DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 467
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • По света и в нас.
Днес наваксвах с Ударите на Сърцето,Бащата на Назлъ много щерки има. Joy Joy JoyТам е баща на Есма. Joy Joy JoyИ пак не дава на дъщеря си да се омъжва. CrazyДали му е свършило участието в Пълнолуние или може едновременно да играе епизодично в различни сериали. Thinking

# 301
Привет! Hug

Миме Hug,чудесни са НазФер! Heart Eyes

Гости Hugmury9  Hug

Биби Hug,и аз се зачудих като го видях актьора в Ударите на сърцето! Laughing Много обрасъл,едва го познах! Joy

------------------------------------------

Явно Ферит ще отиде да разпитва Фатош къде е заминала Назлъ!

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 16:28 от Zlatina3

# 302
  • Враца
Здравейте Долунайкии  Hug Hug Hug Hug
Честито на всички празнуващи днес  bouquet bouquet bouquet
Нося ви малко снимки  Whistling

Ферит ще започне търсеното на Назлъ от Фатош, но дали няма да удари на камък  Whistling Whistling
В момента снимат в някаква горска къща  Crazy Crazy казват че е от 23-ти епизод  Whistling дали нашите няма да си откраднат някой друг ден само за тях двамата, след като вече са си изяснили чувствата  Crazy

https://twitter.com/twitter/statuses/936207680447877120

https://twitter.com/twitter/statuses/936237454075551745
Клипче от монтажа на епизода  Joy Joy Joy явно Назлъ ще си има интересна компания  hahaha hahaha
А Пелин май ще има среща с Асуман  Whistling Whistling надявам се Асуман да я сложи на мястото и че бактън  ooooh!
https://twitter.com/twitter/statuses/936184114461454336

С едно следобедно кафенце ви казвам до после  Hug Hug Hug

# 303
Привет, момичета!  Hug Hug Hug

Имаме си нов фрагман

https://www.instagram.com/p/BcH-BVVB1JW/?taken-by=dolunaydizistar

Става ясно какво е показвал Хакан на Назлъ. Дано Асуман се е измъкнала или Дениз е успял да я спаси навреме, че ще ми дойде прекалено много драмата вече. Прекалено много станаха и враговете на ГГ. Не стигаха Хакан, Демет, Дениз, Пелин, ами сега и майката на Ферит. 

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 18:16 от Anichka89

# 304
  • Плевен / София
Привет, момичета!  Hug Hug Hug

Имаме си нов фрагман

https://www.instagram.com/p/BcH-BVVB1JW/?taken-by=dolunaydizistar

Става ясно какво е показвал Хакан на Назлъ. Дано Асуман се е измъкнала или Дениз е успял да я спаси навреме, че ще ми дойде прекалено много драмата вече. Прекалено много станаха и враговете на ГГ. Не стигаха Хакан, Демет, Дениз, Пелин, ами сега и майката на Ферит. 
и сега условието на Хакан ще бъде... Булут срещу Асуман...

# 305
Привет. Гледах фрагмана. От това което разбрах,Асуман е заплашвана по телефона и казва на човека отсрещо да не замесват Дениз..и гласът казва че имат снимки и какво да ги правят освен да ги показват.Майката и тя се прави на загрижена и разпитва Дениз за Назлъ. Той и казва че тя е добър човек. Ферит обяснява май че нещо са се загубили и как ще се опрявят.Ферит обяснява на майка си че са се намерили един друг и че са добре заедно,а тя отсреща с ирония му казва"колсо хубаво" . И накрая гледайки клипа този сега го забравих как се казваше,но пита Хакан"какъв план се върти в главата ти батко",Хакан" изненада ще е,още малко и ще видиш". Мисля че е горе долу така както го подразбрах...но като го преведат ще видим 🤗

# 306
Дано тя сподели с Ферит. А Леман какво иска?

# 307
  • По света и в нас.
Направо съм бясна #Cussing outЗа какво ни пуснаха първо хубавия фрагмент сега да ни посипят със студена вода. #2gunfire #2gunfire #2gunfireНазлъ пак ще се издъни заради Асуман,на клипа ясно се вижда как стреля и оставя пистолета. ooooh!

# 308
  • София
Добър вечер!  Hug Hug Hug Hug

Благодаря за фрага  bouquet Hug Hug

Ами очакваше се, все пак Хакан се закани на Асуман, когато тя ги врътна с вуду куклите Rolling Eyes
Е според мен Назлу ще сподели на Ферит какво е видяла, надявам се де, след като вече са си изяснили чувства и всичко  Peace Иначе се връща в изходна позиция  Rolling Eyes
А Леман ханъм, е аз го чаках отдавна тоя момент, в който тя се появява и е против Назфер...

Става супер интересно  Crazy Flutter

# 309
  • Плевен / София
Добър вечер!  Hug Hug Hug Hug

Благодаря за фрага  bouquet Hug Hug

Ами очакваше се, все пак Хакан се закани на Асуман, когато тя ги врътна с вуду куклите Rolling Eyes
Е според мен Назлу ще сподели на Ферит какво е видяла, надявам се де, след като вече са си изяснили чувства и всичко  Peace Иначе се връща в изходна позиция  Rolling Eyes
А Леман ханъм, е аз го чаках отдавна тоя момент, в който тя се появява и е против Назфер...

Става супер интересно  Crazy Flutter
И сега е неин ред да си отмъсти, че толкова години той не и е простил....за първи път ще гледам как майка отмъщава на сина си за нейна грешка....

# 310
Здравейте, момичета! wavey

Благодаря за споделеното!

Фрага с руски субки.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240247%2Fc0 … l_wall_-146912950

Вярно ни засипаха с много негативни очаквания след дозата ромаантика от първия фраг.
Надявам се да има баланс на емоциите в епизода.  Мисля си обаче, че това че вкарват нови герои и съответно нови интриги и сюжетни линии е добър знак и означава, че не е вярна онази информация, че 26 еп. ще е последен. Опитвам се да мисля позитивно. Laughing

# 311
  • София
Гости новатори са СЦ  Mr. Green

Здравейте, момичета! wavey

Благодаря за споделеното!

Фрага с руски субки.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240247%2Fc0 … l_wall_-146912950

Вярно ни засипаха с много негативни очаквания след дозата ромаантика от първия фраг.
Надявам се да има баланс на емоциите в епизода. Мисля си обаче, че това че вкарват нови герои и съответно нови интриги и сюжетни линии е добър знак и означава, че не е вярна онази информация, че 26 еп. ще е последен. Опитвам се да мисля позитивно. Laughing

Скрит текст:

Дано да е така  Praynig

А дали Леман няма да се съюзи с Пелин срещу Назлъ?

Не знам за вас, но на мен ми се струва, че СЦ са си изяснили вече сюжета в каква посока трябва да върви  Peace

За какво ли говорят Ферит и Леман?
https://www.instagram.com/p/BcH82fthoMU/?taken-by=dolunaydizistar

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 20:11 от Miss*Sunshine

# 312
О,какви драми! О,какви трагедии!
Привет момичета. Благодаря за фрага. Дано Дениз помогне на НазФер, че взе да ми става симпатичен. С Асуман са много сладки заедно, освен това си личи от километри, че тя му влияе добре. Значи стабилно ли е момчето, хич не е лоша компания, така излиза.
Някой може ли да обясни фрага? Първо Асуман стреля, после насочват пистолет към нея, после пак стреля. newsm78 Леман ханъм какво иска? Защо е против чувствата и щастието на сина си? Нормална ли е?  ooooh! Хакан не виждам какво ще държи в ръцете си толкова - достатъчно е Назлъ да каже на Ферит, а Асуман да разкрие, че е стреляла за самозащита и той ще намери най-добрия адвокат, който да издейства най-адекватна присъда (или липсата на такава). Ако Назлъ скрие от Ферит, поради страх и паника, ще ѝ оскубя косичката.  Naughty Стига толкоз - вече не е сама, съпругът е един от най-влиятелните мъже в Турция...

# 313
 Репликите от фрагмана
Не изричай повече името на Дениз.
-Значи между теб и Дениз има нещо?Тогава ми е интересно,какво ще направи като твоите голи снимки се появят навсякъде!
-Силния човек ще стои на краката си.Аз сега ще избягам,а ти сама се спасявай!
-Ааа,все едно мен няма да ме намери!
-Не познаваме добре Назлъ.Коя е?Какви са и намеренията,не знаем...Не мога да разбера как така бързо влезе в живота на Ферит.
-Недей да се съмняваш в Назлъ,тя е мн добър човек.
-Важни са нашите отношения.Ние с нашите сърца сме се подписали мн преди онези подписи.
-Колко хубаво...
-Какъв план имаш?
-Нека да е изненада.Няма да казвам.Хайде мало да видим екшън./mt
Взех го от Фейсбук. сигурно някое момиче от група го е превела.

# 314
Самби Hug на мен нещо ми куца логиката относно Леман.
Струва ми се, че тя не би участвала в някаква конспирация против Назлъ не само заради Пелин, но и задари когото и да било. Леман си има достатъчно проблеми със сина си и не виждам логика в това да поставя нови бариери в и без това сложните им отношения. Донякъде е нормално да пряви някаква мнителност към Назлъ, да се интеесува за нея, защото не я познава. Надявам се обаче да не се държи зле с нея,защото така само ще си навлече гнева на Ферит и ще направи отношенията им още по-ледени.
Булут е гостувал на Леман няколко дни и просто няма начин всяканегова втора дума да не е за Назлъ, която обожава. Баба му няма как да не е усетила колко искрено я обича детето и с какво възхищения говори за нея. Предполагам, че сега ще се убеди с очите си, че двамата се обичат и ще използва момента да се приближи до сина си и да го накара да й прости, защото от обратното няма никаква полза за никого. Надявам се да ни заблуждават във фрага.

Силно се надявам Назлъ повече нищо да не крие от Ферит.

Тигаса, благодаря ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт