Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 789
  • 895
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Съгласна съм с всички ви Simple Smile

Виолета покрай Яни и тя е все едно друг човек. Не ми е  противна като в началото с тъпите си изказвания...

Все повече се надъхвам да гласувам за Коко. Но си мисля, че ако Яни е на финал и той би имал шанс за победа. Той има план и за парите. Затова предложих да им се даде наградата и на двамата Grinning

Тиф, с теб съм. Бих пуснала sms-че за Яни, зависи много кои ще му бъдат конкурентите де. Ако са от станалите ни непоправимо противни участници, без колебание ще жертвам едно две левчета... що пък не и много повече. Да не говорим, че Яни има ясна идея и цел за какво да ги "прахоса" тия пари. Пчелар момчето. Как да не му симпатизирам като от любопитство съм виждала и научавала тук-там по нещичко. Недооценен занаят, адски огън и жупел се сипе като ти поискат на пръв поглед стряскащи няколко си лева за един буркан мед, а никой от ужилените по порфейла и пискащите истерично за справедливост не си дава елементарна сметка що нещо като труд и умения стоят зад материализирането на това ш*бано бурканче.. Яни е един от хората, благодарение на които си подслаждам жалкия животец и в буквалния, и в преносния смисъл. Simple Smile

# 631
Много ме дразнят озлобените Алек, Гечо и Станислав. Искам всички до един да се махат и на финал да останат Калоян и Яни. Също така, много ме дразнят като дават Алек и Валерия, а адски сладки са ми Виолета и Яни, Елена също вече не ме дразни Laughing
Разбрах нещо интересно - Валерия не си е тръгнала в добри отношения от клуба, в който е работила като треньор на деца по художествена гимнастика и щяла да заминава към столицата..... Laughing Laughing

# 632
Валерия не я приемам за жертва на емо изнудване и за невинна в свалката. Хитрушата е добре под закрилата на Алек, по скоро под закрилата на " love story", я до къде стигна без дуел.  Има задръжки , още в началото му каза "не тук" , но дон Жуан си кара по програмата. Тези гушкания ако не са и приятни ще ги пресече , щом не го прави , а само го "сдържа' има симпатия и от нейна страна. Нормално е, млади са , хормоните бушуват ,  изолирани са .... Не я съжалявайте , Вал знае какво прави, не е първото и гадже.
И аз смятам, че сценаристите въртят  Калоян в " обичам баба и дядо', просто не могат да измислят друго, а той едва ли говори само това в интервютата. Понякога не си даваме сметка, колко деца на гурбетчии израснаха с дядо и баба , колко деца на разбити семейства са отгледани от старата гвардия и чуват родителите си само по скайп. Разликата при Коко е,  че резултата е едно чудесно дете, амбициозен млад мъж , показващ уважение не само към семейството си. При Елена това го няма .
Оценявам и това, че Вили не ни надува главите с децата си, явно е сложила граница пред екипа да не се разчопля историята и. Към нея имам само една препоръка - да повиши общата си култура , за да е по ефикасна в скандалите Smile Вместо махленските "оооо, смешко .." и ' аре бе, затворниче "  да  ги подпука с " няма да ми държи сметка квартален дилър" или " аз те защитих пред божественото куку , а ти за благодарност ме нападаш "....Mask Или ще замлъкнат или ще си изкара боя , но тя се очертава боец . Затова мълчанието и на 'другарския съд" ми се струва по сценарий , после имаше цял омаскаряващ я епизод , но тя се върна без петънце. За разлика от главния им герой Алек , който както и да го поддържат , все се олива и съсипаха целия сезон следвайки сополите му. И заради него вече се изприщвам като чуя "мъжки" дори да става дума за чорапи.Smile

# 633
Ох, ше почина от хумор! Първо им направиха сватба на влюбените гълъби, а след 3 месеца първа среща.  Flutter Както би казал Андрей:" Не е истина драги зрители!" 
Алоуу, продуцентити, имайте милост към нас и спрете да ни занимавате с тази история.  Praynig 

В анкетата гласувах за Гечо, но в неделя на дуела няма да викам за никой. И двамата да си ходят.  Twisted Evil

