Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 920
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Бебо е на 43 дни кога му е първата ваксина ,изключвам тези от родилното.Вчера звънях на педиатърката тя ми казва,че сега нямал вакдини.,но тя е една ,този месец ще я сменя.Тачета,че вие вече сте слагали на кой ден или месец е първата.

# 361
На два месеца е първата ваксина.Ние даже я направихме на два месеца и половина защото малчо е роден три седмици преди термин.

# 362
  • Варна
Взех да се притеснявам, че много спи това дете... вчера се събужда само за ядене. Вечерта постоя малко буден, но хленцаше, личеше си, че му се спи и като го изкъпахме и пак заспа. Не виждам други промени, изяжда си млякото, няма температура, не са му слагани ваксини. Може ли това спане да е индикатор за нещо?

# 363
  • София
Да, че е доволен , сит и спокоен:)
И нашата ще сложи ваксините като е на 2 медеца и половина малката. Имало нова наредба , но според нея сега няма боц. И без това не деапам за тях:)

# 364
И на нас на 2 месеца имполовина ще се падне за ваксините, но май на нас ще ни ги временно отменят заради алергията. Предполагам че това ще са препоръките на алерголога....Иначе с големия никакви проблеми след ваксини не съм имала. Нито темп, нито да е бил неспокоен нещо...но знам че всяко дете е различно.

# 365
Да, че е доволен , сит и спокоен:)
Взе ми думите от устата😂😂Наслаждавай се на тези дни, идват по- нервни, будни и капризни такива...тогава пък ще се притесняваш що е такъв🤣🤣

# 366
Оф, аз съм малко сърдита на педи.. ама трябва да й звъня да видя какво ще правим. Вчера ходихме при една друга. Ама докато чакахме дойде една бременна майка със синът си и кашлях един през друг и викам на майка: давай да ходим, не ми е зор сега да стоя тук. Да си разболявам детето за няма нищо. Щяхме да сме само за контролен.
Моя много се плези. И гука Wink като го оставя на повивалника настава една радост , маха с ръце, с крака, смее се, гука, нещо страшно е  . Днес голяма разходка направихме. Ама времето беше направо пролет!.

# 367
  • София
Ох как ви завиждам, малчо не го пускат тия колики и това е...Започват от 3-4 през нощта и не спи до 19.00 вечер, направо съм се видяла в чудо, днес мама беше при мен почти цял ден и видя какво е...милата не седна от разнасяне на Мони. Смених 100 вида капки със симетикон, без, с лактаза, с масла от копър, за 30 лв., за 5 лв. , нищоооо...реве ми се, цяла нощ и цял ден не ми слиза от ръцете като скачени съдове сме, уморена до неузнаваемост, в понеделник ще звъня и за Боуен терапия, в нея ми р последния шанс, съжалявам за дългия и мрънкащ пост, ама като го изпиша и ми слиза товара Cry

# 368
  • София
Елени се плези много отдавна. Аз нали не се вталяван и не обръщам внимание . Иначе гука много вече и се смее. Имаше некви пъпчоци те се махнаха от само себе си.
Ох душица малка. Аз съм дала една опаковка инфакол и една био гая това е.даже си експериментирам вечер давам АМ да видя ще спи ли повече или не. Е няма разлика:)Simple Smile

# 369
И аз си мислех да го нахраня вечерта с АМ, току виж спи повече. Досега нямаме повече от 4 часа сън, като започва от 20:00 и се буди към полунощ. Спрях да давам каквото и да е за коликите! Нищо не помага явно, само ги повръща и още повече се ядосва и реве като му ги бутам в гърлото Sad
Не знам и аз защо ме дразни така това плезене. Започна с близането на юмруците и сега се плези постоянно. Иначе и той доста гука и се усмихва мноооого на баща си основно, но още без звук Simple Smile

# 370
Уф и аз пробвах да дам АМ, е не ще и не ще.Тя не знае как да захапе биберона!Майките кърмачки помагайте.Как се справяте с това?Искам да мога да изляза една вечер поне...независимо дали в шишето има кърма или АМ, не желае да го пие.Писъци, дърпане, ужас!!!Виждам аз как захранването започва още от следващия месец🤔🤔Тва не е човешко!

# 371
Да ви питам  на моето момче на рамото му върху белега от БЦЖ ваксината е излязла гнойна пъпчица. Четох, че уж било нормално, но се чудех дали при вас има нещо подобно?

# 372
MrsBamboo, голямата дъщеря беше така, затова с малкото започнах съвсем скоро след прибирането ни вкъщи да я тренирам поне веднъж седмично с шише. С голямата някак я научих около 8 месец, когато я отбих. Но си спомням, че смених няколко марки шишета и АМ. Няма много какво да направиш - буташ шишето от време на време и я тренираш. Все по някое време ще се излъже.

Бебси пък има на мястото на ваксините на рамото някакви червени точки и малка резка - като спукани капиляри и прещипано изглежда. Много странно.

# 373
Оф, аз съм малко сърдита на педи.. ама трябва да й звъня да видя какво ще правим. Вчера ходихме при една друга. Ама докато чакахме дойде една бременна майка със синът си и кашлях един през друг и викам на майка: давай да ходим, не ми е зор сега да стоя тук. Да си разболявам детето за няма нищо. Щяхме да сме само за контролен.
Моя много се плези. И гука Wink като го оставя на повивалника настава една радост , маха с ръце, с крака, смее се, гука, нещо страшно е  . Днес голяма разходка направихме. Ама времето беше направо пролет!.
Мойта педиатърка има определени часове за контролни прегледи и за прегледи за болни деца, питай дали и при вас няма такива. Дори тези за контролни прегледи са в друга стая.

# 374
На моето бебче мястото на ваксината е посиняла, педиатъра каза да не се изненадвам ако стане с гнойно връхче, съвсем нормално било.
За храненето с шише, ние просто нямахме избор. Преди абразиото кърмата не стигаше и дохранвах, след манипулацията пък 10 дни пех антибиотици и пак беше на шише, даже се притеснявах дали няма да откаже гърда, но веднага захапа.

Общи условия

Активация на акаунт