Родители в заетост

• 104 989
  • 793
  •   1
Отговори
# 495
Отказвам се от програмата. Месец, след като сме подписали тристранното споразумение, все още не сме подписали.  Ще запиша детето в частен детски център. Детегледачката, която бях ангажирала, е свободна. С готови здравни документи, одобрена. Живее в "Младост". Ако някой прояви интерес, моха да дам нейни координати.

Какво трябва да подпишете след тристранното споразумение?

# 496
Извинете, пропуснала съм. Договор за назначение. След като се подпише тристранното споразумение, документите се пращат "на по-горно ниво" и следващата стъпка е назначението. Вече мина месец и ни вест от това горно ниво...

# 497
Отказвам се от програмата. Месец, след като сме подписали тристранното споразумение, все още не сме подписали.  Ще запиша детето в частен детски център. Детегледачката, която бях ангажирала, е свободна. С готови здравни документи, одобрена. Живее в "Младост". Ако някой прояви интерес, моха да дам нейни координати.
Извинявам се за любопитството,може да не ми отговаряте,ако прецените,но защо се отказвате?
Аз подадох заявление в средата на май и още ми е тъмна Индия,какво,кога,как...

# 498
Прекалено дълго се проточи всичко във времето. Докато намерим детегледачка, докато одобрят нас, нея. Детето през това време се промени, осъзнах, че има нужда повече от контакт с други деца, отколкото само с една възрастна жена. Малко субективни са ми мотивите.

За други, обаче, детегледачката може да е работещ вариант и програмата да е от полза.

# 499
  • Пловдив
Здравейте, моля за едно разяснение - след подписване на тристрнното споразумение пак ли се чака за още нещо? От коментарите по-горе стигам до извода, че след него има още един дълъг срок на чакане за подписване на трудов договор с детегледачката? И в крайна сметка, ако е така, заплатата на детегледачката се изплаща не от датата на подписване на тристранното споразумение, а от подписване на трудовия договор с нея? Толкова се протака всичко, че при нас няма да има смисъл от цялата разправия, детето ще тръгне скоро на детска градина!

# 500
Здравейте,
Майка ми се е регистрирала като безработна с цел след моето евентуално одобрение да кандидатства за детегледачка.
Интересува ме какви документи трябва да си подготви, за да не чакаме допълнително?
Какво е това одобрение на кандидата?
Благодаря предварително за отговорите!

# 501
Привет на всички Blush, може ли да помоля за примерни правино попълнени бланки за месечния отчет на детегледачката.Благодаря предварително

# 502
  • Пловдив
Привет на всички Blush, може ли да помоля за примерни правино попълнени бланки за месечния отчет на детегледачката.Благодаря предварително

Чудесно, дано някой да ги качи общодостъпно или да ги изпарти и на мен. Също ще се възползвам от молбата Ви.

# 503
Здравейте! Искам да попитам нещо във връзка с проверките -  от началото на историята с коронавируса забелязали ли сте намаляване на проверките на адрес или си продължават както преди?

# 504
А как точно се случват тези приверки на адрес, предвид че времето е топло и реално детето почти целия предиобяд е със гледачката навън по площадки. Прибират се обядват, лягат спят и аз се връщам от работа.

# 505
Знаете ли как се процедира, когато майката е в болничен?

# 506
Детегледачката продължава да идва.. Поне при нас беше така, когато малкия се разболя. Вариант е да си ползва отпуск, ако има.

# 507
  • Варна
Знаете ли как се процедира, когато майката е в болничен?
Няма проблем да си работи детегледачката.
@Lemony Звънят на детегледачката и ако са в района се срещат. Ако са обаче в по-отдалечен район,нямам идея..все пак детегледачката може да е шофьор и да не стоят само на площадката пред блока Stuck Out Tongue Winking Eye

# 508
Моята идея е по-скоро да не идва. За какво да е вкъщи, при положение, че аз гледам детето. Но може би трябва да питам в БТ.

# 509
И моята идея беше такава, но тя се води на работа и това беше отговора на БТ: отпуска или продължава да идва. Питайте ги все пак, може да са по-благосклонни.

Общи условия

Активация на акаунт