# 634
До сега само ви четях...
На мен пък ми стана интересно защо Станислав избра Гечо за 2 дуелист? Нали се бяха разбрали да изгонят Яни и Калоян и между тях имаше уговорка, да не се изпращат мъжете на дуел.Избра Гечо пред Яни защото му е по-слаб противник, но Гечо не се обиди на Станислав, не се обидиха и на Станислав когато беше фермер и изпрати мъж на дуел, тогава забравиха мъжката дума!
Евала на Андрей, че реагира, защото нападките към Калоян станаха отвратителни...
Ясно е, че всички са там за парите, но достойна игра виждам само в Калоян!
Алек в началото ми беше фаворит, но думите и нападките му към Калоян го принизиха.А имаше толкова качества...харесва ми, че относно работата е на мах  и се раздава, там няма мрънкане, включва се и в женската работа и ако не беше той да направи закуска, често щяха да стоят гладни.Любовта му към Валерия е задушаваща и едностранна според мен...Жалко имаше качества.
Станислав ми е много забавен, но да не си му на пътя за тези 100 000лв. Сам каза, че ще мачка и ще направи всичко за тях...
Гечо също има качества, но в стремежа си да спечели се обърна по много грозен начин срещу уважението и добрината на Калоян.
А Калоян... устоя, устоя на обиди, провокации, схеми и не отвърна със същото...евала на това момче за мен той е диаманта на предаването - принципен, добър, истински.Не смятам, че с историята си цели да събуди съжаление, преживял е много, това е голяма травма за едно дете.Подкрепа са му дали баба му и дядо му, които в този етап от живота си се нуждаят от неговата подкрепа, за това те често са в мислите му.
Успех на  Калоян!

Някой знае ли какво е виното което шеф Виктор Ангелов поднесе на вечерята?

# 635
Аз пък искам Гечо да победи. И двамата дуелисти са ми с нещо противни и с нещо симпатични, но винаги взимам страната на сочения за по-слаб. А в случая ме е яд, че Станислав от страх избра Гечо, като най-лесна мишена, но никой не му го посочи и не го обвини в немъжкарство. Аман от двойни стандарти! И ще се радвам ако по някакъв начин Гечо вземе, че го отвее Simple Smile

# 636
Точно тая "първа среща" някак затвърждава убеждението ми, че победата на Алек в историческата игра беше по сценарий.  Mr. Green Представям си наставленията на сценарния екип: "Яни, ти пишеш глупости, губиш, после се нервираш и тюхкаш, за да е достоверно."  Joy
Алек се кефи, че е победил историк, Яни се тръшка, оня му вика, че му омаловажава победата... Joy Ох, много съм мнителна, 'начиии.  Joy
МегаМег, Станко затова изля един язовир суперлативи за "диаманта" Гечо, да разберем колко е бърз и силен противникът, който си избра.  Joy А че е с 20 и повече години по-дърт, пушещ и пиещ - това никакво значение няма, тц. Naughty  hahaha Смешник.
И Гечо беше много смешен - ей заради това (алманахО)не избра Яни, да има по-интересна битка, че едва ли не битката е предрешена, щото той, едва ли не, е грохнал старец, сети уи се.  Joy
Не знам дали бих се радвала, ако Гечо вземе да победи, сигурно леко злорадство ще изпитам, че силниЙот Станко не е толкоз силен, щом дъртийо, както го наричат, го е победил.  Mr. Green
Един от двамата ще е фермер другата седмица, та ми е все едно кой ще победи/падне. Не, всъщност по-добре да победи Гечо, та да направи женски дуел, нали това било мъжко, кви са тия женски постъпки от Калата - мъжки дуели ще ми прави.  Crossing Arms  Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 11:07 от Ензим

# 637
На мен ми липсват Гинчев и Дарина, които три пъти се биха на арената и нито един път не опяваха като тези куци играчи и комплексирани мъже, които три дни реват за един дуел. Омръзнаха ми. Но останалото го гледам сравнително спокойно, защото разчитам, че спойлерчето на Буба ще се окаже вярното. Устройва ме напълно и засега съм на страната
Скрит текст:
на Виолета
, но който и от другите да спечели, все ще съм доволна.
Всъщност,
Скрит текст:
снимката на Валерия от оня ден потвърждава, че тя е финалистка, иначе що ще дири при Райно, ако не да се подготвя за финалния сблъсък.

Дуелът в неделя не ми е особено интересен - и двамата нямат вече моите симпатии, но ще го гледам, защото битката ще е все пак между тези, които вложиха най-много труд в изграждането на фермата и въпреки схемите и плановете, в които се увъртяха, никой не може да им отрече трудовия принос. Grinning Станислав(според мен) малко повече заслужава победата, защото беше непобедим и в битките за имунитет.

Отговорите на Алек в историческата игра може и да са подсказани, но тогава и Яни трябва да е сгрешил нарочно..макар, че много ме учуди как сгреши на въпроса за Ньойския договор. Thinking Много сложна нагласвация става така. Confused

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 11:10 от Mesmunda

# 638
Нито са нормални, нито са възпитани, нито пък някога бих искала да имам нещо общо с "мъже" от подобен вид. Толкова прости хора, че чак кънти у нас през телевизора на кухо.

