Звездни компромати- 345 част

• 112 083
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Кен, както винаги, е много стайлиш Grinning Grinning Чудя се как се натиква в тези тесни дънки.

# 106
Очевидно е въпрос на индивидуална преценка. На мен, особено на втората снимка, точно на 60 ми изглежда. Не са ѝ малко и на нея интервенциите по лицето, и не мисля, че са за добро...

# 107
Личи си на снимката, че не са и малко годините на Кайли. Но на мен лично ми допада как изглежда.

# 108
  • София
Малко от Баце за разкош 😃

Скрит текст:

# 109
С кого е срещата? Виждам и Симеон Втори.

# 110
  • София
С кого е срещата? Виждам и Симеон Втори.
Начи си изпуснала много, цялата държава тръпне, че Той попадна във върховно преживяване днес. 😂😂😂 В Саудитска Арабия е, но на път натам самолета му навлязъл в Иран и го съпровождали с изтребители обратно 😂 Не му разрешили да мине оттам.
А дедо Симо защо е там, само те си знаят.

# 111
  • София
Срещата е с краля на Саудитска Арабия.
Симеон е там, защото е специално поканен и се води в делегацията ни като почетен гост.

# 112
  • DE
Кайли ако качи няколко килца ще изглежда много по-добре.

# 113
Мила Кунис е отслабнала - харесва ми, макар че очаквах трето дете и при тях.

И един плосък коментар, но все пак - има ли снимки на Кейт сред чернокожи в Руанда, Уганда или където и да е, нямам спомен да съм виждала? Това по повод на старите снимки на Мегън с децата, които автоматично ми напомниха на принцеса Даяна.

# 114
И един плосък коментар, но все пак - има ли снимки на Кейт сред чернокожи в Руанда, Уганда или където и да е, нямам спомен да съм виждала? Това по повод на старите снимки на Мегън с децата, които автоматично ми напомниха на принцеса Даяна.
Не намерих. Има на Хари и Уилям.
Скрит текст:
Кейт е ходила на сафари и при носорогчета. Снимки с африкански деца няма.
Скрит текст:
Само тази снимка открих, но май не е в Африка.

# 115
# 116
В което той изглежда под голяяям чехъл.
Това е някакъв трик на Нова според мен. Изведнъж така бурно да се заговори за тази нова светска двойка..

# 117
Аз не съм моден корифей, ама черно и кафяво не е хептен лоша комбинация. Поне аз съм виждала по-лоши Joy

# 118
Въй Crazy Мис Плеймейт при Миленчо smile3555 мче то цигане? Rolling Eyes Верно е, че тайландските травестити са по-хубави жени от нашите миски в който и да е роден кОнкурс! ooooh! Прилича на тунингован ... бивш мъж. Tired

# 119
  • Варна
Мис Плеймейт преди и сега:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт