Звездни компромати- 345 част

• 112 078
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Новата Плеймейт дори на един рафт не е била с Джей Ло, ако пооправи грима, ще изглежда що годе прилично.

Аз като вписваща тук, колкото за запис, но пък редовно четяща, имам питане.
Защо Деси е толкова масово нехаресвана, не само тук, а по принцип. Не съм наясно с личния й живот, не съм чела, не съм се интересувала. Така от снимки ми изглежда приветлива, нормална жена. Ако може някой да ми spill the tea, ще съм благодарна.  Mr. Green Може и на лични.

# 121
... има ли снимки на Кейт сред чернокожи в Руанда, Уганда или където и да е, нямам спомен да съм виждала? ...
Има:
Скрит текст:

# 122

Потресаващо видео!
Банова го води като някой пинчер на каишка, а той се обяснява като герой от "Море от любов". Само Наталия Симеонова очаквах да изкочи отнякъде, но Гала и тя успешно ще влезе в този тон.
Изобщо, ама изобщо не му отива това поведение. До вчера се караше на Русия в качеството си на институция, а днес.. при Гала. Да не се смятат за българските Саркози/Бруни? Направо си представих след години канцлерката Меркел, или президента Путин, под ръка с нова любовна тръпка, анонсиращи участие в женско ток шоу.

# 123
Благодаря ви за снимките на Кейт сред чернокожите дечица Blush
Имах пред по-натурални снимки дали има - така, сред селищата и в джунглата в Африка. Явно няма. Много "култивирани" ми изглеждат нейните. Мое мнение. Мегън може, при всеобщо желание (нейно и на двореца) - набързо да стане любимка на народа - направо ми се "вписва" като принцесата,  незнаеща граници и ходеща по хуманитарни мисии. Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 08:14 от mi6u-to

# 124
# 125
  • София
Я, пак да погледнете клипчето от На кафе, че ми пуснаха мухата 😃 Виждали ли ви се коремче?

# 126
Ужасен ужасон ми попадна в инста .Искала да прилича на А.Джоли. Предупреждавам,че не е за хора със слаби сърца https://www.instagram.com/sahartabar_official/

Искала да прилича на Джоли, ама се е докарала като Майкъл Джексън малко.

Дано като мине интервюто при Гала се намери и клипче, че съм на работа, а искам да гледам това чудо.

# 127
Имах пред по-натурални снимки дали има - така, сред селищата и в джунглата в Африка. Явно няма. Много "култивирани" ми изглеждат нейните. Мое мнение. Мегън може, при всеобщо желание (нейно и на двореца) - набързо да стане любимка на народа - направо ми се "вписва" като принцесата,  незнаеща граници и ходеща по хуманитарни мисии. Simple Smile
Никой няма да и позволи на Мегън да засенчи бъдещата кралица по какъвто и да било повод. Ще бъде спъвана при всяка грешна крачка.

# 128
Имах пред по-натурални снимки дали има - така, сред селищата и в джунглата в Африка. Явно няма. Много "култивирани" ми изглеждат нейните. Мое мнение. Мегън може, при всеобщо желание (нейно и на двореца) - набързо да стане любимка на народа - направо ми се "вписва" като принцесата,  незнаеща граници и ходеща по хуманитарни мисии. Simple Smile
Никой няма да и позволи на Мегън да засенчи бъдещата кралица по какъвто и да било повод. Ще бъде спъвана при всяка грешна крачка.

Така е и редно(да не я засенчва) в интерес на монархията.
Все едно да сравняваме Сара Фъргюсън и Даяна. Grinning Grinning Не си представям някоя зълва да беше засенчила Даяна. Но аз и съм пристрастна към нея, та не виждам дори и Кейт да я засенчи.

# 129
  • София
Не мисля, че има опасност някой да засенчи някого, нито за целта от кралския двор биха прибегнали до класическа селяния като това да дебнат другата снаха да се изложи. Никой няма да се излага, това е протокол, дори излагациите са по протокол и цялата история е да се крепи монархията.

# 130
Винаги се изумявам когато големи хора говорят за любовта си по телевизията. В смисъл за 15 - 25 годишни ми се вижда добре, хвърчат нависоко и т.н. При тях е нормално.  Обаче когато имаш развод зад гърба си, намесени са деца в съзнателна възраст и т.н. все си мисля, че бих си спестила подобна публичност. Нека си се обичат хората, но защо наистина трябва да го разтръбят на всички? Дори и без да съм известна, не мога да си представя подбудите им, честно.

А Деси може наистина да е бременна, щом толкова чак се обясняват.

# 131
  • Rock & Roll feeling ...
Собствената светлина на Кейт е толкова слаба ... Че мож' ли я засенчи...

# 132
  • София-Младост
За "Мис Плеймейт 2017" много се посмях Joy
"Сексапил и интелект в едно", видно от видеото  hahaha
https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=tqvGssBrhSk
Ох...
"Мъжете харесват умни жени, стига да не е прекалено умна и да не е...." ако някой ми помогне какво казва умното същество някъде около 1-1.03 мин. Десет пъти го пуснах, но тази дума или не съм я чувала или не съм прекалено умна да я разбера.

# 133
  • Sofia
На мен ми харесват като двойка,нека се обичат и са щастливи,а и дечица да има,няма лошо,любов да има  Heart

# 134
За "Мис Плеймейт 2017" много се посмях Joy
"Сексапил и интелект в едно", видно от видеото  hahaha
https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=tqvGssBrhSk
Ох...
"Мъжете харесват умни жени, стига да не е прекалено умна и да не е...." ако някой ми помогне какво казва умното същество някъде около 1-1.03 мин. Десет пъти го пуснах, но тази дума или не съм я чувала или не съм прекалено умна да я разбера.
Май казваше "да не ти е 'дома"
Това по спомен, че вчера си пуснах клипа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт