НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 119

• 103 627
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Единият е пушен. И суров. Снимката на етикета му е горе. Този е по-сносния.

Другия е отврат. Писах виче, че е с мед и др.В.

Бели наденички съм вземала. Хубави са. Нямат оцветители...за това са така  бели.

# 121
В месарските магазини продават бекон, който в лидл продават като лидълски свински гърди с кост
Лидулските са тънко нарязани и изпечени стават хрупкави
Ей така изглежда бекона от месарския
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 12:52 от Herzen

# 122
  • София
Този с меда, кленовия сироп и прочее го правихме тази вечер. Сладост не се усеща, защото се оказа, че е с 0.2 грама захар на 100 грама, но е безумно солен. Наложи се да изпием бутилка совиньон блан, за да убием солта и пак нагарчаше от сол.

# 123
  • Пловдив
Момичета, можеше ли да се консумира сусам според режима? Питам заради една рецепта за хляб със сусамено брашно.

# 124
Ако искаш да си спазиш режима на 100% сусам не е от позволените неща, защото е богат на омега 6, а не на омега 3 м.к.

# 125
  • Пловдив
Ясно, благодаря. Ще потърся друг вид Simple Smile

# 126
Момичета, - много ме е срам и яд на мен си. Но правих една торта по рецепта на Dara88, която се оказа Фантастична!!!!  Гледах, преглъщах, въртях очи - докато другите ядоха иииии......ометох едно парче.
Офф....споделих си, че да ме овикате и вие; щото ми бяха малко тези у дома Disappointed Relieved

Ето и тортата - да не преглъщам само аз, ами и вие. Smirk

# 127
Сем вече си я изяла. Гледай напред и не страдай излишно. Няма да се храниме така няколко седмици я. Все пак идеята е в дългосрочен план и ще се препъваме понякога в нещо. Важни са всички други хранения да са правилните за нас.

# 128
Сем, единствено гадното чувство остава. Поне вкуса в устата ти е бил  сладък!
Идвам да се оплача, та чак ми се плаче. От известно време пия нескафе 2в1. Днес преди да хвърля пакетчето гледам, че има и глюкозен сироп. Е бива ли такова нещо, питам аз? Обявявам се за патка. Как по- рано не ми е хрумнало да видя съдържанието?

# 129
то там глюкозофруктозния сироп май е единственият с органичен произход, другото е 6 реда химия
сем22, скоро ще опитваш по 1 виличка, после хич, няма кой да те овика тук
утре ще ми се наложи шаран да преглъщам Laughing Laughing

# 130
Момичета, - много ме е срам и яд на мен си.
Скрит текст:
Но правих една торта по рецепта на Dara88, която се оказа Фантастична!!!!  Гледах, преглъщах, въртях очи - докато другите ядоха иииии......ометох едно парче.
Офф....споделих си, че да ме овикате и вие; щото ми бяха малко тези у дома Disappointed Relieved

Ето и тортата - да не преглъщам само аз, ами и вие. Smirk
Да, не е най-доброто решение, но аз не бих се тормозила толкова, даже хич.
При положение, че съм избрала да се храня постоянно така, а не за 3-5-7 месеца например, едва ли се очаква, че никога повече няма да ходя по кръчми, по РД, по събирания и т.н.И там няма да има нищо изкушаващо, а аз ще проявявам желязна воля от тук насетне до края на живота си и няма да близна повече подобни неща.
Ами, няма как да стане.Ето, идва Коледа, аз правя различни видове сладки, Буш дьо Ноел, баклава....за Нова година и торта.Е, само да седя и да се облизвам?   Laughing
Вярно, това "прегрешение" забавя/стопира временно резултатите.Но пак, след като съм приела това хранене като начин за постоянен живот, приемам временния стоп без угризения и самобичуване.
Мъжа ми много обича да си пием кафето, като излизаме, в "Долче Фелини" (за пловдивчанки   Grinning ).Ами, няма как да отида там и да мина само с кафе и вода.Имат страхотни сладкиши, а и миришат на масло.   Simple Smile
Важно е поне през 80-85% от храната да е вярната, а 10-на % отклонение ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ няма да ме съборят или отклонят от "пътя".

# 131
Моят шаран вече е измит, изчистен и овкусен. Остава да преглъщам до утре.

# 132
Сем, да се включа и аз - следващия път, когато те влече неудържимо, изяж половин парче като грамаж - отрежи си цяло, но много тънко и го сложи в най-малката чинийка у вас и го изяж бавно с най-малката виличка - за да изглежда по-голямо и да го ядеш повече време; звучи глупаво, но помага Simple Smile

коледен поздрав People Santa

Скрит текст:

# 133
Буб, ядосваш ни, а?

# 134
отклонявам вниманието ви /ни!/ от сладкишите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт