Звездни компромати- 345 част

• 112 105
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
  • Вече в моята си приказка...
Казва: "И да не им е у дОма". Едва я разбрах!

# 136
Много неприятна е новата плеймейтка. Сефте, де Grinning

# 137
Слушам ги Плевнелиев и Десислава /тия президенти все Десислави си взимат за втори жени/ на колко работни пътувания били заедно през последните три месеца, откакто са заедно.
С какво точно изпъква Банова, че я канят по международни конференции не ми е ясно, ама рязко ми стана още по-неприятна.
Представи се като водеща в Нова телевизия. Кога стана циганка, кога ѝ почерня гъза?
Времето и числата от тотото чете, какво точно водеща си въобрази, че е  Sly

Вдругиден заминавали с Деси за Китай. Горката Малкоданска пак ще спи в телевизията, докато колежката водеща си вее задника с гаджето!

# 138
За мен е неестествено жена да четка самочувствието на мъж толкова много!

# 139
  • До морето
Още преди да стане актуална с връзката си с Плевнелиев, се бях замислила за Десито от колко време чете времето. От 1998-ма! Била на 18, сега на 37 и не е млъднала и стъпка напред, нагоре или накъдето и да е. 19 години без никакво развитие - колко некадърен или неамбициозен трябва да си?!?!?

# 140
Сега ще видиш колко рязко ще дръпне, ама не защото е станала по-кадърна  Wink

# 141
  • в 1001-та нощ
Тя и Станкулова е що-годе по същия начин. Май имаше напън за рубрика в сутрешния блок през уикенда, но приключи ...

# 142
  • София
Не мога да проумея хейта спрямо Деси Банова. В клипа видях щастлива и влюбена двойка. Ама това как, защо, ах, ох - изобщо не ме интересува. Радвам се, когато виждам усмихнати и щастливи хора, и не са ми трън в очите.

# 143
  • До морето
Аааа, Никол е по-малка, а и та беше модел, после беше при Гала и сега е във времето. Тоест има някакво движение при нея. И някаква рубрика се мъчи да прави, но не се получи. На нея поне амбиция не й липсва 😁 Ама и тя трябва да се пенсионира скоро време, 30 години е преклонна възраст да едно "момиче на времето"!

# 144
Бе явно не е съвсем така, щом Банова е на 37 години и все още е „момиче на времето”.

# 145
Щото Тонке, като иска да върти любов, да върти любов.
Ама да използва любовта като професионален трамлин е доста как да кажа ... /аз мога да го кажа, ама още повече се възмутиш/.
Водеща на сутрешния блок щяла да става.
Ами да става, ама ако тя самата ставаше, а не защото спи с правилния човек  Wink

# 146
  • София
Алиске, няма лошо да се пробва като водеща, въпросът е колко време ще се задържи като такава.  Peace Но това не е повод да плюя срещу нея. Така или иначе времето ще покаже става ли Деси или не.

# 147
  • София
И аз не си обеснявам хейта към Банова. Телевизиите ни са такава клоака, че всъщност, за да си напред, освен, ако не си потомствен телевизионер или дете на някой, трябва да си много безцеремонен. Като не ви харесва, защо ги гледате, тъпотии като "На кафе", ББ и т.н.

Аз за друго се чудя, Мегън много бързо се отказа от кариерата си, за да стане принцеса?!

И ето ви Премиерът-Слънце, танцува традиционния танц със саби, преди няколко месеца и Тръмп участва в такъв, чудя се кой изглежда по-нелепо Simple Smile

# 148
Алиске, няма лошо да се пробва като водеща, въпросът е колко време ще се задържи като такава.  Peace Но това не е повод да плюя срещу нея. Така или иначе времето ще покаже става ли Деси или не.
Ами да се пробва. То сигурно не е единствената, която иска да се пробва, ама защо точно тя получава този шанс, мога само да предполагам.
И това ми предположение в никакъв случай не я прави приятна в моите очи.
Сигурна съм, че хич няма да ѝ се накриви шапката, ама да си кажа  Mr. Green

# 149
Никол Станкулова и в момента има рубрика в Сутпешен блок. "Рожден ден с..." Кратки анкетки с именити рожденници, не особено интересни предизвикателства към тях, подаряване на торта на финала.
Изцяло рекламна и имиджова рубрика е.
И двете - и Деси, и Никол не са с подходящо образование, нито опит за сериозна публицистика, затова е нелепо да ги търсим в тия полета...
Доколкото знам - не са и синоптички. Но пък са "миски"...на нещо си там...
Не мисля, че съвмествотно интервю на Плевн. и Банова при Гала е компромат.
Удивена съм, че интелегентни хора тук го коментират негативно.
Бих попитала "Защо?"
Има няколко поста в последните страници, които пре-спокойно могат да влязат в топика "Звездни компромати"...
Авторите има са Звезди от форума - но какво от това?
Сиянието си е сияние, нали?

Влюбили се хората, очите им греят, ръцете се търсят, говорят с уважение и обич един за друг... Е - къде е драмата тук?

Освен, че е леееко сладникаво.

Общи условия

Активация на акаунт