Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 842
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
При нас е същото с цицата има моменти суче без проблем, но има и периоди в които е кисел, сърди се, набира се на гърдата и на мен като ми писне давам биба и той мирясва.
Между другото едната ми гърда пуска много малко мляко, а другата е видимо два пъти по-голяма 😲 направо ужас.
Иначе за спането повече от 4часа вечер не прави.
Ноктите аз ги режа с нокторезачка от комплект с гребенче и четка на cangaroo до сега съм нямала проблеми.

# 136
Моята ако дава 20 мл си е чудо.  Май скоро ще приключваме с кърменето

# 137
В лявата гърда няма никой.
Дясната пуска по малко, не съм цедила скоро, слагам малкия два пъти дневно да суче (като я усетя по-тежка). Какво дърпа, не знам, ама според мен е едно голямо нищо.
Иначе и при мен дясната е видимо по-голяма от лявата.

# 138
И при мен дясната стана много голяма. Май ще сменям импланта..

# 139
А каква е тази рптавирусна ваксина?
Ротарикс се казва.Не знам за колко щама е, но колкото толкова.Дава се на 2 приема през устата.Безплатна е, педиатъра е длъжен да ти я даде ако я поискаш.Аз по принцип съм против всички ваксини извън задължителните.Но след като видях до какво може да доведе един чревен вирус при едно 2 год .дете, бих направила всичко да не мина през това пак.
Обезводняват се от повръщане и диария буквално за часове, и като видиш как банката изтича в него и то буквално се съживява в ръцете ти, все едно се връщаш от онзи свят.Много е гадно...да не говорим за отношението в болницат, потресаващо е.МД ряпа да яде сигурно😩

# 140
Ох и аз съм го изпитала с големия тояа което ми обесняваш Mrs Bamboo, ще го помисля и аз тогава. А между другото, ей сега пакня направинтази истерия с гърдата и немога да разбера какво мунсе случва. Мерих го изял е 120, но дойато ги ядеше не бе дране, плач, извиване и после не заспа както попринцип а не спря да реве и сега баща му го разнася и е спокоен но не спи. Според мен се случяа и от раздразнение че му се спи но неможе...знам ли и аз. И това и вчера беше така, но една идея по-добре беше.Днеска е направо ужас

# 141
И при мен дясната стана много голяма. Май ще сменям импланта..
Като спре кърмата може да понамалее размера на гърдата. А и със сутиен няма да си личи толкова разликата, предполагам.
Абе не го мисли още сега Hug

# 142
  • Бурса
Това с дърпането от гърдата го има и при нас. Като почне така слягам да оригна и обикновено винаги повръща малко, успокоява се и после си дояжда. Но се случва после пак да го прави понякога и тогава ди го обяснявам с това че и се спи, иска да си цока но без да яде, а млякото си тече и затова протестира. Тогава вече приспивам. За разлика от кака си на гърда не заспива. А голямата ми не заспиваше пък по никакъв друг начин освен на гърда и в количката.

Пийкок рано е да си правиш заключения за размера. След отбиване гърдите много се прибраха поне при мен с голямата. Да не кажа че сигурно станаха и по-малки от преди да забременея  Joy

За рязането на ноктите на каката веднъж и клъцнах и аз пръстчето с нокторезачка бебешка и от тогава само с ножичка. Режа докато спи беба.

# 143
А добре де, катондадете лефакс и после повърнат сигурно няма послени ефект? Нали по едно впръскване давате на всяко хранене?

# 144
  • София
С ножичка режа не много успешно нали с дясната ръка не съм в ред ама толкова мога сега.
Малката вчера не беке айала и вечерта пръц мръц свърши работа и нама сваля памперса и докат се обърна за микра кърпа се чува един залп и виждам как лети жълтеникаква струя към крака ми ужас ви казвам. Всичко направи мармалад Simple SmileSimple Smile поне се облекчи .
Инак внера спа от 14 до 19 с едно будене да яде и ит 22 до 4 после и сега пак яде и мъца нещо .

# 145
Midnightstar този номер мойта девойка два пъти вече ми го спретва Mr. Green
Е.М.А. Пробвала ли си Биогайя - 5 капки /ден.Откакто го давам, зарязах всички останали капки, колики няма, ака редовно.Чак не мога да повярвам - а аз си хапвам всичко в умерени количества , вкл. грах, леща, сирене, зелена салата и т.н. Peace

# 146
Дам, аз давам мултилак, пробиотик е на прах, разтварям го. Че нали имаше проблеми. Иначе той си ака без проблем, даже имам чувството че този пробиотик ми разреди акитата, смисъл по-редки станаха. Ама вече си има колики.Аз с храната която ям няма от какво да има колики повярвай. Явно незрели са им бебешките черва и докато озреят имат колики. Другото вчера дадой 2 пъти лефакс и предполагам че е съвпадения ама и двата пъти повърна след това...абе офф бебешка история, все незнаеш от какво , що...как

# 147
Явно аз скоро ще изляза от редиците на дойките. Вчера сука ама с голям скандал към гърдата.. После му дадох стандартното количество АМ. Унесе се, сложих го в леглото и настана рев и чудо. Ама гладният рев. Направих още 60 мл ,изпапка ги и блаженно спа до 7:30 тази сутрин.

# 148
Не е задължително. Имат си един крив период. И моят ме блъска, ама после заспива преял.

Все пак смесеното хранене изисква доста усилия. Прецени дали няма да се чувстваш по-пълноценна, ако минете изцяло на адаптирано мляко.

# 149
Лефакс давах 2 впръсквания на всяко хранене освен когато давах пробиотик.Симотикона много запичаше бебето. Затова прибегнах на другата група капки - тези които разграждат лактазата. Иначе бях много доволна от лефакс. А за кул пач лепенките моята педиатърка каза,че не се слагат върху пробожданията. Каза да слагам на пелото,гърба или ръчичките. За панадол ако вдигне темперетура 37.5 .
Кърмих само 20 дни и гърдите ми вече са ужасни..малки ,меки.... Стоя постоянно със сутиен и сякаш започнаха да се постягат малко,но определено са по-малки и от преди

Общи условия

Активация на акаунт