Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 824
  • 895
  •   1
Отговори
# 525
относно спойлера
Скрит текст:
ако наистина се случи спойлера на шокомен и Валерия се зарадва на победата на Виолета, ще дойде края на света за Алек. И изобщо ми е интересно къде ще стои Валерия на такъв дуел.

# 526
  • София
Абе и аз доста се зачудих що така мъжете скачат срещу мъжките дуели.
След кратък размисъл Pensive стигнах до извода, че мъжете са се уговорили да останат само мъже на финала, така ще е най-мъжко, да премерят помежду си мъжки сили и да доказват мъжество, мъжко приятелство, мъжка дума и мъжка казарма и изобщо всичко мъжко.
Невъзможно е да останат само мъже на финала. Освен това, дори и да са имали такава уговорка /извън агитациите на Гечо/, не са дали Калоян да участва в нея. А точно Станислав не виждам с какви очи държи сметка за мъжкия дуел, след като самият той първи развали "уговорката".  Rolling Eyes

# 527
  • Пловдив
На мен пък никой не ми е противен. Смятам, даже съм убедена, че всеки при определена ситуация би излобял и би го споделил с най-близките си, но отвън да изглежда бял и добър. Забравят, че са пред камера, това е. В стремежа си да бъдат "истински" показват и лоши черти от характерите си /а всеки ги има/, но не осъзнават, че драгия зрител не прощава това. Искаме герой - дадоха ни го. Не знам в изолация, при техните условия, без досег с външния свят дали всеки няма да изтеряса, особено ако е близо до наградата. Защо не е истерясал Калоян? Защото, благодарение на поведението си, не се е налагало да излиза от зоната си на комфорт. Той още отначало каза, че ще се старае да не излага майка си, баба си, дядо си. Много по-опитен е пред камерата, по-интелигентен, от вътре му идва да знае как да се държи. Та, аз не съдя никой строго и който и да спечели, си е заслужил парите, след като ги е спечелил. Дали мързелувал, дали работил, дали е правил любов, дали е дал пример, все тая, за него са си, заслужава ги. И Виолета да спечели, ще съм много доволна, и Валерия, И който и да е от мъжете. Единственото, което ме гложди в момента е, дали според вас нарочно не дразнят Калоян, за да не използва амулета си при първия двубой, с две думи, да иска да се докаже, че е мъж и заслужава?. Смятам, че който и да отпадне тази седмица, ще избере Алек /освен ако не отпадне той де/ и той ще побърза да сложи Калоян за ратай и ще се опитат да го предизвикат да иде на дуел, без да ползва амулета. Ще видим, де. Да не забравяме, че това е игра и се прави за зрелище, не бива чак такива страсти да текат от нас към участниците. Те са просто хора като всички нас.

# 528
  • София
Аз сигурно съм изтървала нещо, но колко редовни дуела остават?

# 529
Люба, нещо ти убягва - Калоян има право да ползва амулета само другата седмица, във финалната - не. Та ще го ползва, ако се наложи. Simple Smile
Аз сигурно съм изтървала нещо, но колко редовни дуела остават?
Тази неделя и другата, после е финалната седмица, амулетът не важи за дуелите в нея.

# 530
  • София
Единственото, което ме гложди в момента е, дали според вас нарочно не дразнят Калоян, за да не използва амулета си при първия двубой, с две думи, да иска да се докаже, че е мъж и заслужава?
Това всъщност е последният двубой и няма как Калоян да си запази амулета за по-нататък. Вариант е само да се откаже да го ползва изобщо, но искрено се надявам да не сглупи така.

А, писали сме заедно с ЕнзимHug

# 531
Невъзможно е да останат само мъже на финала. Освен това, дори и да са имали такава уговорка /извън агитациите на Гечо/, не са дали Калоян да участва в нея. А точно Станислав не виждам с какви очи държи сметка за мъжкия дуел, след като самият той първи развали "уговорката".  Rolling Eyes
Да кажем, че за Гечо 3 мъже и 1 жена/евентуално/ е мъжки финал. Hushed
Както казах, опитвам се да уловя мисълта в мъжката логика.

Аааа, и най-вероятно за Гечо мълчанието на Калоян и Яни по време на агитацията му е била знак на съгласие. Просто Гечо си е Гечо, вари го печи го, пак Гечо, няма друга логика освен неговата.
Станислав първи отстъпи от агитацията, обаче защо не му се разсърдиха, защо не му спретнаха скандал, защо не го обидиха, не знам, Гечо да каже.

