Американски колеж - десета тема

• 117 327
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
  • В офиса
Йънгс е супер! Фенгърлвам, както биха казали децата. Още 3 години ли ще е в България? За 4, или за 2 години са им договорите? Преместването му ще е огромна загуба за учениците и колежа като цяло.
А дали сте обърнали внимание на снимките от новата сграда (Острандър?) във ФБ. С огромните прозорци и гледката към фонтана? Много красиво изглеждаше.

# 631
  • София
Аз - да. Синът ми каза, че това щяла да бъде новата столова.

# 632
Аз - да. Синът ми каза, че това щяла да бъде новата столова.
Това дето гледа към фонтана май трябва да зоната за почивка до читалнята и библиотеката Thinking столовата под нея на приземния етаж... Забавиха строежа (началото му) с година! Моя трябваше да се порадва, но... пусто само на строителството и калта се наслади!
Дано поне за раздаване на дипломите и официалната вечеря с президента е отворена Острандър!

"Острандър" е старата сграда с колонадата и двата покрити коридора към Джераси билдинг (бившето Сайънс билдинг) и сграда 5 (кога ли ще я удостоят с име?), на гърба и беше залата (която е полубутната и с нова конструкция отвътре - запазиха стените). Новата сграда за библиотека и т.н. е на мястото на "Арт билдинг" която беше една странна соц сграда, неподлежаща не реконструкция и я срутиха изцяло. Та новата сграда май си има планирано име, но нещо не си спомням как трябваше да е!

# 633
  • София
Има някакъв мъгляв спомен за откриване на някое си 20 число, обаче кой месец беше...

# 634
  • софия
Зная, че сутерена е поверен на Йънгс откъм оборудване -идеи, планиране, техника.. Ще си имат 10 3D принтера в едното помещение, а в другото до колкото разбрах, ще има необходимото за филминг и мейкинг. Simple Smile Много яко!

Иначе първоначалното откриване на новопостроената сграда трябваше да се случи на 16.10.2017. После имам някакъв спомен, че преместиха датата за пролетта на 2018, но ми е мътно като време.

# 635
  • София
Аууу, наистина ли ще имат оборудвано място за film making? Синът ще е съкрушен, че това не се е случило по негово време, нали му е страст... И бройката на 3D принтерите звучи впечатляващо.

# 636
...Иначе първоначалното откриване на новопостроената сграда трябваше да се случи на 16.10.2017. После имам някакъв спомен, че преместиха датата за пролетта на 2018, но ми е мътно като време.
Видях, че слагат окачени тавани, боядисват стени... и окачат полилеи Relaxed обнадеждавам се, че ще е открито до 17.05.2018 ... Добре де, поне залата ако е лошо времето... или поне фоайето за вечерята Rolling Eyes Поне нещичко!

# 637
  • София
Моят син е в доброволческата група по "стягането" на SCIFI лабораторията на Йънгс.//Това беше откровено "фук-фук" от моя страна Flushed)

# 638
Стискам ви палци, Пенева.
Миленита, такъв е живота. Представяш ли си да имахме възможностите, които сега имат децата ни, по наше време?
Such is life, full of sorrows...

# 639
  • София
Ezhko, благодаря за линка към книжката ! Детето ми е значително по-голямо от споменатото и до този момент има доста трайни интересни, към които се добави и химията, затова ми е любопитно. Като му дойде времето се надявам, че ще има кой да помогне, но ми се иска и аз да съм запозната с някои неща.

# 640
Ezhko, благодаря за линка към книжката ! Детето ми е значително по-голямо от споменатото и до този момент има доста трайни интересни, към които се добави и химията, затова ми е любопитно....
Извинявай, объркала съм с някой друг профил на кандидатстващи тази година Flowers Hibiscus Успех в надгражадане на интересите на детето!
... Като му дойде времето се надявам, че ще има кой да помогне, но ми се иска и аз да съм запозната с някои неща.
Не се надявайте някой да му помогне в насочеността и в избора на университетска специалност. В техния случай със учещи и заинтересовани за бъдещето си деца това би било мечешка услуга Hands V Подсказвайте и запознавайте с много неща, но избора си е техен!
И аз бих предпочела инженерна физика, някак си по-сигурно (финансово) бъдеще ми се очертава пред него... но той иска теоретична, иска научна работа с много учене на няколко стъпки... Ами щом иска, да си го постигне! Подкрепям, не дудна, само питам отвреме на време... и така Simple Smile

# 641
Да попитам хората с опит, след колко време излизат резултатите от изпита? 

# 642
Да попитам хората с опит, след колко време излизат резултатите от изпита?  

Миналата година изпитът е бил на 19-ти март, резултатите на 6.04:

http://old.bg-mamma.com/?topic=971181.msg34818385#msg34818385

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 16:23 от Фран Ческа

# 643
  • гр. София
През 2014 г. изпитът беше на 23 март и резултатите излязоха на 10 април, т.е. след 17 дни.

# 644
Тази година 6.04 е първият от 4 последователни почивни дни.
Предполагам, че резултатите ще са готови ден-два преди това.

Общи условия

Активация на акаунт