Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 917
  • 895
  •   1
Отговори
# 285
Гечо кога се обърна и той така срещу Калоянчо??
И какво толкова лошо е направил кокича , че така го нападат. Алек се държи отвратително.

# 286
  • out of space
До вчера Алек ми беше доста симпатичен, е, вече ми е...хмм...странен...

# 287
  • гр.София
Мисля си, че Валерия би могла да се развие много по- добре като самостоятелен играч. И тя не разбра как Алек я задуши и обезличи. И май с всеки друг виждаме истинското й лице, а само с Алек-  онова за пред хората.
Браво на Калоян, че не отстъпи от принципите си и прати за ратаи тези, които не са били.  Разумно е да направи мъжки дуел, не разбирам защо за това трябва да му се намира маана. И Станко, и Вал не са ходили на дуел и би им било полезно- това е играта, като не искаш да я играеш не влизаш.

# 288
  • Варна
Ох тоя сега като цъфне с плаката.
Валерия е толкова щастлива, че ако формата не е към края си ще ходи ратай по желание...без Алек естествено.

Мухахаххахахааа! Охххх... превих се от смях и аз. Първо бутафорен тоя плакат, второ не от него лично изписан, а Льонката там пръскаше със спрея, трето похабен материал за тоя дето духа. Ако бях на мястото на Валерия щях да му потърся сметка за третото като не забравя естествено да подсиля минавайки през първото и второто, пък ако щете материалист ме наречете. Ей така ми се късаше сърцето като гледах как постъпват със скъпия найлон, с който покриваха оранжерията (това наистина много пари струва, колкото и странно да ви изглежда).  Grinning

# 289
Утре явно ще е много тегав епизод. Вълна от негативизъм и Калоян ще си изпусне нервите. Жалко, че не може всички епизоди да са като този (без онова в началото).

# 290
Значи всички очакват мъжки дуел.
Обаче казаха, че избора на първи дуелист ще предизвика вълна от негативни емоции.
Калчо дали няма да спретне женски дуел и...Алек да изкрейзи тотално.

# 291
Обаче казаха, че избора на първи дуелист ще предизвика вълна от негативни емоции.
Каквото и да направи ще е същата реакция. При мъжки дуел ще е мишка и страхливец, при женски Алек ще изпадне в нервна криза. Няма правилен ход просто.

# 292
И аз искам картина на Диоген, нищо че са от най-скъпите в света. Ако може да изобразява муджиФиГини на гости при фермерите.
Много се забавлявах с облога на Вили и Яни, плодово-зеленчуковия, както и със среднощното варене на рачел. 😂
Мишоците не ми се обсъждат, че таман ми се е оправѝло настроението и не ща да си го развалям.

Резултати от Анкетата:
Кои според Вас ще бъдат ратаи тази седмица?

Гласували: 72

Алек - 4 / (2.8%)
Валерия - 54 / (37.8%)
Виолета - 7 / (4.9%)
Марина - 11 / (7.7%)
Станислав - 66 / (46.2%)
Яни - 1 / (0.7%)

# 293
  • На морето!
Днес наистина бяха много приятни за гледане, като изключим нервните и завистливи изблици на мъжете. Виолета и Елена ми стават все по-приятни, Валерия със сигурност не си пада по Алек, Марина ми се губи.
Дуелът според мен ще е женски, но който и да избере Валерия ще го бие мисля, девойката е много напред с физическата подготовка, само Вили е подготвена толкова добре, но й липсва издържливостта на Бентлито, така че предполагам, че тази неделя ще видим как Валерия отстранява поредната жена.

# 294
  • инфантилно и разглезено хлапе
И какво толкова лошо е направил кокича , че така го нападат. Алек се държи отвратително.

Фермерите що се озлобиха толкова срещу Калоян?

# 295
Аз така и не разбрах какъв ще е регламента последната седмица. Остават 7 човека и после?

# 296
  • Sofia

Фермерите що се озлобиха толкова срещу Калоян?

Защото беше доста обран и неутрален през цялото време /чесно казано,на мен също ми беше една идея по/ и сега изведнъж е сигурен финалист,без да е стигал до дуел дори.Но,както гласа зад кадър спомена,и аз днес си мислех,че няма право да се сърди за нищо Алек,защото главната вина за това положение е негова.Имаше идеалната възможност миналата седмица да прати Калоянчик първи дуелист,но я изпусна и сега умира от яд.Така че да се сърди само на себе си.

Аз мисля,че не,щото вълнАта ще е най-вероятно от Станко/Алек/Гечо.А ако е женски дуелът,ще изкрейзи само Алекчо /това по Вал Mr. Green /.

# 297
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В началото на епизода страшно се възмутих от Станислав, Алек и Гечо, пък после си викам "За какъв...... морков се ядосвам, тъкмо да си покажат бедните грозни душици". Значи, ако правилно съм разбрала, ако в четвърта-пета седмица фермерът мъж направи мъжки дуел, въпреки че преди това  е проглушил ушите на всички, че ще направи женски, тогава и очите, и сърцето са му на сокол. Ако обаче в предпоследна седмица фермерът мъж направи мъжки дуел, тогава само очите са му на сокол, а сърцето - мише. Доообре.  Rolling Eyes
Опитите на Елена да плете /това тоооолкова древно и трудно изкуство/ ме доведе до желание да се самоубия сега и веднага.  Crazy Добре че в края на епизода имаше известен напредък. Както се казва, няма да мине и година, и половината шал ще е готов.  Laughing

А, да, за малко да забравя - играя на търг за една от най-известните картини на Диоген - "Тримата муджИФиГини". Стискайте палци да я спечеля.  fingerscrossed  Laughing

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 00:08 от Reinа

# 298
Така и не разбрах логиката на футболарчо да прати Елена на дуел при положение, че Калчо му беше сервиран на тепсия. Нека го е яд сега. Калоян какво е виновен, че не е ходил на дуел като никой вътре не може да се сети, че им е голям конкурент и ,че трябва да го отстранят? Да се моли да го пратят ли?

# 299
  • Sofia
Той затова Алек се пръска от яд.Сети се,ама малко късно.

А, да, за малко да забравя - играя на търг за една от най-известните картини на Диоген - "Тримата муджИФиГини". Стискайте палци да я спечеля.  fingerscrossed  Laughing
newsm17  Joy

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 00:26 от avi10

Общи условия

Активация на акаунт