Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
 Моя дребния също го извеждахме днес. Час и половина бяхме навън, после си доспа още 2 часа у дома. Забрави,че е гладен, забрави и да пишка. Кърти Simple Smile И за утре имам план да излезем. Дано е така слънчево дълго време

# 316
В събота ще оставям бебко на свеки за няколко часа, защото ще работя, а и с баткото сме на математическо състезание, а половинката работи. Общо взето положението е "няма как".

Ангела, минах директно на ХИП от Фризолак. Но днес по пътя пак купих Фризолак, защото ми беше по-удобен магазна, в който продават.

# 317
И аз се чудя дали да не сменям млякото.На Аптамил комфорт сме.Незнам дали не му е втръснало вече на бебо,но много често започна да се дърпа и да пищи по време на хранене.Изхожда се на два дни в цвят зелен и чувам и от други майки,че това е една от екстрите на Аптамила.Толкова пъти поставям въпроса пред педиатърката,а тя нищо не казва по въпроса.Вие кое АМ ще препоръчате?

# 318
  • Варна
Steffie, при мен е същата работа с фризолак. Чета от изврстно време за млеката и все различни мнения. Явно е доста индивидуално кое мляко ше се хареса на бебчето. Най - много положителни отзиви срещнах за Хип...

# 319
  • Sofia, Bulgaria
При нас много често идва свекървата, защото не работи и има желание. Разбираме се, само възгледите и за акането не харесвам. Понякога пропуска дни, рекордът ни е 4  и тя само иска да ползваме сапунче или термометър.

# 320
Уф, това е много лошо. Как не и е жал за малката душичка Sad

Накарай я да прочете цялата статия на Хедра по темата (ако трябва я разпечатай):

https://xedra.wordpress.com/2009/11/27/poop/

# 321
  • Sofia, Bulgaria
За съжаление няма да помогне. Аз  говорих с нея и уж ни зачита мнението ама пак като и сменя памперса гледам да  съм там, хахаха

# 322
Лошо, а ако говори с нея педиатър или някой друг на нейната възраст? Въобще има ли някой, който би послушала?

# 323
  • Sofia, Bulgaria
Ако е уважаван от нея - да. Тя дори няма 50, не е възрастна. Просто те така са действали и е имало ефект и си знае нейното. Приятелките и даже са ползвали мушкато... по принцип ми е чудно защо толкова време не ака, тъй като сме на кърма и съм спряла от 2 седмици и капки за колики. Но като ака е нормално изглеждащо и не се притеснявам.

# 324
Чувала съм и за мушкатото. Само не знам защо не тестват на себе си първо?

Някой бебчета на кърма са така. Анди обаче не е - и сега си експлоадира по 2-3 пъти на ден.

# 325
Аз също съм скептична с рядкото изхождане при кърмачетата. Голямата щерка беше така. Уж нямаше запек, мека консистенция и т.н., обаче определено си й беше задръстено стомахчето. В дните без изхождане връщаше по много повече. И сега като сравнявам консистенцията няма нищо общо с редовно изхождащо се бебе. Да не говорим, че със захранването зачести - да, но не достатъчно. И сега години по-късно още се борим с нередовния й стомах. За щастие бебси засега няма този проблем. Разбира се мушкато, сапунче и т.н. са тъпотии, но и аз бих взела мерки вече след опита, който имам. С тези статии и аз тогава се успокоявах.

# 326
Моето бебе пък се изхожда един път на  3 дена, но не се притеснявам. Никога не е повръщал, не изглежда да му е дискомфортно, а когато свърши работата, консистенцията е нормална, даже редичко идва понякога. Е, става взривоопасно Grinning обикновено препълва памперса и трябва да сменям и дрехи, но това да ми е грижата. Явно всяко бебе си е различно Simple Smile Четох, че кърмата се усвоява добре, затова не остава много за акане, а кърмените бебета пишкат повече. Той определено потвърждава тая теза, защото качва много добре и пишка като за световно и така компенсира за акането.

# 327
Хора, моя бебок постоянно връщаше. А сега реших да му намаля дажбата АМ, защото както ви писах, установих че цока около 50 мл кърма. И откакто намалих адаптираното и спря да връща. Той просто е преяждал всеки път, ама кой да се сети, пуууу....

# 328
  • София
Аз май съм най-тежкия случай с неакащо бебе, Мони ака веднъж в седмицата, а понякога и повече. Педиатъра ме успокояваше че ако качва, храни се и не изглежда видимо зле от това че не ака да не се притеснявам,но тази нощ не спа спокойно, буди се и се напъва и плачец отделно има колики и сутринта пробвах с меликакс и термометър, но засега няма ефект. Мисля на другата консултация сериозно да го питам за лечение или направление да видим с чревцата дали всичко е ОК,иначе консистенция и цвят са добре, но от тази нощ видимо се мъчи да се изака и досега не може

# 329
  • Бурса
Дори да давате или не капки за колики може да пробвате с биогайа. Мисля че тя действа добре и на коремчето. И ние сме на кърма и по едно време разреди изхождането през 3-4 дни и откакто почнах да давам биогайа е по веднъж на ден.

Общи условия

Активация на акаунт