Права си! Наблюдавайки анализирам. Има чисто човешки дадености, които човек притежава, има лесни за придобиване умения, и трудни за добавяне знания. Дъртьо е типичният лаещ комплексар, зад които комплекси стоят слабости в интелектуално отношение. Евала за уменията, стойностни са но постоянно си перчене доказва, че е страхлив заради слабите си страни. Първичен и първобитен. Голяма част от мъжете не доказали се с образование  се насочват да се доказват като мъжкари със сила, която е даденост за всеки мъж. Най-лесно се придобиват знания и умения с гледане на готово и той демонстрира сила там. Затова най-често предпочитаният им за изтъкване ресурс е това, лесно придобитото и даденото? Защо? Защото са страхливци. На всички ни е даден еднакъв мозък, само и единствено от човекът си зависи колко интелект ще добави.

# 639
Точно тая "първа среща" някак затвърждава убеждението ми, че победата на Алек в историческата игра беше по сценарий.  Mr. Green

Все ми думите от устата ... точно с такова усещане останах и аз.

# 640
Скрит текст:
Нито са нормални, нито са възпитани, нито пък някога бих искала да имам нещо общо с "мъже" от подобен вид. Толкова прости хора, че чак кънти у нас през телевизора на кухо.

Права си! Наблюдавайки анализирам. Има чисто човешки дадености, които човек притежава, има лесни за придобиване умения, и трудни за добавяне знания. Дъртьо е типичният лаещ комплексар, зад които комплекси стоят слабости в интелектуално отношение. Евала за уменията, стойностни са но постоянно си перчене доказва, че е страхлив заради слабите си страни. Първичен и първобитен. Голяма част от мъжете не доказали се с образование  се насочват да се доказват като мъжкари със сила, която е даденост за всеки мъж. Най-лесно се придобиват знания и умения с гледане на готово и той демонстрира сила там. Затова най-често предпочитаният им за изтъкване ресурс е това, лесно придобитото и даденото? Защо? Защото са страхливци.
На всички ни е даден еднакъв мозък, само и единствено от човекът си зависи колко интелект ще добави.
С всичко друго в поста ти съм напълно съгласна, но не и с последното изречение.  Mr. Green Според мен не е така, поне моите наблюдения друго показват. Може и средата да е важна, но преди всичко - гените.  Peace

# 641
  • Асеновград
Станьо отново се изложи с избора си.....нали е големият мъж избра дъртият като най слаб....
Ревльо вече , ми идва да счупя телевизора.... като ми се заплюнчи....какъв е мъжкар направо откачам. Не мога да го понасям , много моля ,спрете да акцентирате върху него и възлюбената му , че не се издържа.
Валерия , наистина ли е толкова тъпа или когато е около нея  ревльо ,тя  изпростява......,,Ние вече гаджета ли сме....,,алооо ти да не си в 4 клас.
Яни и Вила ме забавляват , а това с иконома е много смешно.
Няма да подкрепям нито един от дуалистите , защото и двамата ми са противни, а в началото симпатизирах на Станислав.
Искам Яни и Калоян на финал.

# 642
Алек се кефи, че е победил историк, Яни се тръшка, оня му вика, че му омаловажава победата... Joy Ох, много съм мнителна, 'начиии.  Joy
Мен най-много ме ядоса репликата на Алек: "Яд те е, че изгуби от човек, изкарал от 8-ми до 12-ти клас с една тетрадка." Парадирането на големия комплексар как и без да е ходил на училище се оправя в живота, "пък вий учЕните сте едни мишки. Аз съм мъж - булгар, булгар! Кръщавам любимите си жени на автомобили и на гадни кожни образувания, ако не ми пуснат, плача като момиче, но пък за сметка на това наричам истинските мъже внучки."  Браво на Алек Тетрадката, на Гечо Дѝпломата и на Станко Муджифигина (правилно ли го написах? Yum), че ни показаха какви НЕ трябва да са мъжете.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 12:33 от pip4i

# 643
Яни е безобиден пръдльо Wink и смятам, че доста е надценен физически..
А, да бе, да, селянче, фермер, видимо доста як и издръжлив, показа го и на дуела с Владо, ай, нЬе така.  Mr. Green Wink

Иска се и психика, а при Яни тя е слаба. Като казвам безобиден имам в предвид, че не е интригант, но пък си е пръдльо:smirk:

# 644
някой от вас гледал ли е в този канал войо, личните дневници на фермерите , за повече яснота относно ситуацията вътре питам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт