С огромен копнеж посрещаме ДЕКЕМВРИЙСКИЯ бебевалеж!

• 39 507
  • 348
  •   1
Отговори
# 120
То и аз не ги разбрах много какво точно е това изследване мисля,че втория път като взимат кръв те го добавят в епруветката,но не съм сигурна.Само разбрах,че вече нямам проблем и в главата ми нахлуха 1000 въпроса и докато ги задам лекаря беше изчезнал в четвъртък на тоновете ще разпитвам по обстойно,дано само да не влизат пак много хора и да имам време да питам.
П.п.става дума,че добавят инсулина,че е сега вече стана още по-объркано за какво пиша.

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 00:54 от borislavabgmamma

# 121
Честито на всички мами , които вече са родили да са живи и здрави и те и бебчетата ! Имам въпрос към тях усещахте ли контракций или някакви други симптоми дни преди да родите или всичко започна изведнъж ?

# 122
  • in Wonderland
Честито на родилите мами и супех на тези, които все още са 2в1.
И при мен не остана, съвсем скоро ще се случат нещата и ще посрещен бебока.

# 123
Аз да се оплача от вечерите ми. Спя доста лошо. Предимно спя само на едната или другата страна/по гръб не мога/и съответно се схващам. Гърбът ме боли и той...
И другото което е... Явно доста се вълнувам, щом усетя минимално боцване ставам, услушвам се, чакам да почнат болки.. Хаххах/луда работа, май по спокойно трябва да го давам, ама..  Grinning/

# 124
Боре, важното е, че всичко е наред Simple Smile

Бебе София е с добри тонове, прегледът мина добре, главичката е ниско, но не е навлязла в родовия канал. Затова пък е с гранични размери и док се надява да се роди тези дни, ако не, на 8.12 влизам за система окситоцин, че да излезе сама ❤  имам 1,5см разкритие и скъсена, но не знам колко шийка, защото не каза, а само възкликна "Супер, можем да опитаме да побутнем нещата малко, ако не реши да излезе по-рано сама".

Няма вариант да я изчакваме повече, защото и главата ще стане голяма, така че да не може да навлезе после в родовия канал и заради кръвната захар не иска да рискуваме..

Прегледът за разкритие не ме боля изобщо, а тя се извини 100 пъти.. напипа главичката и каза, че е подвижна и имаме всички шансове ❤

Стискайте палци Simple Smile

# 125
Леле, Тони 08.12...3 дни!!!
Стискам ви палци и на теб и на бебето, когато раждаме не сме сами!!! Дано бебка помага и тръгне, а не се инати!

Късмет Flowers Hibiscus

# 126
Mon, от началото на 9ти започнах да усещам силно напрежение ниско долу и болки, наподобяващи менструалните. В деня, в който родих болките бяха различни и не бяха точно като контракциите, описвани като стягане на корема. Аз се ориентирах по-скоро по честотата им-примерно 3,4 мин много силна болка, 1 мин почивка и релакс.
Тонче, не остана, браво Simple Smile Стискам палци да мине бързо и безболезнено и скоро да гушкаш беба Simple Smile

# 127
Гонче успех и дано да станат нещата по най-добрия начин за вас и да мине леко,чакаме те да се похвалиш с малката и лесно раждане.

# 128
Благодаря ви, момичета!  bouquet Леки раждания и живи и здрави бебчета ви пожелавам аз!

Тонче, стискам палци за 8.12, това беше моята дата за секцио. Ще те чакаме с хубави новини.  Praynig

Мон, аз имах Бракстън Хикс контракции в седмиците преди да родя, но не бяха нищо особено. Иначе няколко дни преди да ми изтекат водите започна да ми пада тапата. В самия ден сутринта пак изпадна малко, но не й обърнах внимание, пих кафе, закусих, решихме да излезем малко с ММ и тъкмо се облякох и водите ми изтекоха. След около 2 часа в болницата започнаха и по силни и регулярни контракции. Това беше при мен, но всяко раждане е различно.  Peace

# 129
Здравейте,   момичета!  😊 Вчера в 21 часа се роди моето момиче Елица, 3080 кг.,50 см, спешно секцио.Термина ми беше на 19.12.2017,  имах насрочено секцио за 06.12.2017, но.... Бебче си имаше своите планове!😉😉😉😉Стискам палци на всички, които са в очакване!😊

# 130
Дааа.. Бебетата излизат, тогава, когато искат и могат.
Честито Марина! Много здраве и щастие ви желая.
Скорошно възстановяване Flowers Hibiscus

# 131
Благодаря! Blush

# 132
  • София
Марина, честито.
Секцио ли направиха в крайна сметка?
За рано е било планирано ,  то бебето още по-рано излязло Simple Smile

# 133
Честито бебенце живо и здраво и много да те радва.Сериозно си започнаха да излизат малчовците и нещо не си чакат много датата.Мами кажете някой сайт за бебешки неща,че вече разгледах почти всички и разглеждам едно и също,а ме сърбят ръцете за купуване.

# 134
Да,раничка излезе, изненада ни. Аз съм с планово секцио по мед. причини,  и от малка знам ,че так ще родя. Но вчера ми падна тапата,почнаха да ми текат водите, до болницата вече имах и контракции, всичко стана много бързо и неочаквано.Падна ми тапата към 18 часа,и в 21 часа се появи бебето..Първо раждане ми е, и не очаквах да се развият толкова бързо нещата. Ако не беше пластината в гръбначни ми стълб, щях да родя  без операция , и доста бързичък според моите представи.😊Ох, за първи път пиша толкова много тук😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт