С огромен копнеж посрещаме ДЕКЕМВРИЙСКИЯ бебевалеж!

• 39 495
  • 348
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за хубавите пожелания, момичета 💐 Да ви се връщат!

Тонче, в понеделник ни изписват Heart Eyes Нямам търпение да се приберем вкъщи, за да си се напаснем на спокойствие

# 76
Благодаря за хубавите пожелания, момичета 💐 Да ви се връщат!

Тонче, в понеделник ни изписват Heart Eyes Нямам търпение да се приберем вкъщи, за да си се напаснем на спокойствие

Знаех си аз.. Бебчо е таймирал всичко перфектно Wink

# 77
Питах в другата група но и тук да попитам в 36г.с.+3 съм , започнах да усещам втърдявяне на корема по често от преди. Та въпроса ми е доктора каза да пия но шпа 3*2 май беше и магнерот 3*1. Вие така ли сте ги пили.
Док каза че ми е рано още и трябва да почна веднага.
Какво мислите Вие?
Гледам че сте коментирали че ги спирате тези лекарства в тези седмици , а аз сега ще ги почвам.
Понеделник съм на преглед , сега само се консултирах.

# 78
  • София
Напълно нормално е да зачестят контракциите.Нали тялото тренира и се подготвя за родилните. Аз не бих пила но-шпа. Магнезий може, ако имам силни крампи в краката и доказан дефицит.Не мисля, че той особено спира родилните контракции.
Но след 36 седмица се влиза в 9 месец и бебето вече се води доносено.

# 79
Аз в 36г.с спрях магнезия под всякаква форма (пиех два вида).. Но шпа не пиех отдавна вече..

# 80
Магнезий доколкото знам 2 седмици преди термин задължително трябва да е спрян заради риска от преносване,Да не би лекаря ти да е малко отнесен като моя и да не знае в кой месец си.

# 81
Магнезий доколкото знам 2 седмици преди термин задължително трябва да е спрян заради риска от преносване,Да не би лекаря ти да е малко отнесен като моя и да не знае в кой месец си.
Е аз тепърва влязох в 9месец , термина ми е 28.12. може би за 10 дни ще ми ги изпише да пия.
А много добре знае той. Че може да му се развалят празниците. Запомнил е!!
Май ще пия магнезий , пък ще пропусна но шпа . Или поне по едно.
А иначе дозировката Ви така ли беше

# 82
Пиех Магнерот до вчера, а съм с термин 15ти декември.

# 83
Момичета да ви попитам с документите за прием в болницата , трябва ли задължително да имам отделно картонче с кръвната група ? Аз я имам на лист като изследване само от лабораторията , но ми казаха и отделно малко картонче с печат да имам , вие имате ли такива ?

# 84
  • София
Достатъчен е лист от лаборатория с печат.Не навсякъде дават картончета.
Иначе на мен ми казаха да е в два екземпляра, поне на 2 места да я пише.

# 85
Картончето ми го даде гинеколога и каза да си го сложа в протмонето и да седи там,предполагам той си остава за теб,а другия лист е за болницата.

# 86
И да ви попитам с какви дрешки мислите да изписвате декемврийчета ? Simple Smile

# 87
Оу, че хубав въпрос.. Аз дали ви споделих, че купих коледно костюмче, цяло с копчета отпред и шапка. Отдолу боди с дълъг ръкав и ританки/бели/.
Ръкавички има, останаха само и едни по плътни или бели или червени чорапки(това задача за майка)  Grinning

И едно одеяло, класическо.

# 88
Аз си взех и една чувалче към комплекта,тъй като той беше първото нещо,което си взех и реших,че щом е с дълъг ръкав е зимен,Да ама не.Доста е тънък,но е толкова хубав,че не ми се иска да е нещо друго,та с нега ще е и отгоре чувалчета,което също е в бяло и розово.Мислех да не купувам само розови неща,но накрая всички дрехи ми бяха именно такива.Аз предлагам живи здрави като родим да качим и по една снимка,Да се изфукаме с нашите красоти.

# 89
Оу, че хубав въпрос.. Аз дали ви споделих, че купих коледно костюмче, цяло с копчета отпред и шапка. Отдолу боди с дълъг ръкав и ританки/бели/.
Ръкавички има, останаха само и едни по плътни или бели или червени чорапки(това задача за майка)  Grinning

И едно одеяло, класическо.

От къде купи коледно костюмче , че и аз си търся и памучно или плюшено е ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт