Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 908
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
MrsBamboo и на мен това ми е цел. И се старая да го правя. Но има дни, в които ми се завърта въртележката и не смогвам.

# 286
И аз слагам малко грим. Поне мъжът ми да не плаща.. хич не се старая всичко да е перфектно. Сутрин ставам, мия се, слагам нещата да се стерилизират , правя кафе и денят тръгва. Почти всяка вечер готвя.
Моя дребчо все по- малко спи денем. Имам чувството, че го е страх да заспи. Затваря оченца и се стряска Sad голяма борба със съня . Чак не знам дали е добре и какво го плаши Sad

# 287
  • София
Щом успяваме да пишем тук са ни кротки дечицата:)
Малкия иска бисквитена торта е отидох до магазина и като се прибрах видях, че не съм взела бисквити:)Simple Smileа я оставям сама и пак трябва да изляза. Врче ще си записвам.

# 288
Ооо, откакто Боги се в появил вече само по списък пазарувам . Нямам акъл за 5 пари!

# 289
Аз вкъщи не се гримирам.То и с ММ впоследно време нещата много не вървят.
Дребчо гука и се смее,когато е на кеф,направо с глас.Много интересни звуци издава сякаш се опитва да ми каже нещо и такава емоция вкарва.

# 290
  • София
И малката много гука и се смее сутрин особено после слага смръщената физиономия Simple Smile
Слагах я на гимнастиката  не й се квфи нещо ще взема да я подаря на някой ако я иска:)

# 291
ох, аз в началото ставах преди малката, душ, не знам си какво...
Сега ставам в 7, храня я и си лягам с нея в нашето легло - ММ тръгва за работа. и спим така двете до 10-11, вече тогава ми е сутринта, правя кафе, пия го, докато я храня, оставям я нещо да се занимава и взимам душ. Грим, нямам време. Аз едва намирам да се обезкосмя като хората :Д.

Ради също вече не спи през деня. Кротка е или дреме в слинга, но просто не спи. Не е проблем за мен, какво да правиш - растат и това е.

С мъжете има много причини да не вървят нещата. Напрегнат период е за всички, а и на тях въздържанието им действа на търпението :Д. Аз да ви кажа, онзи ден с мъжа ми се бихме с възглавници, от тогава и двамата сме по-спокойни и не сме се карали :Д.

# 292
  • София
Завиждам на всички, които имат смелостта да оставят децата си сами и да ходят до магазина или да се къпят. Аз правя тези неща вечер като ММ се е прибрал. Синчето все още продължава да се дави (забравя да гълта слюнка или да диша) на сън или докато е буден и скоро няма да си позволя да правя много неща. Когато съм сама вкъщи, гледам да стерилизам, да са изпрани и изгладени неговите дрешки, детето да е нахранено и май това е.
Откакто забременях и родих, кожата ми се изчисти от всякакви гадости и през деня слагам само хидратиращ крем.

Аз да се похваля, че за първи път откакто родих, излезнахме с ММ на банкет. Стана ми една много любима рокля (горда съм със себе си), обух си високи обувки, гримирах се и се забавлявахме на макс. Позволих си няколко чаши вино и после цедях и хвърлях два пъти.

# 293
ох, аз в началото ставах преди малката, душ, не знам си какво...
Сега ставам в 7, храня я и си лягам с нея в нашето легло - ММ тръгва за работа. и спим така двете до 10-11, вече тогава ми е сутринта, правя кафе, пия го, докато я храня, оставям я нещо да се занимава и взимам душ. Грим, нямам време. Аз едва намирам да се обезкосмя като хората :Д.

Ради също вече не спи през деня. Кротка е или дреме в слинга, но просто не спи. Не е проблем за мен, какво да правиш - растат и това е.

С мъжете има много причини да не вървят нещата. Напрегнат период е за всички, а и на тях въздържанието им действа на търпението :Д. Аз да ви кажа, онзи ден с мъжа ми се бихме с възглавници, от тогава и двамата сме по-спокойни и не сме се карали :Д.
Все едно моят ден описваш, едно към едно.
С мъжът ми вече се пооправиха нещата, той помага повече и не е толкова изнервен. Аз също се поуспокоих и гледам да я карам по- лежерно. Лори ми е приоритет, перя, чистя, чат- пат готвя, зависи в какво настроение е бебка. Задължително стерилизирам, после пера, мия чинии и така. Вчера даже успях и с Лъки да поиграя( това е котарака ни).

# 294
Обикновено взимам душ и си суша косата с бебси в банята - слагам я на поставката за къпане да си гледка. И аз се старая да се поддържам, че самочувствието ми иначе удря пода. Дори вече успявам вечер да прочета цяла страница преди да отнеса плувката. Grinning

# 295
Преди малко си тествах коремните мускули за диастаза  и се оказа,че съм се сдобила с тази екстра на бременността.Някой друг има ли такова нещо?

# 296
Стефи, пръст и половина разстояние имам при пъпа. Не знам обаче дали е отсега или от предната бременност. Твоята колко е? Знам, че упражнения - т.нар. "вдишки" помагат. Има и оздравителна гимнастика, но не съм запозната как точно помага. Канех се да отида, но така и не се наканих, а и реших, че в пъпа няма да ми е проблем дори да остане.

# 297
  • София
Как се тества и какво е това?

# 298
Попи,доста е Confused Около 4 пръста.Добре,че беше сестра ми да ми каже за това нещо и как да се проверя.Аз преди имах много стегнат корем с плочки,а сега като легна по гръб и свия крака направо се вижда дупката между мускулите.След като родих коремът ми веднага се прибра,а сега от известно време сякаш почна да расте.Може да е била по малка дистазата и сега от натоварвяне да съм я влошила.И гърбът почна да ме боли,за което четох че също е симптом.

# 299
Стефи, неприятно. Може би е добре да се посъветваш с хирург и той да те насочи към гимнастика и да ти каже професионално какво е положението. Има някакви fit baby hot mama, те имат тренировка специално за прибиране на дистаза, мислех при тях да отида, че са до нас. Забравих от къде си, но те предлагат и онлайн тренировки, може да си поговорите, предполагам няма да откажат консултация по телефона. На първо време гледай да не натоварваш тези мускули.

Миднайт, това е разделяне на правите коремни мускули. Като напишеш в гугъл - как да се проверя за диастаза, ще ти излязат няколко клипчета, че от тел. ми в трудно с линковете.

Общи условия

Активация на акаунт