса .. и аз съм се замисляла за Алито, мисля, че ще ми излезе по-евтино, само се притеснявам дали ще нацеля цвета ама то това е поправимо дори и да не успея

# 614
Момичета, действайте бързо с алиекспрес, че моя мъж преди малко ми напомни, че наближава китайската нова година и спират доставките и всичко се бави по повече от месец и аз тотално се сдухах, че нямам време за никакви експерименти Sad

Общи условия

Активация на акаунт