С огромен копнеж посрещаме ДЕКЕМВРИЙСКИЯ бебевалеж!

• 39 530
  • 348
  •   1
Отговори
# 195
Тук съм, момичета! Благодаря, че ме мислите. Още сме си 2в1. В петък правихме индукция (система с окситоцин за предизвикване на раждането) и нищо не се случи.. пуснаха си ме вкъщи.. В събота имах някакво кафяо зацапване, викам може да е от многото ръчкане предния ден за прегледи за разкритие.. Вечера ми падна тапата.. огромна и гнусна.. От тогава имах някакви леки болки и контракции, но нищо сериозно.. Днес съм на тонове и ще видим, какво ще правим.. Не е много сигурна док дали има смисъл от втора индукция.. А заради кръвните ми показатели от преди да забременея и размерите на бебето сега (мерят я около 3700гр с бипариателен диаметър 10.2) не можем да чакаме да реши сама да излиза или пък да преносвам... Ако до сряда не се появи, ще направим секцио.. Изобщо не ми се иска, повече от всичко искам да родя нормално и когато тя си реши сама, но не искам да застрашавам, нито нейния, нито моя живот и затова нека е както е писано..

Точно описаното от Дони за третирането на жените в България след секцио много ме дразни.. това разделяне на бебето и майката.. побърква ме! Като бях за индукцията, бебета на жените секцио, бяха точно до предродилна зала.. Скъсваха се да плачат миличките.. то това име  работа, но няма кой да ги гушне.. (мама/тате).. гледат ги акушерки, дават им АМ, сменят памперсите, но те са на работа.. няма я топлотата на мама.. Беше ми ужасно.. да ги слушам Sad Както и да е.. ще видим, нямам избор.. Опитваме всичко възможно и каквото стане.

Поздрави на всички мами с бебчета! Целувки и на тези с коремчетата, скоро да имаме прекрасни новини и да гушкаме живи и здрави бебенца Hands PrayHeart

# 196
Е Тонче, дано тръгне до сряда.
Гадно е това с разделянето да, особенно както някъде казват че детето на третия ден го дават, звучи ужасно. Хем си в една депресия, болки и трудно движение.
И аз бях против секцио, при условие че предните ми две раждания са нормални, но заради тези варици на вулвата които имам и за които ви бях питала ще се наложи. Прогресират и едно нормално раждане трябва да мине без никакви епизиотомии или разкъсвания защото ще.последват едни кръвоизливи от напрежението и тъй като това никой може да гарантира решихме секцио определихме дата и ще чакаме.
 Най вероятно е по малкото зло.
Нека Бог е с всички нас.

# 197
Ей мами какво правите,Нещо се изгубихме тези дни.Ха дано е затишие пред буря,влизам в последната седмица,А нямаме симптоми за раждане,май ще преносвам,А таткото от 2 седмици дава зор да ходим и да я вадим.Малката тежи почти 3кг,А аз се притеснявах дали ще има 2500.При вас как е?

# 198
  • София
Моят младеж се роди в Неделя, със спешно секцио.
Още сме в болница, утре ще разбера кога ще ни изписват.Аз съм на антибиотик, пък той спада на тегло...надявам се днес и утре да качи, че иначе ще прибегна до самоизписване, а не ми се водят спорове с медицинския персонал.
Малко се чувствам все едно ходя на детска градина.Оня ден филия с масло и сирене, вчера филия с масло и халва, днес-филия с масло, халва и сирене Grinning

# 199
Дези да ти е честит момъка. Живи и здрави . Бързо възстановяване.
Спадането е едно на ръка. Да видят че почне да наддава ще Ви пуснат, но дано е скоро.

# 200
Дези, честито! Да ви е жив и здрав! Дано бързо ви изписват и  да си се радвате вкъщи Wink

# 201
Здравейте момичета. За тези, които ни мислят - моята принцеса се роди преди 10 дни със спешно секцио. Най-после сме си вкъщи на спокойствие. Още ми е трудно да си отпочина, но съм безкрайно щастлива ☺

# 202
Дези, честито бебче! Да сте живи и здрави, бързо възстановяване и скорошно изписване. Защо си на антибиотик?
Бебчо ще си възвърне теглото много скоро Simple Smile
Лилинце, честита рожба! Да ти е жива и здрава принцесата, а на теб бързо възстановяване вкъщи!
Тончето къде ли е?
Успех на всички с предстоящо раждане! Simple Smile

# 203
Дези, Лилинцето, честити ви бебчета!  Heart Eyes Живи и здрави да са и много да ви радват!
Дези, и моята бебка спадаше на килограми, но това не попречи да ни изпишат. Така и не тръгна да качва в болницата. За сметка на това като се прибрахме у нас всичко се нормализира.  Peace

# 204
  • София
Качил е от вчера 110, но така се изака по едно време, че сигурно ги е свалил пак Grinning
Аз със сигурност не се тревожа за него Grinning Гладен няма да остане, още повече, че ако съм си вкъщи ще ми е по-конфортно кърменето и ще мога да си го храня и нощем(тук ги взимат за през нощта).
Не искам да отлагат изписването, писна ми да стоя тук.Та сериозно обмислям ако ми кажат, че няма да ни изписват в  събота да си тръгна след една декларация.

# 205
Честито! Живи и здрави. Ще качат, къде ще ходят Wink

# 206
Е Тонче, дано тръгне до сряда.
Гадно е това с разделянето да, особенно както някъде казват че детето на третия ден го дават, звучи ужасно. Хем си в една депресия, болки и трудно движение.
И аз бях против секцио, при условие че предните ми две раждания са нормални, но заради тези варици на вулвата които имам и за които ви бях питала ще се наложи. Прогресират и едно нормално раждане трябва да мине без никакви епизиотомии или разкъсвания защото ще.последват едни кръвоизливи от напрежението и тъй като това никой може да гарантира решихме секцио определихме дата и ще чакаме.
 Най вероятно е по малкото зло.
Нека Бог е с всички нас.

Не се притеснявай от секциото. Аз също се страхувах много. Но след едно нормално раждане и едно секцио, поне при мен, секциото протече много по-леко.
Успех!

# 207
Благодаря Лиленце!!!:blush: Blush
А с кАква упойка беше.

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 11:15 от martitedi

# 208
Благодаря Лиленце!!!:blush: Blush
А с кАква упойка беше.

Пълна. 😉

# 209
Здравейте момичета. Да се разпиша и аз. На 14 декември, ден преди термина ми изтекоха водите в 5.00ч.В 6 без нещо ме приеха. До 16ч нямах контракции(а цяла бременност имах, хах)и разкритие нямах. Малко след това ми допукаха мехура и почнаха истинските болки и контракции...
Раждането бих казала беше тежко(ще бъда по мека и няма да разправям, тъй като знам че има не родили дами).
 В 19.40 се роди нашата дъщеря Рая.
Има инфекция заради плацетарна недостатъчност. Пъпната връв беше ужасно тъничка. 48 см 2500.И тя и аз сме на антибиотик и сме добре.
Не ми я дават все още.

За финал ще кажа, че нямам думи да опиша чувството да създадеш живот и да видиш това малко човече, нямам думи Heart

Общи условия

Активация на акаунт