Виолета покрай Яни и тя е все едно друг човек. Не ми е противна като в началото с тъпите си изказвания...
Все повече се надъхвам да гласувам за Коко. Но си мисля, че ако Яни е на финал и той би имал шанс за победа. Той има план и за парите. Затова предложих да им се даде наградата и на двамата
Тиф, с теб съм. Бих пуснала sms-че за Яни, зависи много кои ще му бъдат конкурентите де. Ако са от станалите ни непоправимо противни участници, без колебание ще жертвам едно две левчета... що пък не и много повече. Да не говорим, че Яни има ясна идея и цел за какво да ги "прахоса" тия пари. Пчелар момчето. Как да не му симпатизирам като от любопитство съм виждала и научавала тук-там по нещичко. Недооценен занаят, адски огън и жупел се сипе като ти поискат на пръв поглед стряскащи няколко си лева за един буркан мед, а никой от ужилените по порфейла и пискащите истерично за справедливост не си дава елементарна сметка що нещо като труд и умения стоят зад материализирането на това ш*бано бурканче.. Яни е един от хората, благодарение на които си подслаждам жалкия животец и в буквалния, и в преносния смисъл.
Вместо махленските "оооо, смешко .." и ' аре бе, затворниче " да ги подпука с " няма да ми държи сметка квартален дилър" или " аз те защитих пред божественото куку , а ти за благодарност ме нападаш "....
Или ще замлъкнат или ще си изкара боя , но тя се очертава боец . Затова мълчанието и на 'другарския съд" ми се струва по сценарий , после имаше цял омаскаряващ я епизод , но тя се върна без петънце. За разлика от главния им герой Алек , който както и да го поддържат , все се олива и съсипаха целия сезон следвайки сополите му. И заради него вече се изприщвам като чуя "мъжки" дори да става дума за чорапи.
Както би казал Андрей:" Не е истина драги зрители!"
Смешник.
Много сложна нагласвация става така.
), че ни показаха какви НЕ трябва да са мъжете.
и смятам, че доста е надценен физически..