Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 905
  • 895
  •   1
Отговори
# 345
Че тя и Валерия я няма ,русата до Яни е Вили  Peace Мисля,че това е моментът,когато Калата тъкмо е отишъл да съобщи решението си за дуелист

# 346
# 347
Ау, Алек колко е изтрещял. Накрая се чува, че не иска да се спасява. Упуаших се! Shocked

# 348
Че тя и Валерия я няма ,русата до Яни е Вили  Peace Мисля,че това е моментът,когато Калата тъкмо е отишъл да съобщи решението си за дуелист
И аз така мисля.
Така бурно да е реагира, да не би пък да е  изпратил Валерия на дуел 🤔

# 349
Валия, и аз това си мисля, защо иначе да се сърди така Александра. 😂 Хем ми е кеф, че ще страда Сашка, хем не виждам смисъл в женски дуел, ама - квото - такова. 😂

# 350
Тоя смешник що си мисли, че останалите с нещо са им длъжни на  него и на Валерия?
Май е забравил къде се намира и какво точно прави там  Whistling

# 351
Щом Алек е толкова ядосан, сигурно дуелът ще е женски. А може и видеото да е заблуждаващо и да е свързано със съвсем друго нещо.

# 352
Vem, а дано е подвеждащо промото наистина, дано, ама... Искам мъжки дуел, искам да видя страха в очите на големия мъж Гечко, за когото всеки, който направи мъжки дуел, е мишка.. 😂 Поправям се - за Станко не чух такива приказки, когато направи мъжки дуел, а друго дрънкаше преди това..

# 353
Дано Алек чете тук и във фейсбук!!!

# 354
  • София
Изгледах промото, но не мога да чуя какво казва Калоян за дуела. Не мога да повярвам, че този муджифигин Сашка може да се изложи повече от това, което показа до момента.  Confused Иска ми се да се надявам, че дуелът ще е мъжки.

Ензим, много се радвам, че съм те развеселила, но по-вероятно го е направил Доньо Донев. Аз хич не мога да рисувам.  Blush  Laughing
Скрит текст:
Удава ти се стихоплетството.  Grinning Hug

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 14:01 от Reinа

# 355
Рейна, Коко казва: "Ами пратете ме на дуел, ве!" Явно само му мърморят, че ще стигне до финала без да е ходил на дуел.

# 356
Абе казах ви  че дуела ще е женски.
Кеф ще ми е .Алек трябва да разбере че  никой не е длъжен да пази Валерия и да я щади от всичко.
Много и навреди Алек на Валерия.Негативните коментари към нея са провокирани от неговите действия.

# 357
Абе казах ви  че дуела ще е женски.
Кеф ще ми е .Алек трябва да разбере че  никой не е длъжен да пази Валерия и да я щади от всичко.
Много и навреди Алек на Валерия.Негативните коментари към нея са провокирани от неговите действия.
Нищо няма да разбере този мухльо. Все друг ще му е виновен, че Вал не му пуска. Дано като са излезли да се е отрезвила и да му е била окончателно шута.
Пък Калоян не мога да проумея защо би направил женски дуел. Да не би Валерия да го е помолила, както предния път? Rolling Eyes Или ще излезе по-хитър отколкото си мислим и иска да разклати Алек? Ще видим довечера.                                                                                 

# 358
  • София
Рейна, Коко казва: "Ами пратете ме на дуел, ве!" Явно само му мърморят, че ще стигне до финала без да е ходил на дуел.
Много благодаря, пипчи!  bouquet Три пъти го връщах и не успях да го чуя.  Blush Значи Сашка му мърморосва, че не е ходил на дуел, а че миУто и Станко не са ходили и също са почти на финала, си е съвсем в реда на нещата? БраО, отлична логика, обра ми всичките точки.  bowuu  Rolling Eyes

# 359
А снощи у фейса се подвизаваше някой с профил -  МЪЖКАТА КИФЛА КИФЛОЯН и ръсеше обиди , миже да е някой от участниците

Общи условия

Активация на акаунт