С огромен копнеж посрещаме ДЕКЕМВРИЙСКИЯ бебевалеж!

• 39 510
  • 348
  •   1
Отговори
# 255
Тонче, честито! Ще се радвам за повече отзиви от болницата и всичко, ако не ти е проблем! Бързо възстановяване и много усмивки! ^_^

# 256
Тонче, честита бебка София Flowers Hibiscus Revolving Hearts Да е жива и здрава! На теб скорошно възстановяване и прекрасни моменти вкъщи!

Момичета, много Ви благодаря за подкрепата и съветите, свързани с кърменето. За момента позакърпих положението-едната гърда си функционира Simple Smile, пуска малко, но пък има. Дясната е в лек застой, но се надявам да се пооправят нещата. Иначе имам и доста замразена кърма от периода, в който имах повече складирах всичко.

Относно стриите: Мажете се и след като родите (доколкото не е болезнено и можете) - коремът се прибира и пак се образуват стрии. Аз успях да овладея една малко след като родих и сега е тънка бледа черта.

Аз пак да си питам Simple Smile какви пелени ползвате и доволни ли сте? Какви методи прилагате за успокояване на плачещо бебе? Как се справяте с повторно напишкване при момченцата-моят калпазанин докато му сменям памперс и вече е напълно чист, намазан и готов, "стреля" на посоки и се видяхме в чудо-тези дни ще ходя за още 1-2 кърпи за баня да му купя, че нон-стоп пера и май се оказаха недостатъчно на брой...

# 257
И аз да се отбележа вече към родилите
Днес родих секцио моята малка госпожица 3100; 50 см.
Добре сме. Аз се възстановявам . А тя не е още при мен.

И един въпрос за родилите секцио кога ви слезе кърмата. На кой ден започнахте да кърмите. Тъй като нали секцио децата по късно ги дават. Благодаря!!

# 258
Martitedi, честита ви рожбичка. Бъде безкрайно щастливи и здрави Simple Smile

И аз срещам затруднения с кърменето. Бебка не засуква, отказва се мн бързо. Надявам се, когато сме у дома на спокойствие да се сработим(в болницата съм напрегната, а имам кърма, тръгва все още бавно, но има  Simple Smile

За жалост все още сме в болницата, как искам да се приберем Sad Аз съм на антибиотик(левкоцити завишени), а бебка има жълтеница, която се повлиява добре.

# 259
И аз да се отбележа вече към родилите
Днес родих секцио моята малка госпожица 3100; 50 см.
Добре сме. Аз се възстановявам . А тя не е още при мен.

И един въпрос за родилите секцио кога ви слезе кърмата. На кой ден започнахте да кърмите. Тъй като нали секцио децата по късно ги дават. Благодаря!!

Честито, да ви е жива и здрава госпожицата! 😊 Аз раждах секцио, но ми го сложиха на гърдата 2 часа след операцията, 6 часа по-късно си бяхме двамата сами в стаята.. Не го дадох в бокса, болката беше ужасна, но това да си е при мен беше по-важно.. Така се кърмехме от първата вечер, на следващия ден си имах кърма..

# 260
На мен също ми дадоха бебето бързо, но кърмата ми започна на 3- я ден, гърдите станаха твърди, а почти нищо не излизаше. Няколко дни се мъчих с цедене, температура, бебето още не сучеше, научи се след два-три три дни вкъщи, мисля, че за момента удържан положението Simple Smile
Относно напикаването при момчетата, Simple Smile няма какво да направиш, аз като видя, че му се пишка( някой път си личи),бързам да сложа памперса или да насоча струята да не е в него. Един път така отидох за дрешка и като се върнах се беше опитал чак по косата Simple Smile хахаха
Ама с успокояването му като реве хич не се справям...той ако не спи и ако е буден- плаче, иска или да яде или да го вдигна да го нося и да говоря, което ме съсипва, защото баткото иска внимание и от днес съм сама с двамата Sad

# 261
Здравейте , в 38+6г.с съм , чакам момиче и имам един малко по странен въпрос . Няколко пъти на преглед с ехограф лицето на бебето ми изглежда някак си странно , нестандартно , все едно ги няма извивките на лицето, бих казала грозновато . Доктора каза, че бебето си е наред и нищо му няма , но пък мен малко ме притеснява. Има ли и други мами, които да имат подобни притеснения или бебетата им да са изглеждали странно на ехографските снимки ?

# 262
Това е снимка с ехограф, няма как да изглежда супер. Ще се влюбиш като го видиш на живо.

# 263
Да , ясно ми е че е просто снимка , но ме притеснява да не е индикатор за някакъв проблем . Гледах доста ехографски снимки , но нито едно не изглежда по този начин . Първия път не обърнах особено внимание, но сега се замислям дали е нормално така да го изкарва ехографа .

# 264
Мисля, че се тормозиш излишно.
Кой те следи(какво ти казва когато те гледа)), на ФМ беше ли.
Ако има нещо(проблем)  на плода те ще ти кажат веднага, никой няма да си премълчи....!!!

# 265
На ФМ бях в 22г.с и 32г.с , но тогава си криеше лицето зад плацентата и не се виждаше много ясно . Всички казват, че всичко е наред , просто мен си ме притеснява , че изглежда странно . Не знам до колко вярно ехографа изкарва образа на бебето .

# 266
Ами този образ е 4 д и според не е много реален, защото на ФМ когато поисках снимка на 4д док ми каза " айде малко и фотошоп на образа и сме готови"
Според мен ако имаше проблем щеше да се види на ФМ , едва ли плацентата може да е пречка за специалист да открие проблем.

# 267
А как се мийте или къпете преди да ви махнат превръзката  и конците след секцио.

# 268
  • Велико Търново
А как се мийте или къпете преди да ви махнат превръзката  и конците след секцио.
На втория ден ми махнаха превръзката и ми сложиха водоустойчива лепенка, с която спокойно се къпех. На десетия ден след операцията трябваше да си я махна сама и после съм нямала проблем с къпането.

# 269
Още едно въпросче, относно помпите за кърма , какво Ви е мнението , опита .
Гледам едни механични, болезнено ли е, и каквото се сетите свързано с ползването им.

Общи условия

Активация на акаунт