С огромен копнеж посрещаме ДЕКЕМВРИЙСКИЯ бебевалеж!

• 39 508
  • 348
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Марина, честита бебка! Flowers Hibiscus
Да ви е жива и здрава! На теб скорошно и леко възстановяване!

Пълни се темата с бебчета! Heart

# 136
Марина, честито! Да сте живи и здрави Heart и ние сме за 19.12, но се надяваме да тръгне тези дни, за да не се налага секцио Hands PrayHands PrayHands Pray

# 137
  • Monaco
Четох, че първите 3 месеца не трябва да се използва сапун при къпането на бебчето. Аз съм купила на Мустела цялата серия... Вие как мислите да процедирате?

# 138
Четох, че първите 3 месеца не трябва да се използва сапун при къпането на бебчето. Аз съм купила на Мустела цялата серия... Вие как мислите да процедирате?

Мислех да използвам Себа мед мостри и тогава да купувам, но като имаха в МЕДЕЯ -40% Купих всичко каквото можеш да се сетиш (не само стартория пакет) на Мустела. Simple Smile Сапун няма да използвам.

# 139
  • София
Сапун само за дупето се ползва, ако решиш да купуваш. Много изсушава кожата.

# 140
Здравейте, за нас утре е големият ден и ще се гушнем с бебка!
Много ми е притеснено, дано всичко мине леко.
Сапун не сме купували, иначе сме с Мустела, но ще видя и в болницата какво ще ми препоръчат.

# 141
Аз също нямам сапун. Мислех едно "измиващо блокче" да купя на Себа мед, но не взех. Аз се бях засилила много козметика да купувам/което е излишно/.

Елла, леко раждане  Flowers Hibiscus

# 142
Момичета някоя от вас ще ражда ли в Майчин дом ?

# 143
Бебешка козметика не сме взимали,че нямам представа какво се ползва и ще изчакам да ми кажат лекарите и свекървата каза,че ще прати от Италия,мисля,че от там ще са по-хубави и тя има вече 4 внучета та предполагам има представа какво трябва.Ella1 успех и не се притеснявай,всичко ще бъде наред и да се похвалиш после как е минало.

# 144
Марина, честито бебче! Да сте живи и здрави и скоро да се приберете вкъщи Simple Smile
Елла, успех утре! Леко и безпроблемно раждане!
Относно сапун: никакъв не ползвам с бебо. Кожата му е много суха и на места се бели - само бадемово и кокосово олио ползвам + крем за подсичане.

# 145
Марина, честита бебка! Да ти е жива и здрава и само да ви радва!

Моята акушерка ми каза за къпането - никакъв сапун, във водата трябва само бадемово/олио масло и майчино мляко.

# 146
  • Monaco
А как мислите да кърмите на поискване или по часово? Взима ли се помпа в родилното или кърмата си тръгва сама?

# 147
Аз нямам опит с кърменето, затова като дойде момента за този процес, ще действам в движение  Simple Smile
Помпа ще си нося, тоест ще ми я донесат с допълнителния багаж, няма да я взема в багажа при приемане в болницата. Доколкото знам в някои болници дават от тях помпи за престоя. Поинтересувай се в твоята как седят нещата.
След раждане първо тръгва коластрата, малко по късно идва и млякото  Simple Smile Аз ще си взема и крем за зърна.

# 148
Здравейте. Вземете си помпа. При мен кърмата трудно тръгваше и двата пъти ...с температура и тн., Гърдите ми ставаха на камък два дни, дадоха ми малко окситоцин, за да не се запушват каналите. И децата не засукват толкова лесно. Поне при мен си е мъка Wink Изцеждам и дохранвам. Надявам се бебето  да се научи да суче по-бързо този път.

# 149
Някой от Варна и с мнение за АГ Варна. Доктор , раждане  и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт