Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 914
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,как са вашите дечица след ваксините?Много съм притеснена,моето първите два дни беше добре,а днес сякаш е друго дете.Стряска се от най—малкия шум,плаче истерично до посиняване и с нищо не мога да го успокоя.Никога не е бил така.Както се смее и всичко е привидно ок изведнъж избухва в плач.
Моя е така и без ваксина.. Sad

# 346
  • София
Моя понесе добре ваксините, но два дена след това вече киха по-често и се опитва да кашля. Съответно се филмирах, почнах да чета за странични ефекти от ваксините и ей ме.. той си спи, а аз го гледам.

# 347
Чудя се дали не е изплашен от самото боцкане или е ефект от ваксините.Стряска се и подскача от най—малкото.Разперва ръце и започва да плаче.Вчера с татко му сменяхме памперса и той като отвори пакета с мокри кърпи малкия така се стресна от шума,че после един час рева неутешимо.От една дрънкалка,която до скоро много си обичаше също започна да се стряска.Незнам какво се случва.

# 348
Ти остави се.. моя как рева след като мъжът ми кихна. Няма успокояване..

# 349
Ти остави се.. моя как рева след като мъжът ми кихна. Няма успокояване..
Ох,и такава ситуация имахме. Sad сестра ми като кихна същата история.А като беше нагости с малката и тя като заплака,нашият и той..в един глас с нея.

# 350
Момичета, и аз съм с питане. Нечие бебе да си вади езичето постоянно. От няколко дни все се плези и не го свързвам с глад. При вас случва ли се пособно нещо?

# 351
Моето се плези като е жадно.Езичето му побелява от млякото и вероятно го дразни.Давай му да си пийва водичка.

# 352
И моята постоянно си плези езичето. Досега не съм го сметнала за нещо което не е нормално. Бяло и е езичето, но тя категорично отказва водата, само като я усети и веднага плюе. Знаете ли от какво може да са ситните червени пъпчици по гърдите, и малко по лицето има и вратлето. Дали са от претопляне? Аз се притеснявам да не е някаква алергия, сменихме млякото преди два дни, дали може да е някаква реакция?

# 353
Започна да се плези, малко след като си откри ръцете и започна доа си вре целите юмруци в устата. Сложих му ръкавички и оттогава все се плези. И лигави.

# 354
Започна да се плези, малко след като си откри ръцете и започна доа си вре целите юмруци в устата. Сложих му ръкавички и оттогава все се плези. И лигави.
Моят хубавец е същия - целите юмруци са му в устата, а от два дни ми направи впечатление и това постоянно плезотене. Като змийче е Grinning

# 355
Здравейте, момичета! На вашите бебчета двете ваксини наведнъж ли ги биха?

# 356
Да, в лявата и в дясната кълчатка му забиха по една инжекция.
Бая рева хайванчето, имаше и Т през нощта въпреки куулпачовете и панадола.

# 357
Горките бебчета.И моето го боднаха в двете крачета и ротарикса през устата.Пълен коктейл.Жал ми стана като се разплака милото,но иначе после беше добре.Нямаше температура и беше спокоен,чак на 3 ден почна да плаче и да се стряска.

# 358
На бебси само едната й поставиха - шествалентната, другия месец ще е пневмококовата и Ротарикс. Нямаше странични реакции.

# 359
  • София
И на малкия му биха шествалентна + ротарикс.

Общи условия

Активация на акаунт