Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 916
  • 895
  •   1
Отговори
# 300
  • София
То Калоян даже си каза на Алек, че иска да го прати на дуел, ама Алек реши да не го праща. Така че вината си е изцяло негова. Калоян неведнъж каза, че  готов да ходи на дуел, не се е дърпал и да мишкува. За разлика от Гечо, който постоянно показва колко го е страх от дуел и прави какво ли не, за да не го изпратят.

# 301
  • София
Той затова Алек се пръска от яд.Сети се,ама малко късно.
Да.  Laughing Аз си мисля, че освен че трудно преживява това, че не го прати на дуел, започва полека-лека /дали пък не съм прекален оптимист? Thinking/ да стопля, че Калоян е един от фаворитите на зрителите.  Laughing

# 302
Рейна, всъщност "Тримата муджифигини" са тримата убавци у фермата - Алек, Станко и Гечо, нали?  Joy

# 303
  • Sofia
Той затова Алек се пръска от яд.Сети се,ама малко късно.
Да.  Laughing Аз си мисля, че освен че трудно преживява това, че не го прати на дуел, започва полека-лека /дали пък не съм прекален оптимист? Thinking/ да стопля, че Калоян е един от фаворитите на зрителите.  Laughing
Мхм,явно му просветва,още повече след вота на гостите.

# 304
  • София
Рейна, всъщност "Тримата муджифигини" са тримата убавци у фермата - Алек, Станко и Гечо, нали?  Joy
Знам ли, много е възможно.  Laughing Обаче ако е така, ще се окаже, че този Диоген е още жив, пък аз от един умен приятел /ама много умен, като Станко/ знам, че картините на мъртвите художници са по-скъпи от тези на живите.  Rolling Eyes Ииии.... май ще се отказвам от търга.  Joy

След вота де, то няма откъде другаде.  Laughing

# 305
  • Sofia
Скрит текст:
След вота де, то няма откъде другаде.  Laughing
Скрит текст:
smile3555 ми да де,това имах пред вид,ама съм на винце  Laughing

# 306
  • София
Наздраве тогава!  Grinning

# 307
Кой ли ще изкара Калчо от равновесие утре? Залагам на Алек. Станко ще стане за смях (ако има накъде повече) ако нападне Калоян за това, че е решил дуела да е мъжки (поне предполагам, че ще е мъжки) при положение, че той самия каза, че ще гони само мъже ако е фермер. Ама откъде да знаеш с тези.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 00:52 от pandaannie

# 308
  • Sofia
Скрит текст:
cheers

И аз залагам на Алек.Е,не изключвам съвсем и Станко и Гечо,някой от великата троица ще да е.

# 309
  • София
Съмнявам се Станко наистина да е ядосан, че би отишъл на дуел, не мисля, че толкова го е страх, притеснява го, че Калоян обира положителния вот. Така че бих заложила на Алек или пък Станко, но с идеята да злепостави Калоян, което би било хитър ход. Трудно е тепърва някой от тях да изпъкне като фаворит, а ако си дават сметка, че не са, тогава най-логично би било да намалят симпатиите към Калоян, така че да се поразпръсне вота. У Алек толкова акъл не виждам, то и Станко не е от умните, но е лукав, получават му се понякога прозренията за останалите. За момента обаче и двамата действат по ужасно глупав начин и само му печелят още повече симпатизанти.

# 310
  • Варна
Вал да ходи на дуел. Това най-силно би разбудило змиярника... че нещо много кротки почнаха да ми стават, шалове някви на две куки ми фъкат, приятелски смях, усмивки, шегички. Ония с пишлетата не са ми интересни вече - скучна, предвидима работа и един и същ поток от сълзи, негодувания, закани, транспаранти и анаУизи. Сештате уи се? Жените, жените сега трябва да бъдат жегнати отново ако пратят Вал и да ги видим в притесненията си коя би дръпнала тя на дуел какви ще ги надробят и изсъскат. А пък паралелно със змийското нажежено гнездо Алек маминичък какви ще ги нацвъка ако "келеша" Коко вземе, че я свърши наистина тая да прати най-милото и безценното му на дуел... Малиииииии... не ми се мисли. Мцу цункана и пресладка ситуация досущ рачела, който приготвиха (и май им се получи този път). Ред вече пазя пред щанда с пуканки. Grinning Сеирджийка съм признавам си, не точно се гордея, но поне с чиста съвест си го признавам. Ей за такива развития мечтая. За мое лично съжаление обаче Калоян е чиста душичка, чак на такива провокативни и коравосърдечни подходи не е склонен... или не е усвоил още... та малко вероятно е Валерия да прати на дуел. Ако го направи пък... за втора порция пуканки се нареждам. Grinning Мразя пуканки в интерес на истината, редя се на опашките заради хората, които черпя.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 02:53 от Spirit Crusher

# 311
Сега видях промото за утре. Всички седяха на масата и Станислав демонстративно си тръгна като каза, че няма да присъства на тези циркове. Алек го последва като и той нещо измърмори и Калоян удари по масата и извика нещо по тях (не можах да чуя какво).
Едит: Чух Алек да казва "баба ти и дядо ти не са отгледали никакъв внук, а внучка" или нещо такова. Това го запали Калоян. Много грозно. Ще е голям сеир епизода.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 05:35 от pandaannie

# 312
Алек да ходи да се гръмне! Страшен мрънкалник и досадник  ooooh!
Дарина в панталон-на това ми прилича Алек.

# 313
Добре де защо Станко е с тях на масата, нали е ратай.
Аз пък искам тази картина на Диоген на която колегата му , худижника Станко направи репродукция на ратайската къща.
Тази с птиците в полет.

# 314
  • Разпиляна във въображението
Нищо им няма на птиците. Същите ги рисувам на малкия ми син и той безпогрешно ги разпознава  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт