Сватба 2018 - III-та част

• 48 658
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • София, България
Аз доколкото разбрах, тя те съветва да не се обръщаш към скъпарските агенции, а към по-скромните, но също добри агенции. Примерно доколкото виждам масово се обръщат към агенция "Алекса" и споделят добри впечатления. Simple Smile

Известните агенции "Мелодика", "Диаманти" подозирам, че само като чуят, че си в чужбина, ще им дойдеш като Нова Година! Ще си правят каквото си искат за безбожни пари.

# 586
Това имах предвид, да. Дай ни още няколко месеца и с другите момичета от темата ще можем да ти помогнем в организацията срещу скромен хонорар. Joy

Впрочем, ако имаш роднини тук, на които да разчиташ да обикалят и разпитват, не е невъзможно и сама да се справиш с тези две седмици. Майка? Свекърва?

# 587
Я вижте кой още ще се жени на вашата дата - 19.05.2018г., момичета ! Grinning Много желана дата, много нещо... Relaxed
http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/12/15/3098135_princ_hari_i_mega … /?ref=home_layer2

Много ги харесвам, особено Меган. Страшно симпатична двойка са Heart

Аааа, ние с моя мъж като разбрахме, че ще се женят 2018 и се бъзикахме, че сега ще изберат нашата дата и ще е на 19.05 сватбата Grinning после се чу, че ще е пролетна и бях почти сигурна, че ще е на тази дата, още повече след като Уилям и Кейт се жениха април месец Grinning

# 588
Край! Поръчах си обувки от алиекспрес! Месеци наред зяпам и се чудя и днес вече поръчах. Дано дойде нещо читаво и да става за носене. Grinning

Скрит текст:

# 589
Имаме си конкуренция в лицето на Принца и Мегън 😃 Големи са сладури 💜

Иначе днес ще обикалям да разгледам какви са ми вариантите за шаферските рокли. Там ми е най-притеснено. Само 1 от 4те ми момичета е в София (а 1 е в чужбина) и тези проби как ще стават и как ще стиковаме нещата... не знам 😓

Гледам, че сте се позасилили с украсите 😃 Аз само гледам за сега, ама като чета какви пари искат и направо чи се отщява.

Обувки съм си харесала в Сватбения център, но дали ще са удобни е друг въпрос, че моят крак е супер капризен 😃😃 Иначе със сигурност ще имам и 2ри обувки. Мисля да си купя бели скарпини (обувки за народни танци). Така хем ще се обуя в нещо удобно, хем ще пасне на втората рокля, която обмислям 😄 Мисля нещо от сорта на къса бяла стилизирана рокля с някакви шевици по нея.

П.с Аз рядко се включвам, но пък от сърце 😃

# 590
И аз много се притеснявам за шаферските рокли... от моите 5 шаферки 2 са в Русе, 1 е в София, 1 във Варна и 1 в Севлиево Grinning как да стане...

Сега поръчах едни чаши с кума лиса и кумчо вълчо за кумовете. Много са готини.

Скрит текст:

# 591
  • София
Да ви се похваля и аз, какво ми дойде Simple Smile)

# 592
По отнушение на медицинските, понеже вече имам един ,,брак" зад гърба си, правят се най-вече заради Васермана, пълно изслесване на кръвта, да се докаже че никой от двамата няма ХИВ- вирус(СПИН), запади бъдещите им деца.В цял свят е забрането - бременност с ХИВ се прекратява, законен брак се забранява. Това е и причина при бременост първото изследване да е васерман. Васирмана е 20лв, ходи се и в психодшспансера, задават ти тъпи въпроси ,,обичаш ли майка ти, обичаш ли баща ти?".около 150лв за двама за медицинските за двама.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 15:45 от EyesMagic

# 593
Естер, чудесни са. Ти ли си ги прави, или дойдоха готови?

За шаферските рокли - защо просто не дадете изискване за цвят и всяко момиче да си избере модел по нейно усмотрение? Ще се спестят много нерви, струва ми се.

Айс, носителки на ХИВ/СПИН могат да родят, ако искат, няма кой да им прекрати бременността без тяхно желание. И в България има такива случаи. А Семейният кодекс забранява встъпване в брак на опасно болен човек, само ако другият партньор не знае за това.

Пречки за сключване на брак

Чл. 7. (1) Не може да сключи брак лице, което:
1. е свързано с друг брак;
2. е поставено под пълно запрещение или страда от душевна болест или слабоумие, които са основание за поставянето му под пълно запрещение;
3. страда от болест, представляваща сериозна опасност за живота или здравето на поколението или на другия съпруг, освен ако той знае за тези болести.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 16:22 от Роузи Памуксън

# 594
Естер, страхотни са ти нещата, браво!
За тези изследвания, които трябва да си правим, трябва ли да отидем първо при личния лекар? И знаете ли за колко време излизат резултатите? Как да преценим колко време преди сватбата трябва да си ги направим, за да може да са валидни в деня на сватбата?

# 595
30 дни преди датата на сватбата важат.
Изготвят се обичайно за няколко часа.
С връзки - може и дори без да ви взимат кръв, само с няколко печата за 2 секунди. 😁😁😁

# 596
  • София
Не съм ги правила аз, реших че като ще правя всичко останало сама, това ще си го поръчам готово Grinning ще потърся такива рамчици или подобни за номерцата на масата

# 597
Казвай бързо откъде поръча Simple Smile

# 598
  • София
Казвай бързо откъде поръча Simple Smile
Сватбена агенция Радекор, в Пловдив са позиционирани мисля, онлайн поръчах Simple Smile

# 599
Момичета,някой виждал ли е покани от Belle Cards?Разгледах ги във ФБ,има доста,които ми харесват,като цени са много изгодни,но не знам като качество как изглеждат...

Общи условия

Активация на акаунт