С огромен копнеж посрещаме ДЕКЕМВРИЙСКИЯ бебевалеж!

• 39 497
  • 348
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета! Аз съм с октомврийско бебе, но ми е много мило да ви чета вълненията преди раждането, които на мен вече ми липсват Blush  Исках да ви споделя, че моето раждане също беше нормално и мина подобно на раждането на Мишенце. До 6 см разкритие болките ми бяха подобни на менструални, а контракциите ми започнаха директно на 2 минути. Бяхме си двамата с таткото и през цялото време слушахме музика и се забавлявахме Smiley  Големият зор беше след като ми спукаха мехура - тогава контракциите станаха вече по-болезнени, но всичко продължи около час след изтичането на водите. Нито пукането на мехура е болезнено, нито самото излизане на бебето. Наистина е все едно си във фитнеса и напъваш с треньора Joy Единствено при мен раждането продължи доста дълго - около  12 часа правих разкритието до 6 см и за още 1 час от 6см до пълно, но това беше, защото не ми слагаха нито окситоцин, нито каквото и да било за стимулиране и си родих естествено. Надявам се да успокоя някоя бъдеща мама, която ще ражда нормално Simple Smile Да, наистина раждането може да не бъде страшно Simple Smile
    Знам, че е много индивидуално, но аз бях безкрайно щастлива, че таткото беше до мен през това време. Определено се чувствах много по-спокойна, а той беше на седмото небе Simple Smile

# 91
  • София
Моето е с комплект-сиво с бяло и жълто. Боди с дълъг ръкав, ританки, блузка. Има чорапи за под ританките, всех и шапка и ръкавички. Отделно пелена/одеяло . Не е много дебела, от едната страна е текстил(хасе май, като чаршаф) -бяло на сиви звездички.От другата е пухкав, космат сив плат. Тънко е, но синът ми беше облечен по подобен начин и не разви пневмония за общо 2-те минути прекарани навън(Декември месец, мисля че на 12 или 13 го изписаха) . Мислех да е с космонавт, но този, който харесах и взех е 0-3 и е доста голям.

# 92
  • София
Босилечка, благодаря че сподели! Hug

Аз ще раждам нормално и на моменти куража ме напуска.
Иначе имам чувството, че може да се случи всеки момент, от друга страна си мисля, че не е точно чувство, а е по-скоро очакване, защото времето наближава.

Относно комплектите за изписване се бях зарекла да не вземам розов. И сега имам един изцяло розов, плюшен с дебела пеленка, боди с дълъг ръкав, ританки, шапка, ръкавички и блузко-рокличка.

# 93
Босилечка, да ти е живо и здраво детенцето Simple Smile Дано успеем и ние леко да родим.. 12-15 часа, важен е крайният резултат Simple Smile

Ние за сега за изписването сме подготвили боди,чорапогащник,блузка, сукманче (джинсово) и еленченце, което си е в комплектчето, но не знам дали ще сложа, че е космато.. Отгоре имам пелена като тръгнем да излизаме навън Simple Smile

За Коледа съм купила един сет с рокличка и една много сладка пижамка от George Asda.. Нямам търпение да облечем Джуджето в тях HeartHeartHeartHeartHeart

# 94
И ние сме в розово.
Долно боденце, ританки с блузка тип рокличка. Терлички, ръкавички лента за главата все от комплекта.
Шапка взехме. Едно космонавтче отделно и пелена от комплекта. Пък да видиме кое как , като му дойде времето.

# 95
Оу, че хубав въпрос.. Аз дали ви споделих, че купих коледно костюмче, цяло с копчета отпред и шапка. Отдолу боди с дълъг ръкав и ританки/бели/.
Ръкавички има, останаха само и едни по плътни или бели или червени чорапки(това задача за майка)  Grinning

И едно одеяло, класическо.

От къде купи коледно костюмче , че и аз си търся и памучно или плюшено е ? Simple Smile

От HM го купих. Поларено/плюшено е. Исках памучно, но харесах това и направо го купих.
Като цяло гледам да купувам памучни дрешки, но в случая под полара ще е цялата в памучни дрешки така че съм доволна  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
Здравейте и от мен. Simple Smile На 1.12 със секцио се роди синът ми Борис - 3, 310/ 50 см. Всичко е наред, той е прекрасен! И се надявам скоро да ни изпишат Simple Smile Успех на всички Simple Smile

# 97
Честита радост на теб, а и на всички, писали по-рано. Да са ви живи и здрави бебчета и само радости от тук нататък ; ))>

# 98
  • София
Честит син, Евиана! Да е жив и здрав! Има прекрасни мерки! Бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате в къщи! Flowers Hibiscus

# 99
  • Велико Търново
Честит Борис! Да са живи и здрави всички бебоци, които дойдоха и тези, които още чакаме.
Имам въпрос за бебефоните. Някой ползвал ли е мобилно приложение и телефон вместо нормален бебефон?

# 100
Честито, Евиана! Бъдете здрави и много щастливи!! Flowers Hibiscus

# 101
Евиана, честит да е Борис Simple Smile Да е здрав и много прекрасен!

Ние имаме бебефон с видеокамера и онзи ден ММ реши да купи ip-камера, за да може с приложение на телефона да гледа бебка, докато е на работа SmileSmileSmile

# 102
Момичета, бебевалежа започна. На вас прави ли ви впечатление, че първата  "вълна" е от момченца Blue Heart

Явно момиченцата са по срамежливи, хах 

# 103
  • София
Здравейте, бъдещи мамчета. Аз още се бутам тук, само заради термина, който ми беше утре, нищо, че родих моите мишлета нс 25.11. нормално с индукция. Да са честити новите бебчета, много мъже Grinning
Ние сме вкъщи ит четвъртък, имам кърма и се опитвам да ги хеаня на 3 часа, но бебетата са стеашно поспаливи откакто сме се прибрали. Ако не ги събудя, правят 6 часа пауза, не се чува рев вкъщи, само като се преобуваме и то за малко. А и трябва постоянно да ги щипя и не мога да ги храня едновременно, защото ми трябват още 2 ръце, което пък прави храненията по час и половона ибщо за двата с оригванията...
Днес ще звъня на педиатъра да ми каже как да процедирам, иска 8 хеанения, а ние с 300 зора стигаме 7 и то понякога си спят и аз буквално им се цедя в устичките. Поне памперсите са оълни, ама все пак много се тревожа, нали нямаме 3 кг. Ще се побъркам да това теглене на 15тия ден:cry:
Та общо взето раждането е лесната част май.
Стискам палци за безпроблемно раждане на всички Kissing Heart Целувки от нас

# 104
[video][/video]Момичета на вас колко пъти ви пускаха ПКК  и кога беше последната ? И при приемане в болницата за раждане пускат ли ви пак кръвни изследвания ?

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 14:56 от mon13@

Общи условия

Активация на акаунт