# 532
  • София
Скрит текст:
Със сигурност мъжете са се уговаряли, ама Калоян не е бил в сметките, това са от тези, при които има ядро и сателити, които им трябват, но е напълно ясно, че при нужда няма тримата да се гонят, а ще изгонят Калоян. Идеята им е била тримата и Гинчев, но не съм сигурна, че по правилник може четирима на финал, няма как да стане това.
Не мисля, че има мъжко ядро с уговорки. Още беше почти пълна мъжката юрта, когато Гечо агитираше всички /преди лягане ги даваха/, че жените не заслужават да стигнат на финал, били много мързеливи, не готвели, не чистели ... и т.н. /което не беше далеч от истината/.
Много от другите мъже мислеха като него и бяха съгласни с него. В онзи момент на играта са подценявали Калоян и изобщо не са смятали, че ще стигне толкова напред в играта. По-късно, пък са смятали, че дори и да намери място във финалната мъжка четворка лесно ще го отстранят на дуел.
Според мен четиримата/тримата(за Гинчев не съм сигурна) си се бяха уговаряли допълнително, извън онези общи убеждавания в началото, че ще си се пазят. А в другата част припокриваш моето мнение, че в началото уговаряха всички срещу жените и как те са си мъже и трябва да са обединени, ама няма как всичките да са финал и още от началото смятаха Яни и Калоян извън сметките, не като част от мъжете. Това имах предвид под ядро, всички да гонят жени, пък като жените си тръгнат да гоним Яни и Калоян.

П.п. Много интересни дискусии водим напоследък, много приятна тема!

# 533
  • Другата България
А дано това в спойлера на Шокомен е вярно. Praynig  Twisted Evil
Grinning Много, ама много разчитам на това. Просто искам да му видя физиономията и поведението.
Скрит текст:
Възможен е двубой мъж - жена, Нора не спечели ли така миналия сезон? Такъв двубой?
Няма нито мисъл, нито мъжка логика. Има само интереси и его. Затова наблюдаваме такива сцени.
...няма как Калоян да си запази амулета за по-нататък. Вариант е само да се откаже да го ползва изобщо, но искрено се надявам да не сглупи така.
Дано наистина да не го направи, че и мен ще ме е много яд.

# 534
Цитат
Станислав първи отстъпи от агитацията, обаче защо не му се разсърдиха, защо не му спретнаха скандал, защо не го обидиха, не знам, Гечо да каже.
Е, как защо, Нианта, Станко е от технийо отбор, отбора на тримата глупаци, кЪ ще му се сърдят, смеят ли.  hahaha Даже вчера измислиха веднага защита за братчето си - той бил казал, че мъже ще гони. Кога, бе, когато взе властта, преди това друго пееше.  ooooh!

Мери, и аз така за физиономията.  Twisted Evil

# 535
  • София
Да кажем, че за Гечо 3 мъже и 1 жена/евентуално/ е мъжки финал. Hushed
Както казах, опитвам се да уловя мисълта в мъжката логика.
Мисълта е да се стигне до финал. Логика зад нея няма.  Laughing

# 536
  • Другата България
Разгледах и аз профила на Валерия във фейсбук. Пише местожителство София. Grinning Може и да са се взели с Алек след приключване на предаването, знае ли човек.

# 537
Ето кой е на дуела със Станко  

# 538
  • Другата България
Скрит текст:
hahaha Язък, не ме изненада, колкото и да исках да кажа "адиос" на ревльо, няма да е сега. Но пък ако е верен спойлера за дуел Гечо-Калоян, значи Станко отпада в неделя. Thinking
Оф, нИ моА Joy "Ще го нарека с името „Диамант“. Защото той е най-ценният във фермата, най-скъпият във фермата, най-здравият, най-важният и всички ще го запомнят. Той е много твърд и здрав, дали ще ме прати вкъщи – това е божа работа“, допълни Горския."

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 16:14 от Merri_An

# 539
Оххх, и аз
Скрит текст:
съм разочарована,  Cry оти нема никаква изненада, тюууу, остава верно Гечко да отстрани силнийо Станко, ще падна от смях, чес'но.  Joy Да го победи на алманахо, нали има диплома, бе. hahaha  

Общи условия

Активация на акаунт