С огромен копнеж посрещаме ДЕКЕМВРИЙСКИЯ бебевалеж!

• 39 504
  • 348
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Последното ПКК беше в края на Октомври, но го видя в края на Ноември...нямаше особен смисъл.
Иначе сега са ми дали списък с изследвания преди прием в болницата(за планово секцио) и ПКК фигурира.Нп и да не пусна, те са длъжни да направят изследвания.Според мен просто си спестяват.

# 106
ПКК всеки месец, последно преди срещата с кардиолог и анестезиолог в 36г.с

Мишенце, не знам дали не си правиш лоша шега с това мерене непрекъснато. Да нямат жълтеница, че са така поспаливи?

# 107
  • София
Оффф, нямарют, даже педиатърът каза, че са много червенички. Пинякога хапват, понякога спят... В болницата бяха малко пирани. Реших, че ще ги кърмя 20тина минутки и ще.дохранвам с една трета АМ от дажбата на хранене, за дс съм спокойна.

Иначе преди раждането ми направиха всякакви кръвни изследвания.

# 108
  • София
Мишенце, наистина 8 хранения е минимумът ми при кърмене.За да са нахранени бебетата и да се поддържа лактацията. Трябва да ги разбуждаш, за да хапват.Не е нужно двете едновременно...както ти е удобно на теб.

# 109
Момичета, моята бебка реши да подрани и не успях да си изчакам датата за секциото.  Crazy Вчера ми изтекоха водите и направихме спешно секцио, така вече си имаме малко съкровище родено на 3.12, 3260 гр, 50 см.  baby_neutral И двете сме добре, свикваме една с друга. Ще разказвам повече като се приберем у нас живот и здраве към края на седмицата.  Heart Eyes

# 110
  • Велико Търново
Честито! Бъдете живи и здрави! Чакаме подробни разкази Simple Smile

# 111
Ех, че хубаво!!! Честито, Лив-желая ви здраве и много семейно щастие  Flowers Hibiscus

Аз днес пак бях на тонове в Тина Киркова. Записът ми го гледа някаква симпатична, млада лекарка. Родила е края на септември-машина SmileyИначе всичко си е наред с нашето бебенце, риташе и подскачаше на записа.

А при мен-ще слагам свещички. Днес ми излязоха резултатите. Имам левкоцити в урината. Има нещо, но какво.. Умуват го. Стерилната урина пък е чиста. Кръвното ми и то играе  Sad

# 112
Щом стерилната е ок, значи няма проблем. Обикновенната явно е била замърсена.

# 113
Теди, така мисли и док. Но всъщност проблемът е и с течението ми, усили се изведнъж и дори след един цикъл/с Клион Д/не се повлия.Пак си е силно. А днес тези резултати. Незнам..

# 114
Микробиология пускала ли си за течението?

# 115
Няколко пъти, последната преди месец(беше ок) Явно след това нещо е излязло.

# 116
Може от бременността да се е засилило, според мен щом всичко е чисто не се притеснявай излишно.

# 117
Мами и аз да споделя,пусках днес урина и някакво изследване за захарта,понеже на обременяването с глюкоза ми каза,че имам проблем и не я усвоявам добре,сега в изследването разбрах и нещо инсулина са гледали повече и е на през 4 часа.Та казаха,че съм чук и нямам никакъв проблем вече,гинеколога ми обясняваше, колко е щастлив,че вече нямам проблем и аз така се успокоих,че не попитах това какво ще рече,че вече мога да ям захар ли,някой да сподели ако има представа.На тонове всичко е наред,кръвното ми също.И ми е толко по-спокойно,че се чувствам като все едно съм била на спа.
Честито и на новите мами,Да са ви живи и здрави малките съкровища и много да слушкат.

# 118
Здравейте момичета Simple Smile
Обещах да Ви разкажа и за моето раждане като ни изпишат и се възстановя малко.
Контракциите ми започнаха късно вечерта-до момента не бях усещала точно такива. Започнаха да зачестяват и болките ставаха по-силни. Казах на моя мъж да се облича, че раждам. С големи мъки се изкъпах, облякох и т.н. Карах го да минава на червено на светофарите-адски ме болеше. В болницата ме прегледаха мн бързо и ми казаха-7 см разкритие, скоро ще родиш, но без упойка. Щях да колабирам, мъжът ми ги молеше да ми сложат, но казаха, че е адски късно с толкова голямо разкритие. Започнаха напъните на контракциите, след това плиснаха водите-топла и приятна вълна ме заля. около 1 час мина до пълно разкритие и сляд няколко напъна родих. Доста си ме болеше, но беше кратко мъчение Simple Smile Нямаше такова облекчение като се "плъзна" телцето на бебето, малко след главата му. След това дойдоха с иглите и конците и започна едно дълго шиене. Родих за час и ме шиха около час. Напръскаха с лидокаин, но си болеше и усещах всичко Sad Имах сериозни вътрешни разкъсвания и няколко външни. Цъфнах с хемороиди, които и без това очаквах. След това всичко неприятно приключи и ми сложиха бебо под нощницата, на гърдите. Невероятен момент...мъжът ми се разплака тогава и на прерязването на пъпната връв, а не го бях виждала да плаче...
2 часа ме държаха в родилното с бебо, после ме преместиха в стая и ми казаха почти постоянно да го държа на гърда, за да стимулира лактацията. Нон-стоп бебо беше при мен, което беше хубаво, но аз бях много изтощена, губех кръв, едва ходех, той плачеше и се видях в чудо... тук сестрите не помагат даже и на родилите секцио-сами се оправят с бебоците от момента на раждане ти го слагат на гърдата и се оправяш, колкото и да е трудно...
На 3 ден дойде кърмата, вече е ден 5 и цедя в шишенца. Кърмя често и цедя скед това, защото ме болят гърдите. Вкъщи вечер е купон-бебо спи през деня, вечер често е буден-я гладен, я наакан Simple Smile никак не обича смяната на памперс и обличане на дрешка, но ще свикне Simple Smile
Чакам Ви с нетърпение в темата "Родени" заедно да си споделяме ежедневието в бебоците.

Честито Пан Пан, Честито Лив! Да са Ви живи и здрави бебчетата и много скоро да се гушкате вкъщи! Simple Smile)

# 119
Лив, да сте много здрави Heart

За течение.. как преди 1 месец.. в 9-тия според мен е абсолютно задължително да има микробиология, особено ако не е секцио раждането.. Иначе течението се засилва и при мен... но имам микробиология преди 2 седмици, която беше чиста, както и урина. Даже се чудех, дали да не искам утре пак "за всеки случай" хаха Simple Smile

Борислава, защо са гледали инсулина? не схванах много.. но да ти кажа, че по време на бременност той е крайно непоказателен и въобще не бива да се взема под особено внимание.

Алма, браво, че си се справила без упойка.. неприятно е това с разкъсванията, но поне резултатът е здраво бебе и мама, родили се ествествено Heart EyesHugHugHeart EyesHeart Eyes Те тук помагат, ама какво от това, като точно този "първи контакт" е всъщност 40-ти и след 100 часа.. а то това е най-важно за лактацията..  в началото и за засукването на бебенцето.

Общи условия

Активация на акаунт