Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 863
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Амалинка, кърмата се спира бавно и постепенно. С все по малко и по малко цедене докато не устиш.че гърдите са ок. Аз така спрях. Хапчетата са мнохонвредни доколкото знам. Моя съвет е посъветвай се с педиатърката. Недей таканнансвоя глава.

# 196
  • София

Ето я принцеса Елени Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 18:39 от midnightStar

# 197
За мен няма по-досадно задължение от цеденето, шапка ви свалям, че ви се занимава. Особено с малкия киселяк, процедурата трябва да стане, докато спи или е спокойна. Ама тогава предпочитам да хапна/изпия чай/дремна и т.н., а не да се занимавам пак с бебешки истории. И така - цедя, само при напрежение или ако планирам излизане. Започнах и цялата "бебешка посуда" да слагам в миялната. После изплаквам с гореща вода, за да съм сигурна, че няма остатък от препарата и стерилизирам.

# 198
За жалост няма как да ползвам миалната. В повечето дни мия две силиконови зърна и няколко биберона. Няма смисъл само за тях да пускам миална.

И аз изцеждам само при напрежение след като е ял. Като гледам колко остава (вчера 120мл веднага след нощното хранене), почвам да вярвам, че повръща от лакомия и преяждане.

# 199
Красавица е Елени💐

# 200
  • Варна
Препоръчват ми да спирам кърменето и да запична лечение на алергията, която мнохо се обостри. В момента храня смесено и не всяко хранене кърмя, не изцеждах, в резултат на което в едната ми гърда има голяма буца и не мога и не мога да я махна... та въпроса ми е как спирате кърмата без да се образува такова запушване?

# 201
Спира се постепенно - махаш по едно кърмене на няколко дни, като последни са сутрешното и вечерното. Междувременно пиеш чай от салвия, налагаш зелеви листа и следиш за запушвания.

# 202
Миднайтстар, ма много сладка тази твоята Елени 💜

# 203
  • София
Жани тука всичли  сме сладури:)

# 204
Жани тука всичли  сме сладури:)
Спор няма Grinning

# 205
Много сме зле с ММ. Пръснахме над 100лв в Джъмбо, основно за коледни дреболии.

Обаче вече имаме коледни дрешки и за бебчо, и за кучо. Тъпото е, че за нас двамата нямаше коледни пуловери Sad Някакви идеи къде да търсим?

# 206
# 207
Момичета, имам нужда от съвет 🙄
Вече четвърти ден детето спи между 18:00-02:00 ч., и днес изглежда ще е така. След което се буди, хапва и заспива отново, но започва да се буди през 3 часа. Има ли начин да изместя този дълъг сън, за да съвпадне с нощните часове?

# 208
Ако откриещ как - сподели. Нашият прави почти същото, но заспива към 20:00. Будим го, за да го изкъпем и нахраним преди 23 (знам, лоши сме Sad). Той суче в просъница и после 3-3:30 се ококорва.

# 209
maldini, и ти ли използваш силиконови зърна? По каква причина? Аз съм с такива още от родилното, защото съм с плоски зърна. На едната ми гърда е направо вдлъбнато, а на другата е по-изпъкнало и малчо понякога успява да засуче и без силиконовото, но като дръпне два пъти и изпуска вакуума и започва да плаче. Чудех се дали има въобще някакъв вариант да ги махна по някое време и дали има смисъл да се свържа с консултант за помощ или е изгубена кауза Sad Много ми е досадно постоянно да ги мия и да придържам с ръка като кърмя.

Общи условия

Активация на акаунт