Американски колеж - десета тема

• 117 301
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
Тази на Балан е по-близо. Има се ходене от метрото.

# 676
  • софия
Александър Теодор Балан е всекидневно ситришната физ зарядка за учениците. Сутрин е като манифестация. Слизате там, важното е да излезете от ддвсната страна по посока на движение. Тази спирка има 6 изхода. Магазин Хит може да ви е ориентир. От там тръгвате в "глухата" улица, тоест не по глсвния булевард "малинов" , по посока на планината. Стигате едно разклонение на което де намира Пица Доминос, зад пицарията има малък автомобилен път, който ще ви отведе до бариерата нс колежа. След нев продължава само детето, вие му пожелавате успех и след няколко часа го посрещате пак там. При положение, че билета е 1,60, и ще сте най -малко двама ( един родител и едно дете) ,  по вроятно трима, помислете наистина дсли ди заслужава този път с метрото. От централна жп/автогара таксито би трябвсшо да е около 8/10 лв ( макс)

Успех от мен на всички дечица утре! Стискам палци!

# 677
  • София
Обмислям дали да не я закарам от другия вход /с надеждата за по-малко движение и повече места за паркиране/, но пък никога не съм ходила до там и да не взема нещо да се объркам баш утре. Thinking

# 678
  • София
Слезте задължително на Балан (трябва да вземете метрото за Бизнес парка). Спирката на БП е по- близо, но не може да се мине през МВР школата.
Миналата година на входа откъм Сандърс беше кошмарно задръстване. Там няма къде да се паркира. Препоръчвам ви другия вход, даже най- добре на паркинг на Хит. Малко по-далеч е, но ще паркирате на спокойствие.
Пожелавам на децата спокоен и бърз ум.Миналата година имаше поверие, че децата на родителите, които пишат във форума ги приемат. Не виждам защо тази година да е различно. Успех!

Да попитам родителите на деца с ученици - знаете ли какво се случва с Йънгс? Детето каза, че е в болница, кабинета му изглеждал призрачно празен.

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 20:51 от rosita_ta

# 679
Хаха, благодаря! Успех на децата!

# 680
Благодаря много! И за упътването, и за пожеланията!

# 681
  • софия
Обмислям дали да не я закарам от другия вход /с надеждата за по-малко движение и повече места за паркиране/, но пък никога не съм ходила до там и да не взема нещо да се объркам баш утре. Thinking
Движението в никакъв случай не е по-малко, а пък мястото хич, даже е по-тясно и по-неудобно.
 Ние миналата година, въпреки че живеем близо, взехме такси и слязохме до доминос. Трафика и тълпата са кошмарни, ако можете спестете си ги.

# 682
  • софия
Слезте задължително на Балан (трябва да вземете метрото за Бизнес парка). Спирката на БП е по- близо, но не може да се мине през МВР школата.
Миналата година на входа откъм Сандърс беше кошмарно задръстване. Там няма къде да се паркира. Препоръчвам ви другия вход, даже най- добре на паркинг на Хит. Малко по-далеч е, но ще паркирате на спокойствие.
Пожелавам на децата спокоен и бърз ум.Миналата година имаше поверие, че децата на родителите, които пишат във форума ги приемат. Не виждам защо тази година да е различно. Успех!

Да попитам родителите на деца с ученици - знаете ли какво се случва с Йънгс? Детето каза, че е в болница, кабинета му изглеждал призрачно празен.

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 23:38 от Амели

# 683
  • София
Ох, дано бързо да се възстанови. Хлапето спомена, че има проблем с окото, но аз разбрах, че ще е в болница. Тази седмица е Замествала госпожата по химия на 12 клас. Дано има поне част от харизмата на Йънгс.

Хм Да, аз нещо съм проспала, той им бил пратил мейл, в който обяснил какво се случва.

# 684
  • София
Успех на всички деца!

# 685
  • Sofia
Успех! Simple Smile

# 686
  • софия
Успех на децата Simple Smile

А родителите да се поуспокоят,  децата вече са сто на сто по-спокойни от родителите.
Миналата година се чудех, защо ги викат два часа преди реално  изпита да започне и регистрацията на място е само едно от съображенията. Според мен допълнителното време, което хлапетата имат им помага да се огледат наоколо, да свикнат с "пейзажа", да разменят по някоя и друга дума. Големите ученици, които помагат лато доброволци в организацията имат чудесен подход, разказват някоя и друга шега, виц,... и напрежението спада Simple Smile
Малко остана да разберем и темата за съчинението Simple Smile
Всичко ще бъде наред! Още веднъж, УСПЕХ! Нека се случи най-доброто за децата!

# 687
Точно така е! Дъщеря ми каза: родителите се стресирате повече от нас. А на моето: само бъди спокойна, тя каза: това мноого успокоително звучи. Успех на децата!

# 688
...Още веднъж, УСПЕХ!
"Върви по дяволите!", Амели Grinning
...и още веднъж:
"ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ!"
Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp

# 689
  • софия
...Още веднъж, УСПЕХ!
"Върви по дяволите!", Амели Grinning
...и още веднъж:
"ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ!"
Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp
Хаххахахахахаххаааххаха
Искрено ме размся!
Никога не съм разбирала това нарочно обръщане на пожеланията, но в името на доброто отивам максимално бързо по дяволите Simple Smile
(Леле колко е готино да не си ти на топа!)

Общи условия

Активация на акаунт