Звездни компромати- 345 част

• 112 089
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Това да се снимат на тоал. чиния е вид протест, по повод откриването на тоалетните на Калотина. Не само Вергов, повечето известни са яхнали тази вълна. На тези, които не им пука, разбира се.

# 166
  • София-Младост
Добре, де, каква може да е идеята на тоалетната снимка на Вергов? Какво впечатление се очаква да произведе?
"Да живее Руси Чанев!
Благодарение на него, вече има тоалетна до гримьорната на Камерна сцена в Народен театър “Иван Вазов”."

# 167
  • София
Миналата година Деси Банова беше водеща на една сватба, така че още си действа в тази сфера.

# 168
  • София
И двете - и Деси, и Никол не са с подходящо образование, нито опит за сериозна публицистика, затова е нелепо да ги търсим в тия полета...
Доколкото знам - не са и синоптички. Но пък са "миски"...на нещо си там...

Банова я доведе Крум Савов навремето.  Peace

Ти беше ли там? Защото аз бях и помня друго. Имаше конкурс, явиха се хиляди, с общи усилия избраха едва няколко. Всички изказвахме мнение тогава, но Деси я избра Дея Йорданова, която тогава беше редактор на всички развлекателни предавания в Нова. Нейната дума и тази на художествения директор борис Костов тежеше най-много. Дея ги обучаваше момичетата после и така. Това само за протокола.

# 169
Плевнелиев 20 пъти повтори, че връзката им е отскоро, а не отпреди 4-5 години, че чак почна да ме съмнява. Шегичка.

Нямам нищо против да се обичат тези чисти и святи души, но малко по-тихо, ако е възможно. Разбирам, че искат да се спрат спекулациите и да представят своята версия, уважам желанието им да го направят при Гала, дано мирясат с медийните изяви. Съжалявам, че няма да бъда мила и добра, но Плевнелиев седи адски нелепо на розовия диван, обяснявайки се като ученичка. Знам, че за любовта няма възраст, ама човек, президент си и си на 50+ години. И не, не сте Хари и Мегън!

# 170
 Мисля, че си е истинско събитие тази тоалетна. За къде без кенеф,бе? Какви протести, какви са тези глупости?
  Навремето, преди много, много години, когато бях млада и цените на самолетните билети нямаха нищо общо с цените днес, съм пътувала с автобус до Западна Европа.
 За  мен нямаше по-голям страх от това да ми се доходи в тоалетната преди да сме стигнали поне Чехия. Веднъж, правихме пауза в Бавария някъде, бях гладна и направих грешката да си купя някакъв сандвич с черен, кисел, баварски хляб...По-късно установих, че ми действа разхлабващо. Знаете ли какво е да пътуваш с автобус без тоалетна "понеже шефа не му се занимава  да я поддържа"- според шофьора това. Да пътуваш през Европа разхлабен, с ясното съзнание, че пътуваш към Балканите  #Crazy и единствената ти надежда е, да те забавят малко, поне на Словенската граница, че пътят после и до Варна е дълъг.   Whistling
Веднъж минахме през Монтенегро, крайпътният кенеф оглавява моята лична класация за най-кошмарен такъв, минаха много години от тогава, много път изпътувах, и с кола, и с друго, кошмарът от Монтенегро  още ме преследва...Дано и там са се модернизирали, че иначе е едно райско кътче на Земята тази държава.
....Хора, страшно нещо е балканският кенеф! Имаше си и преди такъв, но този е явно модерен и си е истинско събитие. Да  ни е честит!  bouquet

# 171
Доста стара снимка на Банова. Отдавна е трябвало да се погрижи за усмивката си.
Скрит текст:

# 172
  • София
Да си кажа аз - не хейтвам Деси Банова. Учудвам се защо държат да покажат чувствата си публично. Била съм в подобна ситуация (след развод и с нова връзка) и ми е ясно, че децата много трудно възприемат тези неща. Особено на децата на Плевнелиев им се събра много. Те загубиха брат си, а сега и това, че баща им обяснява публично, че е приключил с майка им и има нова жена. Не им е лесно. По принцип когато се случват тези неща, те рано или късно се възприемат от всички. Аз приветствам вторите шансове. Но знам, че тихо и кротко става по-лесно, няма нужда от фанфари. Разбира се, съществува варианта и трите деца в картинката да са супер щастливи от развоя на събитията, но е крайно невероятно да е така.

Споделям на милион процента. При наличието на деца (тийнейджъри, ако не се лъжа), мястото на новата любов не е на диванчето на Гала, категорично. Да се обичат като се обичат, но тази акция ми е отвратителна.

# 173
  • София
Ауу покъртителна снимка 🤤 Това вече си е компромат 😄

# 174
Иванушка на Ирини имал рожден ден

от нейния профил

Най-големите празници и събития се случват не в най-шумните, а в най-тихите моменти от деня.
Обичам те, заради всички тихи часове, които преживяваме. Честит рожден ден!
П.с. И след 100 години ме дръж винаги здраво в ръцете си

новата усмивка на Иванушка е точно като на онова куче от рекламата Joy

Скрит текст:

# 175
Аз за друго се чудя, Мегън много бързо се отказа от кариерата си, за да стане принцеса?!
Е, тя няма кой знае каква кариера. Второстепенна роля в сериалче.
За да е имала истинска кариера е трябвало да пристане на дебелия, мазен Харви У.
А тя си в избрала да бъде принцеса с младия, готин и свеж Хенри У. Wink

# 176
Поетът Илиян Любомиров ( или Августин Господинов, както му е псевдонима) и някакъв друг младеж много забавно имтират Деската и Роската  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

https://www.facebook.com/iliyan.lyubomirov/videos/1785335608143984/

# 177
  • Rock & Roll feeling ...
https://www.youtube.com/watch?v=iIfM6gR3wJc  Гостуването при Гала. Не съм го гледала още,но го слагам да е под ръка на тези,които имат интерес.

# 178
  • Варна
Галена на корица на списание ОК
Скрит текст:

# 179
Това да се снимат на тоал. чиния е вид протест, по повод откриването на тоалетните на Калотина...
С/у какво протестират?

Общи условия

Активация на акаунт