Американски колеж - десета тема

• 117 381
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Благодаря!Това е важно за планиране на бюджета за новоприетите

# 526
Днес регистрирахме сина си за изпита.Номерът е 407.

# 527
Успех!!!

# 528
Благодаря!

# 529
  • София
Впечатляваща "тестимониал" кампания тече в социалните мрежи, спор няма. Очевидно са се постарали от АК да наблегнат на рекламата тази година. Миналата не бях забелязала такива усилия по отношение привличането на кандидати.
Ние и с реклама, и без, ще кандидатсваме 😊.

# 530
  • софия
А, и миналата година имаше, не ди следяла толкова много както сега...

Успех!

# 531
Впечатляваща "тестимониал" кампания тече в социалните мрежи, спор няма. Очевидно са се постарали от АК да наблегнат на рекламата тази година. Миналата не бях забелязала такива усилия по отношение привличането на кандидати.

Бъркате. АК не би паднал до там да организира "тестимониал кампания". Всички мнения на родители на деца от колежа са лична инициатива, от която не печелим абсолютно нищо, освен лично удовлетворение, че сме помогнали.

# 532
  • София

Бъркате. АК не би паднал до там да организира "тестимониал кампания". Всички мнения на родители на деца от колежа са лична инициатива, от която не печелим абсолютно нищо, освен лично удовлетворение, че сме помогнали.
Е sponsored съдържание във фейса си е кампания, откъдето и да се погледне. Няма лошо, не ги съдя, все пак си е канал за комуникация. Свободни са да го използват, а и трябва.

# 533

Е sponsored съдържание във фейса си е кампания, откъдето и да се погледне. Няма лошо, не ги съдя, все пак си е канал за комуникация. Свободни са да го използват, а и трябва.

За фейса не мога да кажа. Избягвам да го ползвам. Имах предвид мненията тук. И мога да гарантирам за тях.
ПС Дайте линк за фейса моля? Стана ми интересно...

# 534
  • София

За фейса не мога да кажа. Избягвам да го ползвам. Имах предвид мненията тук. И мога да гарантирам за тях.
ПС Дайте линк за фейса моля? Стана ми интересно...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1691514697561211& … d=262462947133067

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1686913774687970& … d=262462947133067

# 535
Благодаря и успех!

# 536
  • София
Благодаря, Ежко! Ще са ни нужни добри пожелания, че сме малко флукуиращи в успеваемостта на пробните изпити 😊.
Много често ви чета всички тук и благодаря за споделените мнения. Полезни са.

# 537
  • София
Перуанке, ще ви приемат. Има едно малко вълшебство, децата, чиито родители пишат в нашата "усукана" тема, минават изпита успешно. От нас "ни пуха, ни пера" (това е руски идиом, не мога да го преведа добре). Само бъдете спокойни и концентрирани, колкото и да е трудно това.

# 538
От нас "ни пуха, ни пера" (това е руски идиом, не мога да го преведа добре).

На слука, както казват рибарите.... Успех по-широко казано....

Отговаря се "К Черту" - е това вече няма превод, в контекста, разбира се.

Стискам палци!!

П.С. Погледнах и аз във фейсбук, макар да не съм му фен.
Необичайни са хвалбите, но за нашата действителност.
Ако отворите която и да е брошура на западнен ВУЗ (за училище не знам, но сигурно не е по-различно), или сайт, бивате заляти от точно такива мнения и отзиви. С името, година на завършване и щастлива снимка.
Нищо различно.

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 22:31 от StefanB

# 539
От нас "ни пуха, ни пера" (това е руски идиом, не мога да го преведа добре).
Пожелание към някой тръгнал на лов (в началото): да не донесеш нито животно, нито птица. Отговаря по смисъл на нашето "Черен, грозен, пу да не ти е уроки".
И нормалния отговор на тръгналия на лов, несуеверен мъж: "Върви по дяволите!" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт