Сватба 2018 - III-та част

• 48 655
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, искам да ви задам един малко глупав въпрос - на вас гримьорите ще ви слагат ли мигли? Защото една гримьорка, която ще е булка сега януари, която мнооого използва изкуствени мигли, сподели, че за сватбата си щяла да си прави удължаване на миглите, защото плачела по такива събития и щял да и се развали гримът.... Затова питам вие чували ли сте нещо такова и дали сте тествали миглите така, понеже аз съм си голяма ревла и няма да минем без сълзи, та се чудя хахах

# 616
Аз няма да си слагам нито допълнително коса, нито мигли. Не виждам смисъл. Не съм свикнала с такива "екстри" и ще ми е по-скоро неудобно и непривично с тях, а предпочитам да съм отпусната и спокойна, отколкото да се притеснявам дали не ми се е отлепила миглата или откачил екстеншъна.

Медлинниел, усещам колежка фенка на Толкин... Sunglasses

# 617
Wasted .. това е много добра цена за естествена коса .. и аз съм се замисляла за Алито, мисля, че ще ми излезе по-евтино, само се притеснявам дали ще нацеля цвета ама то това е поправимо дори и да не успея
Не бива да те притеснява цветът, естествената коса се боядисва. Wink Аз моите екстеншъни много рядко ги слагам, защото не ми се занимава. Определено мога да кажа, че не си личат, защото съм чернокоса и се сливат перфектно с моята коса. А за мигли - никога не съм си слагала, но ако реша на сватбата да съм с такива, ще пробвам предварително как ще се чувствам с тях и дали ще им свикна.

# 618
Аз няма да си слагам нито допълнително коса, нито мигли. Не виждам смисъл. Не съм свикнала с такива "екстри" и ще ми е по-скоро неудобно и непривично с тях, а предпочитам да съм отпусната и спокойна, отколкото да се притеснявам дали не ми се е отлепила миглата или откачил екстеншъна.

Медлинниел, усещам колежка фенка на Толкин... Sunglasses
Подкрепям по-горното мнение за екстрите. Въпрос на навик е и, освен ако нямаш навик да носиш, според мен по-добре да не го правиш. Все пак нали трябва да се забавляваме, а за тази цел трябва да се постараем да минимизираме нещата, които може да се объркат (поне доколкото е по силите ни).

Роузи, фен на фентъзито като цяло.
Скрит текст:
Обожавам начина, по който повечето писатели описват светлите елфи. Винаги ги свързват с белия цвят, светлина, бъдеще, безсмъртие, нежност. В този ред на мисли бялото и цветята в една сватба би трябвало да символизира същите неща - живот, светлина, бъдеще, разцвет, нежност.

Btw, Medlinniel е на елфически. Но това е друга тема. Grinning

# 619
Медлинниел, аз съм хобит (ако не е очевидно от ника), обичам добрата храна и спокойния живот. (И не знам как да публикувам скрит текст). Joy

# 620
Moмичета, много красоти пак сте показали.
Аз да ви попитам. Влияете ли се от астрология и нумерология? Онзи ден видях, че датата ни за подписване, 18.08 е в Ретрограден Меркурий, та леко се притесних.

# 621
  • София
Аз въобще не съм ги гледала и не съм се интересувала от тези неща.  Simple Smile

# 622
Аз няколко пъти съм слагала изкуствени мигли, както цели, така и на снопчета. Не съм имала проблем, плакала съм. За сватбата също ще сложа, съвсем друг става погледът с изкуствените мигли, на мен лично много ми харесва Simple Smile
А гримьорката, при която смятам да си запиша час, ме гримира за една друга сватба и тогава ми сложи различни видове мигли, за да преценим кои ще ми стоят най-добре. Имаше по-къси и много дълги, по-гъсти и по-малко гъсти, както и такива за сценичен грим, като за хелоуин. Simple Smile

Не съм се интересувала от астрология и нумерология, що се отнася до сватбата, и предпочитам нищо да не разбирам, че вече съвсем ще се побъркам Grinning

# 623
Аз да ви попитам. Влияете ли се от астрология и нумерология? Онзи ден видях, че датата ни за подписване, 18.08 е в Ретрограден Меркурий, та леко се притесних.
Аз лично се съобразих с астрологията, защото вярвам в тези неща.
Основните неща, с които според звездите не трябва да се прави компромис, са:
1. Бракът да не е сключен на ретрограден Меркурий, защото ще е кратък и ще има неразбирателство и крах в отношенията.
2. Юпитер - планетата на щастието и особено Венера - планетата на любовта, също да не са ретроградни.
3. Луната да е нарастваща, а не намаляваща.
Аз спазих тези критерии и още няколко, които вече не помня, свързани с конкретния час на подписването, защото са за професионалисти и една приятелка ми помогна. Така, фаворит от няколкото харесани от нас дати остана 07.07.17. Не заради 7-ците, както мислеха всички, а заради законите на астрологията. Simple Smile
Има ли и други дати, които сте харесали, или само това е вариант за вас? Ако вярваш в това, те съветвам да се съобразиш, доколкото ти е възможно.
На мен сега ми е чиста съвестта, че каквото е зависело от мен, съм го направила. 😁
За миглите - сложих за първи път на сватбата снопчета в края на окото и стана добре. Никой не забеляза, че не са моите собствени. Wink

# 624
  • София, България
И аз няма да слагам мигли. Кумата се опитва да ме навие да сложим изкуствена коса, но аз хич не искам. Освен ако не се опитаче да постигнем конкретна прческа, не виждам смисъл.

Гримът ще ми е най-труден май... но ще се постарая да съм максимално естествена накрая.

# 625
Ох това за ретоградния Меркурий като го чуя и падам 😁 За мен семейство се гради и пази с любов,няма месец и луна,която да го развалят или да го направят по-добър...Честно казано преди бях много суеверна,но в последните години реших да се боря с това Simple Smile За сватбата всичко което избираме гледам да го правим с лекота,без прекалено много драма и мислене.В крайна сметка,ако ни е писано да сме заедно-ще сме,независимо на която дата ни е била сватбата ❤❤❤

# 626
  • София
Аз вчера гледах клипчета за цветя от хартия..., та поръчала съм си но междрувременно гледах и едни от тоалетна хартия и реших да пробвам, ще ги вмъкна в украсата и тях Simple Smile)

# 627
Патенце, всеки с разбиранията си. Hug
Аз предпочитам да се застраховам. 😁😁😁

# 628
Айде сега, ново двайсе сега с тоз ретрограден Меркурий.
Ами то човек ако спазва църковните канони, астрологии, бабини деветини и прочее, съобразено и с личния си график, излиза, че най-добре изобщо да не се жени от страх, че брака му няма да издържи на времето.
Като гледам колко народ, включително и ние сме си харесали тази дата, ще е голям майтап всички масово да решат да се откажат.

Идеята за елфическа сватба много ми хареса Simple Smile

# 629
Аз един път в живота си съм слагала изкуствени мигли и ми беше мнгого некомфортно, на факт е погледа става друг.За сватбата ще си ги удалжа, много мои познати и приятелки вече тестваха услугата и седят много нежно и естествено.Събрах доста мнения от тях за удължаването, включетелно от гримьорката, която ще ми ги поставя, трябва да е 2-3 седмици преди събитието, в началото доста падали, поради това че до миглите естественото им омазняване ставало по-бавно.

Общи условия

Активация на акаунт