Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 602
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 810
Джино срича, не може да чете, как ББ очаква да е отворил книга. По време на мисията излъга, че не можел да чете на български. Да, бе, само на английски, докато кара тира.

# 811
Светлето не можа ли още малко да се разчекне докато говори с Лозарева Grinning Все се заглеждам по тоалетките и козметиката на "звездите" вътре,сега мернах,че Светлана ползва дезодорант Нивеа Grinning

# 812
  • Испания
Зорчето е лудо Ленче Laughing

Фънки като е чел много книги и какво?! Кефи си го да е простак, па макар и с енциклопедична интелигентност

Е, друго си е четящ простак.

# 813
  • София
Зорница какво кино си прави в главата😁 Коцето хал хабер си нямаше горкия.

# 814
Джино не каза, че се гордее... Къде го чухте това? Познавам хора, които не обичат да четат книги и не го правят, но хич не са тъпи...

# 815
  • София
Линдарева си проси боя. Бях, чела някъде,че жената на Коцето най редовно раздавала шамари на тези девойки които се навъртали около него.Пък, и Зорка страшно е погрозняла.

# 816
  • Тра-ла-ла
Е, ми да, няколко нива нагоре си Laughing

Ако Джино четеше и беше казал някакви заглавия - Фънки пак щеше да го захапе, че чете примерно еди какви си книжки, а не каквито трябва, са правилни и т.н.

# 817
  • Испания
сега мернах,че Светлана ползва дезодорант Нивеа Grinning

И?

# 818
  • София
Айдее, Коста почна да се оправдава..... Ужас! Жалко за момичето, което май не е от най-умните, дето се е вързало и е родило и две деца на тоз простак... откровено казано... Wink

# 819
Линдарева си проси боя. Бях, чела някъде,че жената на Коцето най редовно раздавала шамари на тези девойки които се навъртали около него.Пък, и Зорка страшно е погрозняла.

Това в книга ли си го чела или на друго място? Щото не се брои ако не е в книга...  Naughty

# 820
Защо казвате на Линдарева - Лозарева ?

# 821
На мен ми хареса реакцията на Коцето и това, което каза. А Линдарева направо прекали с тази целувка по бузата. Тя падна по-ниско от Дебора. Дебора поне първо пита дали си има гадже, а Линдарева хем знае, че е женен и пак налита Laughing

# 822
  • Испания
Е, ми да, няколко нива нагоре си Laughing

Ако Джино четеше и беше казал някакви заглавия - Фънки пак щеше да го захапе, че чете примерно еди какви си книжки, а не каквито трябва, са правилни и т.н.

Фънки като захапе, не пуска. Като питбул е.

За някои неща го харесвам, но понякога "агресирам", като го гледам, а съм търпелив човек.

# 823
  • София
Човек би си казал, че поне в обидите може да се постарае повече, като е толкова интелигентен и с богат речник. Да ги засуче по-интересни и елегантни, а той какво - скумрия, пача..... няма що.  Confused

# 824
  • София
Вместо да набие него... JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт